Selvä
Sulje
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään

Ups! Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikein.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Oho! Tämä kenttä puuttuu
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.

Tekikö joulupukki virheen?

Eikö se ollut sitä mitä halusit? Väärä väri?

Meidän 365 päivän palautuspolitiikkamme koskee myös joululahjoja.

Me emme kerro joulupukille.

Kun teet tilauksen ennen 17.12 klo 16, saat lähetyksen ennen jouluaTilaus jouluksi kotiin - Me tarjoamme kuljetuksen yhdessä päivässäTilaus jouluksi kotiin - Me tarjoamme Express kuljetuksen
Ilmaiset palautukset 365 päivän palautuspolitiikka
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Sulje
Näytä kaikki tulokset
Kun teet tilauksen ennen 17.12 klo 16, saat lähetyksen ennen jouluaTilaus jouluksi kotiin - Me tarjoamme kuljetuksen yhdessä päivässäTilaus jouluksi kotiin - Me tarjoamme Express kuljetuksen
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Hakutulokset ""
Näytä kaikki tulokset
194,000 €

That’s the cost of the world’s most expensive tie (without a tie clip). Since you’re here… join us for more useful information like discounts, offers, collection updates and new articles.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Käytätkö Messengeriä?
Kiitos

We promise to only send the good stuff.

Sulje
What would you do with 194,000 €?

Solmioneulat - Paras oppaasi

Opit kaiken, mitä sinun tulee tietää solmioneuloista, solmiopidikkeistä ja solmiokoristeista. Materiaaleista siihen, miten käytät niitä oikein ja kaikesta siltä väliltä. Kaikki tämä 10 minuutissa.

Solmiopidike tai solmioneula on siisti ja tyylikäs metallinen asuste, joka kiinnittää solmion paitaasi. Oppaamme avulla opit käyttämään solmiokoristeita kuten solmiopidikettä/solmioneulaa (käytetään tässä artikkelissa vuorotellen) maksimoidaksesi niiden toimivuus ja koko asukokonaisuuden yleisvaikutelma.

Miksi solmiopidikettä käytetään?

Täytyykö solmiopidikettä käyttää? Ei. Mutta on olemassa monia hyviä syitä tehdä niin.

 • Se toimii. Solmioneula pitää solmiosi paikallaan koko päivän.
 • Se auttaa pitämään solmiosi puhtaana. Solmiosi ei enää ui spagetissasi, kun kosiskelet neitoa Kulkuri ja Kaunotar -tyyliin.
 • Se näyttää erittäin hyvältä ja kuten kaikki asusteet, se on fiksu tapa tuoda esille henkilökohtainen tyylisi. Kukapa ei haluaisi näyttää kuin suoraan GQ:n sivulta?
 • Se on edustava. Solmiokoristeet, joihin on suunniteltu logo tai tunnus, tuovat esille organisaation, harrastuksen, tiimin, aiheen tai yrityksen, jota tuet tai johon osallistut.
 • Se pitää solmiosi yläosan kohollaan, jos se on sinun tyylisi. Kun työnnät solmiota hieman ylöspäin ennen solmiopidikkeen kiinnittämistä, se löystyy muodikkaasti ja tunnet olosi vähemmän väkinäiseksi ja näytät mahtavalta.
 • Jos olkapääsi ovat epätasassa. Solmiopidike auttaa solmiotasi pysymään suoremmassa.
 • Se on kätevä vempain, jota voit käyttää MacGyver-hetkenä, kuten silloin, kun sinun täytyy avata jotain tai purkaa pommi.

Solmiokoristeiden tyypit

Solmioneula ja solmiopidike ovat tämän tyylikkään asusteen yleisimpiä muotoja, mutta meiltä löydät myös solmiopinnit, solmioketjut ja solmiohihnat.

Solmiopidike

Solmiopidike on taivutettu metalliliuska, joka on samankaltainen kuin pitkä hiuspinni. Se liukuu solmion ja paidan nappilistan yli ja pitää kaiken paikallaan.

Sopii miehille, jotka haluavat solmionsa pysyvän tasaisempana tai niille, jotka suosivat ohuempia ja herkempiä solmiokankaita.

Solmioneula (solmiohaka)

Solmioneula (solmiohaka) on hieman teknisempi. Siinä on samanlainen jousimekanismi kuin pyykkipojassa, joka pitää solmion paikallaan.

Sopii miehille, jotka käyttävät kookkaampia neule- tai huopasolmioita. Vaikka solmioneulaa voi käyttää herkemmissäkin kankaissa, ne voivat vahingoittaa tai rypistää niitä, jos kiinnitys on liian tiukka.

Solmioketju

Solmioketju kiinnittää solmiosi paitaasi löysällä ketjulla. Se kiinnitetään paidan nappilistaan palkilla tai se kiinnitetään solmion takana olevaan nappiin. Solmioketju sijoitetaan samoin kuin solmioneula. Nappilistaan kiinnittyvän palkin leveys tulisi olla noin tuuman lyhyempi kuin solmion leveys, jotta se pysyisi piilossa.

