365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Hopeinen solmioneula

0 tuotetta varastossa

Solmioneula voi olla hyvä lisäys vaatekaappiisi. Etkö ole varma, miten sitä käytetään? Älä huoli, me selitämme sinulle, miten hyödyt siitä. Vaikka solmioneula on pieni, se ponnahtaa esiin ja helpottaa viimeistellyn virallisen asun tekemisessä. Hopeisia solmioneuloja suositellaan miehille, jotka pitävät muita hopeisia metalleja: vyön solkea, kelloa, aurinkolaseja ja kalvosinnappeja.

0 tuotetta löytynyt

Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Siisti ja sulava

Somioneulalla on tehtävä ja se on pitää solmio kiinni paidassasi. Riippumatta siitä, miten liikut päivällä tai yöllä, somioneulan tulisi pitää solmiosi tiukasti kiinni paitasi napitusta vasten, jotta näyttäisit terävältä.

Hopeisia solmioneuloja yleensä pidetään hillittyinä, koska se on klassinen metalli, mutta se voi lisätä särmikkyyttä asuusi. Joitain värejä, johon sen voit sovittaa, on sinisen ja vihreän sävyt.

Hopeinen kravattineula

Tämä on ensimmäinen solmioneula, joka nousi suosioon. Siihen kuuluu napin kokoinen nasta, joka lävistää solmiosi molemmat osat yhteen ja kiinnitetään paidan alle. Joissain on lyhyt hopeinen ketju T-palkilla, joka menee napinreiästä sisään. Tämä lisää turvallisuutta ja varmistaa kravattisi paikallaan pysymisen.

Haluat varmaan pitää tämänkaltaista solmioneulaa kudotuissa solmioissa, koska metalli, joka lävistää kankaan, jättää jäljen hienoimpiin solmioihin.

Hopeinen solmioneula ja solmionpidin

Nämä ovat yleisimpiä, vaikka kaikki eivät tiedä kaikkia etuja, mitä se antaa. Ne ovat enemmän modernin tyylin pukeutumiseen tarkoitettu ja ne voivat tehdä asusta hyvän tai huonon. Valitse hopeinen solmioneulasi viisaasti.On olemassa monia vaihtoehtoja ja voit valita useammankin, vaikka jokaiselle päivälle.

Asioita, joita pitää miettiä, kun ostat hopeista solmioneulaa

On olemassa muutama nyrkkisääntö oikean solmioneulan ostamisessa ja sen pitämisessä.

  • Korkeus. On aina olemassa se oikea kohta hopeiselle solmioneulallesi. Jos pidät puvuntakkia, solmioneulasi pitäisi laittaa kravatti solmun ja takin käänteiden yhtymäkohdan puoliväliin. Jos et käytä takkia tai se on auki, aseta solmioneula alemmas vyötärösi korkeudelle, jotta se pysyy kiinni. Jos käytät liiviä, et tarvitse solmioneulaa. Et tarvitse sitä sen takia, koska solmio on liivisi sisällä turvassa.

  • Leveys. Voit omistaa useita eri levyisiä solmioneuloja, mutta sinun pitäisi sovittaa solmiosi oikeanlaisen hopeisen solmioneulan kanssa. Ohuille solmioille käytä ohuempia solmioneuloja ja leveämmille leveämpiä. Solmioneula asetetaan vaakatasoon ja sen tulisi yltää noin 80% solmion leveydestä.

  • Tyyli.Jos käytät koko pukua, valitse yksinkertaisempi sollmioneula. Rennommassa asussa voit piristää ulkonäköäsi hauskemmalla solmioneulalla, jota rakastat. On olemassa myös kaiverrettuja, emalin värisiä ja eri kuvioilla varustettuja solmioneuloja sopimaan persoonallisuuteesi.

Solmioneulan pitäminen ilmaisee yksityiskohtien ja tyylin huomioimista. Hopeiset solmioneulat ovat ajattomia ja ne voivat olla juuri se, mitä kaipaat asuusi, jotta se erottuisi muista.

Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.