PxPixel
Selvä
Sulje
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään

Ups! Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikein.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Oho! Tämä kenttä puuttuu
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Sulje
Näytä kaikki tulokset
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Hakutulokset ""
Näytä kaikki tulokset

Alennus & inspiraatio

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

Viikon Look
Viikko 7
Viikko 7
Joka viikko esittelemme kokonaan uuden lookin, joka on koottu kuumimmista tuotteista ja brändeistä.

Trendhimin tarina ja ydinarvot


Trendhimin filosofia mahtavuudesta


Mahtavuus vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme Trendhimissä. Me myymme vain sellaisia tuotteita, jotka ovat mielestämme mahtavia. Haluamme palvelummekin olevan mahtavaa. Palkkaamme ihmisiä, jotka ovat mielestämme mahtavia. Annamme asiakkaillemme 365 päivän palautusoikeuden, koska se on meistä mahtavaa palvelua. Haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen ja rakastuvan uusiin tuotteisiinsa. Niin yksinkertaista se on.

Lue tämä lyhyt tarina siitä, miten Trendhim syntyi ja varttui (melkein) aikuiseksi.
2007Kaikki hyvät tarinat alkavat siitä, mitä alussa tapahtui... mutta ei aamuneljältäTrendhim perustettiin vuonna 2007 Sebastianin ja minun (Mikkelin) toimesta. Olimme vasta 18-vuotiaita ja lukio oli molemmilla loppusuoralla. Nuoria, täynnä energiaa – onneksi myös hieman naiiveja. Meillä oli myös palava halu aloittaa oma yritys.

Saimme kaksi mielestämme hienoa bisnesideaa: viikonloppukotiinkuljetuspalvelu leivälle tai miesten asuste- ja koruverkkokauppa.

Tiedäthän, miten usein sanotaan, että yrittäjän täytyy tehdä kaikki mahdollinen jotta heidän yrityksensä menestyisi? No.. Niin paljon kuin haluaisimmekin olla samaa mieltä, me kuitenkin pian päätimme, että se koko herääminen aamuneljältä toimittamaan leipää ei ollutkaan sitten ihan meidän heiniämme. Ja siinä se oli! Aamuleipä koki äkkikuoleman ja aikaisten herätysten tuhkista nousi Trendhim.

Mikkel ja Sebastian nuorina
Mikkel ja Sebastian - nuorina ja innoissaan Trendhimistä
2008Kiitos äitiNoin 4000 eurolla, jotka olimme ansainneet kovalla työllä – jakamalla lehtiä ja sitomalla kukkia (jätetään tämä tarina toiseen kertaan) – me aloitimme tämän upean seikkailun.

Naiiviuttamme voimakkaampaa oli vain motivaatiomme ja sukelsimme pää edellä kaikkeen, mikä liittyi verkkokauppatoimintaan. Sivujen koodaaminen, tuotteiden ostaminen, asiakkaista huolehtiminen, vakuutukset, kirjanpito, tuotekuvat ja niin edelleen.

Olimme palavahaluisia ja halusimme rakentaa jotain mahtavaa!

Tältä Trendhim-verkkosivu näytti vuonna 2009
Kuva miltä Trendhim-verkkosivu näytti vuonna 2008–2009. Anna mennä, naura vaan. :-)

Läheisimmät ihmiset, perhe ja ystävät, eivät aina ymmärtäneet, mitä puuhailimme. Jotkut jokaisessa sopivassa tilanteessa kommentoivat, miten hieno asia koulutus on ja että se mitä me teimme, oli riskipeliä. Lopulta kuitenkin, jopa Sebastianin äiti, joka aavistuksestaan huolimatta poikansa tulevaisuuden suhteen hyväksyi sen, että olimme kaksi nuorta, joilla oli päämärä sydämessämme emmekä aikoneet pysähtyä.

