365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Kultainen solmioneula

0 tuotetta varastossa

Solmioneula on pieni miesten pitämä tyylikäs yksityiskohta, joka voi tehdä asusta hyvän tai huonon. Solmioneula on tarkoitettu täydentämään puku ja solmio asua ja ne lisäävät paljon luonnetta, kun niitä pidetään oikein. Asu näyttää viimeistellyltä. Solmioneula usein täydentää kellon ja/tai kalvosinnappien väriä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pidät kultaista kelloa ja kalvosinnappeja, solmioneulan tulisi olla kultainen, jotta asu olisi viimeistelty. Katso meidän loistavaa valikoiaa kullanvärisistä solmioneuloista alhaalta.

0 tuotetta löytynyt

Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Mitä solmioneula tekee?

Kuten arvata saattaa, solmioneula pitää nimensä mukaisesti solion kiinni paidassasi.

Mikä tarkoitus sillä on?

Solmioneulat ja solmionpitimet estävät solmiota heilumasta ympäriinsä. Alunperin niitä käytettiin siihen, ettei solmiot lennä miesten naamalle tuulisena päivänä. Alkuperäisiä solmioneuloja käytettiin ennen, mutta kaikki eivät arvosta silkkisolmiossa olevia reikiä.

Jotkut miehet pitävät enemmän kullan- ja hopeanväristen solmioneulojen koristeellisesta lisästä, vaikka niiden tarkoitus on pitää solmio puhtaana. Tämä on todella tärkeää varsinkin lääkäreillä, jotka yleensä kumartuvat potilaan ylle ja meille muille, jotka kumartuvat ruuan ylle.

Mihin sijoitan kultaisen solmioneulani?

Solmioneulasi tulisi kiinnittyä paitasi napitushalkioon sekä isoon ja pieneen solmion osaan. Tämä varmistaa solmiosi paikallaan pysymisen paitaa vasten eikä se roiku kiusallisesti kokouspöytien tai muiden ihmisten päällä.

Varmista myös, että se on asetettu kolmannen ja neljännen napin väliin, jotta se ei ole liian korkealla lähellä kaulaasi tai liian alhaalla, niinkuin se yrittäisi karata takin taskuun. Jos et pidä takkia, aseta se lähelle luonnollista vyötärölinjaasi, jotta solmio ei olisi muiden naamalla.

Kuinka leveä sen tulisi olla?

Solmioneula tulisi asettaa vaakatasoon solmion yli. Sen ei koskaan tulisi olla leveämpi kuin solmiosi. Jos näin kuitenkin on, laita se pieneen kulmaan, jotta se ei mene solmion toiselle puolelle. Kulmassa olevat solmioneulat ovat yleisiä rennoissa tapahtumissa.

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon solmioneulaa ostaessa?

Ensimmäiseksi sinun tulee valita solmioneulan väri. Tämä on helppoa, varsinkin jos pidät metallista kelloa. Sovita solmioneula kellosi väriin. Jos käytät hopeista kelloa, etsi samanväristä solmioneulaa sen kaveriksi. Jos kuitenkin pidät enemmän kultakelloista, osta itsellesi kultainen solmioneula.

Älä pelkää kokeilla kuvioituja kultaisia solmioneuloja, kunhan ne sopivat tyyliisi ja persoonallisuuteesi. Selaa valikoimaamme ylhäältä!
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.