365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Miesten nahkavyöt

0 tuotetta varastossa

Miesten nahkavyöt kuuluvat miehen tyylin pyhään kolminisuuteen sekä ne ovat tarpeellisia jokaisen miehen viimeistellyssä ulkonäössä. Se on yksinkertainen pala joka tekee muutamasta vaatteen palasesta poikeuksellisen asun. Erilaiset suunnittelut vöissä tulevat ja menevät, mutta miesten nahkavyöt ovat ajattomia ja jos löydät laadukkaanvyön, voit pitä sitä monia vuosia.

0 tuotetta löytynyt

Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Miesten nahkavöiden perusasiat

Jos olet käyttänyt samaa vyötä kuin korkeakoulusta tai lukiosta asti... olkaa hyvä ja lukekaa tämä saadaksesi peruskoulutuksen tyylistä. Mikään ei ole pahempaa kuin nähdä mies, jolla on nahkainen vyö, joka ei tee mitään hänelle ja hänen ylimitoitetuille housuilleen (toinen aihe kokonaan). Tulet yllättymään siitä, kuinka yksinkertaisia ​​nämä säännöt voivat olla, jotta teet asiat oikein ja se tuntuu hyvältä, että asusi on viimein yhtenäinen.

Ohut vai paksu vyö miehelle

Vyön leveys kertoo paljon miehen persoonasta, jota hän esittää muille ihmisille. On olemassa monenlevyisiä vöitä, joista valita, mutta yleisesti ottaen helpoiten löydät sopivan vyön 1½ tuuman (3.9 cm) ja 1¼ tuuman (3.4 cm) väliltä. Vaikeahan se on uskoa, että varttituuma (0,5 cm) vaikuttaa ulkonäköösi rennosta ammattimaiseen.

Leveämmät vyöt on tarkoitettu rentoihin tapahtumiin ja rentoihin housuihin, kuten reisitaskuhousuihin ja vaalean värisiin farkkuihin.

Kapeammat vyöt näyttävät paremmilta tummien farkkujen, puvun housujen ja chinojen kanssa.

Sovita vyön väri kenkien kanssa

Tämä on sääntö, joka todella koskee vain muodollista ja puolimuotoista pukeutumista, mutta silti sitä rikotaan melko usein. Miesten nahkavyön väri vastaa aina kenkien väriä, ehkä ei tarkkaa sopivuutta, mutta värien pitäisi olla suhteellisen lähellä. Mustat kengät sopiat mustaan vyöhön, ruskeat kengät ruskeaan vyöhön, ja jos haluat saada täsmällisyyttä, kuten yksi parhaista ystäväni, konjakinväriset kengät olisi sovitettava konjakinväriseen vyöhön!

Tällä alueella ei ole kompromisseja, joten se on joko samaväri tai sitten tyylisi on paljon huonompi kuin suunnittelit

Sovita kenkien materiaali vyön materiaaliin

Tämä kolmas sääntö yleensä unohdetaan kokonaan, koska se on niin tarkka ja myönnettäköön, monet miehet eivät keskity niin paljoa pikkuriikkisiin yksityiskohtiin. Mutta jos hakuat tehdä sen oikein, suosittelemme sinun ottavan tämän tosissaan. Se ei kuitenkaan ole niin mutkikasta miltä se näyttää.

Miesten kengät tulevat yleensä näissä kolmessa materiaalissa, joten ei ole kauhea investointi varmistaaksesi, että kenkien materiaali sopii vyön materiaaliin. Kolme suurta ovat nahka, mokkanahka ja kangas, ei sen vaikeampaa.

solkien suunnittelu?

Miesten nahkavöissä yksinkertaisuus on parempi. Nyrkkisääntönä, kuten mainitsin aiemmin, jos olet päässyt toisen asteen tutkinnosta, sinun tulisi heittää kaikki vyön soljet pois, jotka mainostavat suosikki urheilujoukkuettasi tai sarjakuvasankaria. Ne ovat suloisia lasten keskuudessa, mutta aikuisena niitä ei tulisi käyttää edes rennnoissa asuissa.

Sama sääntö pätee suunnittelijoiden tekemissä vöissä, joissa solki on aivan järkyttävän suuri ja kaukaa huomattava, joten jätä sellaiset myös pois ajatuksistasi. Jos niissä on virtaviivainen ja helppo suunnittelu, voit samantien hakea perinteisen soljen, koska ne ovat halvempia ja helpompia sovittaa kenkien kanssa.

Viimeistele asusi

Meidän yli 150 tyylisestä vyöstä löydät varmasti juuri sinulle sopivan nahkaisen vyön. Anna meidän auttaa ja löytää sinulle moitteeton sopivuus jokaiseen rentoon ja ammattimaiseen ulkonäköön.
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.