365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Miesten musta nahkavyö

0 tuotetta varastossa

Nöyrä vyö, asuste, joka yleensä ostetaan ajattelematta liikaa. Pojat, jos olet aiemmin löytänyt itsesi ottamassa sakset käteen tehdäksesi ylimääräisen reiän vyöhön, jotta se sopii, et varmasti ole ainoa. Mutta vyötä on käytettävä tyylikkäästi, joten älä tee sitä surkeaksi. Miehen musta nahkavyö on pakollinen jokaisen miehen vyö valikoimassa.

0 tuotetta löytynyt

Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Miksi sinun tulisi ostaa miesten musta nahkavyö

Saatat ihmetellä, miksi meidän piti lisätä sana miesten yläpuolelle. Se osoittautuu valmistelun puutteen syyksi, koska mies yleensä nappaa paremman puoliskonsa vyön, kun hänen omansa ei toimi. Voit tietenkin selvitä siitä ilman kommentteja, mutta ne joilla on tyylitajua huomaavat helposti tämän etikettivirheen.

Se on muutakin kuin pala kangasta.

Vyön päätarkoitus on pitää housusi ylhäällä. Silti, kun valitset nahkavyön, asusi muuttuu todella paljon. Vyö luo selvän rajan ylä- ja alaosan välille ja tekee asusta samalla yhtenäisen ja heijastaa persoonallisuuttasi paremmin.

Sinun tulisi omistaa ainakin kaksi eri nahkavyötä

Jos kuitenkin tyydyt vain yhteen, valitse turvallisin vaihtoehto eli musta. Kaksi vyötä ei kuitenkaan muserra sinua, kun varmistat ettei ihmiset kysy omistatko mitään muuta vyötä?

Eri tyyppisiä nahkavöitä

Aito nahkavyö on aina tyylikäs, mutta on olemassa muitakin edullisempia vaihtoehtoja, jotka näyttävät hyvältä. Selaa vöitä, jotka on tehty kuorikankaasta, korkista, lasitetusta puuvillasta ja jopa paperista. Vegaanit tykkää!

Miten valita oikeanlainen nahkavyö

Nahavyötäsi tullaan käyttämään virallisissa tapahtumissa useampaan kertaan. Seuraavat vinkit auttavat sinua valitsemaan parhaan nahkavyön. Muista kuitenkin, että sen tulisi olla tarpeeksi hillitty virallisiin tapahtumiin.

  • Pidä väri yksinkertaisena.Musta tai ruskea ovat varmoja valintoja eikä tästä tarvitse poiketa, jotta vyö pysyy silti tyylikkäänä housujen pitäjänä.

  • Vyön ja kenkien pitää sopia yhteenKun yrität ylentää itsesi omituisella vyö ja kenkä yhdistelmällä, se saattaa vahingossa haitata sinun ulkonäköäsi.

  • Jos tarvitset kuvion, pidä se hienovaraisena Siisti kudonta tai nahkan syyt toimivat nahkavöissä, mutta kontrastia antava ommel tulisi jättää rentoihin vöihin.

Miesten mustan nahkavyön ostaminen

Katso meidän vyövalikoimaamme. Meillä on laaja valikoima eri tyylejä ja kokoja saatavilla.
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.