365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.
  1. Asiakastuki
  2. Toimitus
  3. Miten tilaukseni lähetetään? (toimitusvaihtoehdot)

Miten tilaukseni lähetetään? (toimitusvaihtoehdot)

Tarjoamme aina ilmaisen toimitusvaihtoehdon. Tämä vaihtoehto vaihtelee tilauksesi summan ja painon mukaan. Me kerromme sinulle kassalla, mitkä vaihtoehdot ovat saatavilla. Alapuolelta löydät enemmän tietoa näistä vaihtoehdoista.

Pienemmät tai edullisemmat tuotteet


Me tarjoamme pienemmille tilauksille ilmaisen toimituksen PostNordin kautta kirjepostina. Tuotteet pakataan huolellisesti pehmustettuun kirjekuoreen. Seurantatunnusta ei ole käytössä, mutta takaamme toimituksen ja tarjoamme ratkaisun, jos postin toimituksessa esiintyy huomattava viivästyminen.

Suuremmat tai kalliimmat tuotteet


Voit myös valita, että tilauksesi toimitetaan PostNord-pakettina. Se sisältää seurantanumeron, joten pystyt seuraamaan, miten kaukana uudet mahtavat asusteesi vielä ovat. Voit valita noutopisteen ostotapahtuman yhteydessä. Jos et valitse noutopistettä, se valitaan automaattisesti toimitusosoitteen mukaan.

DHL-pikatoimitus on myös mahdollinen, jos teet tilauksesi ennen kello 15.00. Pakettisi saapuu seuraavana työpäivänä toimitusosoitteeseen ja saat seurantanumeron, jolla voit seurata pakettisi mahtavaa matkaa.

Jos et ole kotona vastaanottamassa toimitustasi, tai paketti on liian iso eikä mahdu sinun postilaatikkoosi, lue Etkö ole kotona toimituksen aikana?, niin tiedät, miten toimitaan.

Jos sinulla on kysymyksiä siitä, kuinka seuraat tilaustasi, lue Tietoa seurannasta.

Jos sinulla on kysymyksiä toimitusajoista, lue Milloin tilaukseni on perillä?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Lähetä meille sähköpostia
Olemme tavoitettavissa arkisin kello 10 - 14
094 272 2298