365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin-
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Toivelista
Ostoskori

365 päivän täysi palautusoikeus

Trendhim myy ainoastaan tuotteita, jotka on huolellisesti valittu ja joiden laatu on tarkistettu.

Sinulla on totta kai lakisääteinen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilauksesi 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun olet saanut tilauksen, mistä tahansa syystä ja ilman perusteluja.

Koska luottamuksemme valikoimaamme on vahva ja koska haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen ostoksiisi, tarjoamme tuotteellesi 365 päivän palautusoikeuden. Voit palauttaa tuotteesi mistä syystä tahansa – se ei ilmaissut tarinaasi, ei ollut oikean värinen tai yksinkertaisesti ilman syytä – edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty, kaikki pakkaukset ovat ehjät ja tuote ei ole kaiverrettu.

Voit lukea lisää tuotteen palauttamisesta napsauttamalla tätä

Ja nyt saatat ihmetellä, mitä vaihtoehtoja minulla on, kun teen palautuksen?Kun olet päättänyt, että haluat palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

Voit saada hyvityksen palauttamistasi tuotteista sille maksumenetelmälle, jolla maksoit tilauksesi.
Voit vaihtaa palautettavat tuotteet toiseen kokoon tai väriin tai kokonaan uuteen tuotteeseen! Uudet tuotteet eivät voi hinnaltaan ylittää palauttamiesi tuotteiden kokonaisarvoa. Jos päätät käyttää vähemmän vaihtotilaukseesi, erotus luonnollisesti palautetaan sinulle!

Ja personointi on eeppinen tapa tehdä tuotteesta henkilökohtainen, mutta muista, että personoituja tuotteita, joissa on kaiverrus, kohokuviointi ja UV-printti, ei voi palauttaa.

Jos tuotteesi on rikki tai jos et ole tyytyväinen johonkin, ota meihin yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla meille ja me varmasti löydämme ratkaisun.

Etkö löytänyt etsimääsi?