365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin-
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Toivelista
Ostoskori

Miten tilaukseni lähetetään? (toimitusvaihtoehdot)

Tarjoamme aina ilmaisen toimitusvaihtoehdon. Tämä vaihtoehto vaihtelee tilauksesi summan ja painon mukaan. Me kerromme sinulle kassalla, mitkä vaihtoehdot ovat saatavilla. Alapuolelta löydät enemmän tietoa näistä vaihtoehdoista.

Pienemmät tai edullisemmat tuotteet


Me tarjoamme pienemmille tilauksille ilmaisen toimituksen PostNordin kautta kirjepostina. Tuotteet pakataan huolellisesti pehmustettuun kirjekuoreen. Seurantatunnusta ei ole käytössä, mutta takaamme toimituksen ja tarjoamme ratkaisun siinä tapauksessa, jos postin toimituksessa esiintyy huomattava viivästyminen.

Suuremmat tai kalliimmat tuotteet


Voit myös valita, että tilauksesi toimitetaan PostNord-pakettina. Se sisältää seurantanumeron, joten pystyt seuraamaan, miten kaukana uudet mahtavat asusteesi vielä ovat. Voit valita noutopisteen ostotapahtuman yhteydessä. Jos et valitse noutopistettä, se valitaan automaattisesti toimitusosoitteen mukaan.

DHL-pikatoimitus on myös mahdollinen, jos teet tilauksesi ennen kello 15.00. Pakettisi saapuu seuraavana työpäivänä toimitusosoitteeseen ja saat seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi mahtavaa matkaa.

Jos et ole kotona vastaanottamassa toimitustasi, tai paketti on liian iso eikä mahdu sinun postilaatikkoosi, lue Etkö ole kotona toimituksen aikana?, niin tiedät, miten toimitaan.

Jos sinulla on kysymyksiä siitä, kuinka seuraat tilaustasi, lue Tietoa seurannasta.

Jos sinulla on kysymyksiä toimitusajoista, lue Milloin tilaukseni on perillä?

Etkö löytänyt etsimääsi?