Tänäpäivänä hän on varmaan suurin fanimme ja huomaa pienetkin verkkosivujemme virheet ennen meitä.200983m2 Roomasta
Jos joku olisi etukäteen kertonut meille, että meidän pitäisi työskennellä 16 tuntia päivässä, seitsemän päivää viikossa, sijoittaa 10 000 euroa lisää ja luopua sosiaalisesta elämästä melkein kokonaan kahdeksi vuodeksi, olisi odotuksemme yrityksen aloittamista kohtaan voineet olla hieman erilaiset. Mutta tässä kohdassa kahden nuoren palavahaluisen yrittäjän naiivius toimi eduksemme.

Vuodesta 2007 vuoteen 2010 meillä molemmilla oli vielä osa-aikatyö postitoimistossa, mikä mahdollisti leivän (ja joskus jopa maidon) tuomisen pöytään.

Sekä Sebastin että minä, molempien sängyt, kylpyhuone, keittiö, varasto sekä toimisto, kaikki olivat 83 neliömetrin kokoisessa asunnossa.

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
83 m2 asunto, jossa me kolme (Sebastian, Mikkel ja Trendhim) asuimme pari vuotta

Roomaa ei rakennettu päivässä, sen mekin tiesimme.

Vuoden 2009 lopussa tienasimme vihdoinkin tarpeeksi rahaa ja pystyimme lopettamaan sivutyöt ja keskittymään kokoaikaisesti Trendhim-yritykseemme. Mikä tunne!

"Voin vielä elävästi muistaa sen kumman tunteen vatsassani, kun olin matkalla kotiin itrisanouduttuani postitoimistotyöstä. Se oli se epämukava yhdistelmä ylitsevuotavaa iloa, jännitystä, stressiä ja olin lähes hermoromahduksen partaalla.
Oliko tämä oikea ratkaisu? Trendhimin pitäisi nyt kustantaa meidän molempien palkat rahalla, jota ei ehkä tulisi kuin vasta kuuden kuukauden päästä.
Samaan aikaan tiesin, että nyt meillä olisi vielä enemmän aikaa tehdä Trendhimistä jotain todella uskomatonta."2010Kuka tarvitsee makuuhuonettaAsiat alkoivat kehittyä nopeasti. Laajensimme uusilla tuotekategorioilla, uusiin maihin ja tässä vaiheessa tarvitsemme enemmän tilaa – todella nopeasti. Asunnossamme meillä oli tuotelaatikoita kirjaimellisesti joka nurkassa, ja me molemmat nukuimme pienillä patjoilla olohuoneessa.

Ja koska olimme kaksi nuorta sinkkumiestä, vuokrasimme huvilan perheiden suosiossa olevalta alueelta. Tietenkin. Ajattelimme, että se olisi täydellinen ratkaisu, koska meidän ei vieläkään tarvitsisi ajaa töihin joka päivä ja voisimme paiskia töitä aamusta iltaan kotona.

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Huvila, jonne muutimme, sijaitsi esikaupunkialueella. Siellä oli huone meille molemmille sekä Trendhimille
2011Uusi aikakausiVuosi 2011 kului ja meidän piti muuttaa taas, koska huvilan omistaja aikoi myydä sen, ja syistä joita emme tiedä, koki epämukavaksi sen että olisimme olleet siellä uuden omistajan muuttaessa.

Vähän vanhempina ja viisaampina ja edelleen hyvin päättäväisinä sen suhteen, että rakennamme jotain upeaa, päätimme vuokrata kunnollisen 200 neliömetrin kokoisen työtilan.

Esikaupunkialueella sijaitseva huvila, jonne muutimme
Uusi varasto, jonne muutimme Trendhimin. Kuten voit nähdäkin, on kuvassa kasi iloista henkilöä.

