365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Partapalsamit

0 tuotetta varastossa

Mahtava partapalsami parantaa ulkonäköäsi ja partasi tyyliä. Se sisältää vain luonnollisia ainesosia kuten eteerisiä öljyjä, jotka auttavat kosteuttamaan partaasi ja antaa sille upean tuoksun. Muita yleisiä ainesosia ovat Sheavoi ja mehiläisvaha, jotka auttavat palsamin levittämisessä partaasi, ja pitämään sen mallissaan. Tutustu upeaan luonnollisten partapalsamien valikoimaamme alapuolella.

0 tuotetta löytynyt

Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Miksi tarvitset partapalsamia

Näyttää siltä, että on olemassa loputon lista tuotteita, joita tarvitsemme elämässämme. Partapalsami usein sekoitetaan partaöljyyn, jotka ovat kaksi erilaista tuotetta, ja niillä on kaksi täysin erilaista tavoitetta. Partapalsami auttaa parran muotoilussa, ja auttaa sitä näyttämään paksummalta.

Sinä et halua hilseilevää partaa.

Hilse voi olla hyvin häpeällistä. Koska olet aikuinen mies, hilse voi tuhota sinut. Jos sinulla on parta, kasvojesi alimmainen osa voi jäädä huomiota vaille. Partapalsami pitää huolen tästä ihosta ja estää sitä kuivumasta.

Paras partapalsami ei sisällä vaseliiniä.

Ei ole mitä syytä laittaa ihokarvoihisi ainetta, joita normaalisti käytetään autoihin. Isoäitisi saattaa vielä vannoa sen nimeen, mutta tiede ei sitä kannata. Vaseliini päällystää partakarvasi muovilla, ja estää niitä hengittämästä. Partapalsamin on tarkoitus tehdä parrastasi terveempi!

Partapalsami vai partaöljy

Näitä kahta tuotetta usein luullaan samaksi asiaksi. Laadukas partaöljy ja partabalsami molemmat sisältävät sekä eteerisen että kasvipohjaisen öljyn. Partapalsamissa on myös Sheavoita ja mehiläisvahaa (joita partaöljyssä ei ole). Partapalsamit saavat parran näyttämään tuuheammalta, myös niillä, joiden parta on aikaisemmin näyttänyt ohuelta lapulta.

Miten käyttää partapalsamia

Partapalsami ei tule halvaksi, joten ehkä haluat tietää mitä sinun pitäisi tehdä ennen, kuin tyhjennät yhden kokonaisen partapalsamipurkin partaasi päivittäin.

  • Käytä pennin kokoinen määrä. Tämä on stardardoitu määrä palsamin käyttöön. Määrä saattaa suurentua siitä riippuen, kuinka iso ja paksu parta sinulla on.

  • Hiero palsamia partasi alla olevaan ihoon. Aloita kaulasi alapuolelta ja hiero palsamia suoraan ihollesi työskennellen ylöspäin. Palsami ihollasi auttaa ihohuokosia pysymään terveinä.

  • Käytä palsamia kuivaan partaan. Tämä maksimoi palsamin terveysvaikutuksia, ja auttaa ravintoaineita ryhtymään töihin välittömästi.

Mistä ostaa partapalsamia

Olet ehkä jo huomannutkin, että me tarjoamme laajan valikoiman parranhoitotuotteita sivustollamme. Kun kerran lisäät laadukkaan partapalsamin partasi hoitotuotteisiin, olet hyvää vauhtia saamassa sellaisen parran, jonka olet aina halunnutkin.
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.