Minä ja Sebastian asuimme vielä tosin samassa asunnossa. Mikään ei tuntunut paremmalta kuin työskennellä yhdessä kotona sillä aikaa, kun muu maailma nukkui.2012Raketti on suunniteltu kulkemaan nopeasti, ei suoraanTiesimme aina, että haluamme olla jotain enemmän kuin vain jälleenmyyjiä verkossa. Vuonna 2012 hyppäsimme uuden haasteen kimppuun. Halusimme luoda mahtavimman miesten asusteiden brändin. Silloin syntyi Lucleon. Paiskimme hulluna töitä parin vuoden ajan luodaksemme jotain todella ainutlaatuista viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Jälkiviisaana voi todeta, että meidän olisi pitänyt keskittyä Trendhimiin vielä hieman pidempään. Mutta silloin kun on niin innokas, melkein kuin raketti, voi olla vaikeaa pitää tuo raketti suoralla kurssilla.

Lopulta löysimme täydellisen tasapainon Trenhimin ja Lucleonin välille ja nyt Lucleon on osa sitä, mitä me olemme ja hieno näyte siitä, mitä haluamme rakentaa tulevaisuudessa.
Silloin kuitenkin me vain yksinkertaisesti haukkasimme liian ison palan.2014Red Bull ja into sopivat hyvin yhteenVuoden 2014 paikkeilla asiat alkoivat etenemään todella nopeasti.

Trendhim-perhe kasvoi ja Martin liittyi joukkoomme yrityksen kolmanneksi jäseneksi. Hän kulutti aika paljon energiajuomia ja meistä se oli siistiä!

Kuten voi aavistaa, Martin sopi joukkoomme täydellisesti, ja meillä oli mahtavia myöhäisillan työrupeamia. Muistan heränneeni patjalla nukutun yön jälkeen siihen, kun Martin avaa Red Bull -tölkin.

Kuva meistä kolmesta. Vasemmalta oikealle: Martin, Sebastian ja Mikkel.
Kuva meistä kolmesta. Vasemmalta oikealle: Martin, Sebastian ja Mikkel.

Aluksi pakkasimme kaikki tilaukset itse, mutta sitten palkkasimme opiskelijoita siihen hommaan, jotta pystyimme keskittymään yrityksen kasvattamiseen.

Vuoden 2014 lopussa Trendhim oli kasvanut enemmän kuin hiljattain kastellut bambunversot. Laajensimme toiminnamme Norjaan, Ruotsiin, Suomeen ja Alankomaihin. Samaan aikaan tuplasimme tuotemäärämme. Ei ihme, että tuntui olevan kiirettä.2015Upea kokemusKarina ja Kristof liittyivät tiimiimme varaston puolelle ja 200 neliömetrin varasto muuttui niin ahtaaksi, että käytävillä piti kulkea sivuttain, jotta voisi noutaa ja pakata tilauksia. Me käytännössä muutimme varaston joukoksi yksisuuntaisia teitä.

Joten meillä oli perhekokous, teimme ison päätöksen, vedimme juuremme maasta ja sanoimme hyvästit rakkaalle kodillemme.
… Ja muutimme tien toiselle puolelle.
Kuva meistä viidestä. Vasemmalta oikealle: Sebastian, Karen, Karina, Mikkel ja Martin.
Kuva meistä viidestä. Vasemmalta oikealle: Sebastian, Karen, Karina, Mikkel ja Martin. Kristof ei valitettavasti ole kuvassa.

Muutimme nykyiseen keskustoimistoomme, jossa on tilaa mikroautokilpa-ajoille, pingispöydille ja isoille ajatuksille.

Poikamiesajat ja olohuoneen lattialla nukkuminen päättyivät.

Joku voisi ajatella, että tämä on se kohta, jossa heistä tulee ammattilaisia. Mutta perinteisessä mielessä tapahtui kuitenkin päinvastoin.

Yksi ydinarvoistamme on rento meininki, ja se on jotain, mitä kaikki Trendhimissä pitävät erityisen tärkeänä. Päätimme jo kauna sitten, että emme halua ryhtyä ammattilaisiksi pelkän nimikkeen takia. Emme yrityksenä emmekä yksilöinä. Että olemme asiakkaan kanssa aina samalla viivalla ja että työntekijämme ovat osa perhettämme. Ja että aina pyrimme kasvamaan sekä ihmisinä että yrityksenä.

Haluamme rakentaa mahtavimman yrityksen sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.2016No, me kipusimme ylöspäin nopeasti!Aahh, vuosi 2016, mahtava vuosi työskennellä Trendhimillä. Niin paljon mahtavia ja haasteellisia asioita tapahtui, että on vaikea valita ne, joista kertoa sinulle.

Mutta aloitetaan vaikka maista. Helmikuun alussa, sen jälkeen kun olimme palautuneet kuukauden joulusta ja tehneet hieman tutkimustyötä ihastuttavista eurooppalaisista naapureistamme, istuimme kaikki alas lounaspöydän ympärille. Olimme päättämässä lopullisesti siitä, mitkä kaksi maata yhteensä 11 kandidaatista, jotka olivat olleet mukana tutkimuksessamme, avaisimme. Ja sitten joku tokaisi: "No, miksi emme voisi avata niitä kaikkia?".

Joten niin me teimme. Kaksi viikkoa myöhemmin, 43 kääntäjää työskentelivät verkkokauppamme kääntämiseksi, mukaanlukien 3000 tuotetta kahdeksalle eri kielelle 11 eri markkina-alueella.

Saman aikaisesti kun avasimme uusia markkina-alueita, asiakkaamme sanoivat, että he tarvitsevat lisää tuotteita, joista valita, joten me asetimme tavoitteen, että verkkokaupassamme olisi vuoden loppuun mennessä 5000 ainutlaatuista tuotetta 3000 sijaan. Olihan meillä nyt mahtavat varastotilat, jotka odottivat täyttämistä. Pääsimme tavoitteeseemme marraskuun lopulla. On turhaa sanoa, että nyt varastomme on täynnä ääriään myöten. Se on aika hassua, sillä ajattelimme että 1000m2 riittäisi meille vuosiksi. Mutta me olimme väärässä!

Mutta odotapas, tarina jatkuu! Syyskuun alussa päätimme avata fyysisen myymälän ennen joulua. Jos sanoisimme, että se oli vaikeampaa kuin ajattelimme, vähättelisimme todella paljon! Myymälän suunnittelu, hyllyjen, telineiden, vitriinien ja kaiken muun tuottaminen. Oikean paikan löytäminen, myymälässä olevista tuotteita päättäminen, tuotteiden esillepaneminen oikealla tavalla, henkilökunnan palkkaaminen. Hengästyn melkein jo pelkästä ajatuksesta, miten uskomattoman paljon aikaa tämä kaikki vaati. Mutta me onnistuimme laittamaan kaikki palat yhteen ja myymälä otettiin erittäin hyvin vastaan kotikaupungissamme Horsensissa.
Trendhim myymälä Horsensissa
Ensimmäinen Trendhim jälleenmyymälä.

Tämän kaiken sanottuani, kaikista palkitsevinta vuonna 2016 olivat ihmiset. Olemme onnekkaita, että ympärillämme on ahkerampia, huolehtivaisempia, vastuuntuntoisempia ja tehokkaampia ihmisiä kuin koskaan aikaisemmin. Itse asiassa, nyt Trendhim-tiimi koostuu yli 50 mahtavasta ihmisestä. Jotkut heistä ovat osa-aikaisia, jotkut kokoaikaisia, kaikki yhtälailla fantastisia. Me yritimme saada heidät kaikki toimistolle kuvaa varten, mutta tämä tehtävä osottautui vaikeaksi, joten toistaiseksi näet kokoonpanon, jossa on ainoastaan 26 meistä :-)
Trendhim-tiimi
Trendhim-tiimi, iloinen ja hassu.
2017


Suuria suunnitelmia ja ripaus hassutteluaMeillä on suuria suunnitelmia vuodelle 2017 :-) Muiden asioiden lisäksi, haluamme rakentaa maailman parhaan asiakaspalvelukokemuksen.

Tarkoittaako se sitten sitä, että tulemme työskentelemään niska limassa tänä vuonna? Kyllä, sitä se tarkoittaa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö meillä olisi myös hauskaa. Työn ja hauskanpidon yhdistäminen on osa jokapäiväistä Trendhim-elämää, joka johti meidät hiljattain uudelle 404-sivulle, joka näkyy tässä mahtavassa videossa :-)
Mikkelin hyppy
Älä ole huolissasi, mikkelit eivät vahingoittuneet tämä videon aikana.

Tässä kaikki tällä erää. Mutta pysy kuulolla, koska paljon tarinaa on vielä tulossa!Kiitos siitä, että luit tarinamme ja olet osa Trendhimiä, tavalla tai toisella.


Trendhimin ydinarvot


Kuusi ydinarvoamme ovat tärkeitä meille. Ne on sellaisia, joiden mukaan pyrimme elämään joka päivä niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Haluamme luoda yhteyden asiakkaisiimme kertomalla keitä me todella olemme.#1: Vau-kokemus


valueprop
Jokaisen asiakkaan tulisi haluta tulla takaisin luoksemme. Ratkaisemme ongelmat nopeasti, helposti ja tehokkaasti. Kaikeen mitä teemme sisältyy vau-kokemus ja Trendhim-henki, ja täytämme aina odotukset.


#2: Rento meininki


valueprop
Emme seuraa määrättyjä ohjeennuoria tai yleisiä yhteiskunnallisia odotuksia. Olemme rentoja ja ylitämme esteet sen avulla. Emme keskustele asiakkaan kanssa tiukkapipoisesti vaan kuin ihminen ihmiselle. Emme ole ammattilaisia vain sen nimikkeen takia. Huumorimme ja persoonallisuutemme näkyvät kaikessa, mitä teemme.


#3: Meillä on hauskaa


valueprop
Hauska ympäristö tekee ihmisistäkin hauskoja. Trendhimissä meillä voi pitää hauskaa, mutta tiedämme myös, milloin tehdä kovasti töitä. Trendhim on oikeasti erityislaatuinen paikka työskennellä.


#4: Olemme tuotteliaita


valueprop
Olemme aina valmiita muutoksille, koska muutos auttaa kasvamaan. Idea ei ole koskaan kaukana toteutuksesta. Me saatamme loppuun tänään sen, minkä muut lykkäävät huomiseen. Olemme etujoukoissa.


#5: Taistelemme joukkueena


valueprop
Trendhim on kuin iso perhe. Kaikki osallistuvat silloin kun pitääkin – ei väliä sillä, mistä on kyse. Kuuntelemme kaikkia, ja jokainen idea tulee kuulluksi.


#6: Hakuna matata


valueprop
Se tarkoittaa, että ei huolta.
Tapaa perheSebastian
Kirjanpito ja suunnittelu
Martin
Tekniset asiat
Mikkel
Ostot ja asiakaspalvelu
Karina
Asiakaspalvelu
Kristof
Euroopan kaupan kasvattaminenKäytännön tietoa


Trendhim ApS
Tanskan VAT: DK32261930
Suomen ALV: 2766816-6
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Tanska

Sähköposti: info@trendhim.fi
Puhelin: 09 2316 1535

Etkö löytänyt etsimääsi?

Lähetä meille sähköpostia
Olemme tavoitettavissa arkipäivisin kello 9 - 17
09 4245 0312

Maksuvaihtoehdot

Hyväksymme melkein kaikki kortit. Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä meihin.

Ota meihin yhteyttä

09 4245 0312
Olemme tavoitettavissa arkipäivisin kello 9 - 17

Inspiraatiota ja etuja

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Voit peruuttaa milloin tahansa

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

© 2009-2019 | Trendhim.fi | Puh: 09 4245 0312 - info@trendhim.fi | Käyttöehdot | CSR | Lehdistö