Sopii miehille, jotka kaipaavat hieman liikettä solmioonsa tai haluavat rokata aavistuksen retrommassa lookissa. Ketjun pitäisi olla tarpeeksi pitkä, jotta se olisi hieman löysä eikä kiristäisi solmiota. Muista, että solmion liikkumisen määrän määrittelee se, miten löysä ketju on.

Solmiopinni

Solmiopinnit lävistetään solmion keskelle. Takana oleva pieni haka lukitsee neulan ja kiinnittää sen ketjulla paitaasi. Solmiopinnin voi sijoittaa samalla tavalla kuin solmiopidikkeen tai jopa korkeammalle, aivan solmun alapuolelle.

Sopii miehille, jotka haluavat keskittyä enemmän muotiin kuin asusteen käytännöllisyyteen. Jos käytät pinniä korkeammalla, sen tehokkuus pitää solmiotasi paikallaan vähenee. Käytä sitä ainoastaan löysemmissä kudoksissa tai kestävämmissä solmioissa, koska herkemmissä solmioissa neula voi jättää merkin tai katkaista langan.

Solmiohihna

Solmiohihnat ovat suhteellisen uusi keksintö. Nämä pienet muoviset tai kankaiset hihnat pujotetaan solmion takana olevan etiketin läpi ja kiinnitetään paidan kahdella napilla. Hihna pitää solmion paikallaan ja samalla pieni pystysuuntainen löysyys lisää käyttömukavuutta.

Sopii miehille, jotka haluavat hillitä solmiotaan vahingoittamatta sen kangasta tai käyttämättä näyttävää asustetta.

Näin käytät solmiopidikettä

Miesten solmiopidikkeet ovat elegantteja ja helppokäyttöisiä. Tässä on muutamia kuvakkeita, joiden avulla varmistat, että käytät niitä oikein.

Solmiopidikkeen pituus

Perussääntö solmiopidikkeen valinnassa on varmistaa, että se sopii solmiosi leveyteen. Tähtää leveyteen, joka on "noin 70 - 80% solmion leveydestä". Voit valita lyhyemmänkin, mutta ehdottomasti et pidempää.

Solmiopidikkeen korkeus

Solmiopidikkeen paikka tulisi aina olla kolmannen ja neljännen paidannapin välissä ylhäältä laskettuna. Jos laitat sen liian korkealle, se menettää toimivuutensa; jos laitat sen liian alas, se peittyy takkisi alle eikä tyylikkyyden tunnusmerkki enää toimi. Varmista, että se on suunnilleen samalla tasolla takkisi taskun kanssa.

Solmiopidikkeen kulma

Varmista, että solmiopidike on vaakasuorassa. Suorat linjat näyttävät siisteiltä ja huolitelluilta. Jotkut väittävät, että jos löydät itsesi tilanteesta, jossa ainoa solmiopidikkeesi on liian pitkä, voit pitää sitä vinossa. Mutta meidän mielestämme sinun on siinä tapauksessa parempi olla kokonaan ilman solmiopidikettä.

Kiinnitä se paitaasi

Solmiopidikkeellä on toiminto; se pitää solmiosi paikallaan, joten älä kiinnitä sitä ainoastaan solmioosi. Kiinnitä se paitasi nappilistaan tai solmiosi tulee liehumaan tuulessa.

Pidä solmio sileänä

Älä työnnä solmiopidikettäsi liian pitkälle tai solmiosi kangas poimittuu tai rypistyy. Varmista, että solmiosi on sileä ja tasainen kiinnityksen jälkeen.

Lisävinkit

Yläpuolelta löydät tärkeimmät säännöt, jotka sinun tulee tietää, mutta sen lisäksi me olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä, jotka saattavat antaa lookiisi lisää särmää.

Löysää vähän

Kuvassa Viininpunainen & sininen silkkitaskuliina, Tummansininen taivas -rintaneula & Sininen/viininpunainen ruutusolmio

Solmion löysyys solmiopidikkeen ja solmun välissä lisää syvyyttä ja liikkuvuutta.

Kun asetat solmiopidikettä paikalleen, vedä ennen sen kiinnitystä solmiotasi hieman ylöspäin. Ylimääräinen löysyys mahdollistaa esteettömän liikkeen koko päivän ajan ja se myös lisää syvyyttä asukokonaisuuteesi.

Sovita metallit yhteen

Kokeile yhdistää solmiopidikkeesi metalli kalvosinnappien tai vyön soljen kanssa. Näin lisäät asukokonaisuuteesi hienostuneisuutta ja yhtenäisyyttä. Lue lisää väriteoriasta täältä saadaksesi lisätietoa siitä, miten työskentelet asusi värien kanssa.

Pidä hauskaa

Kuvassa Lyhyt Punainen Solmioneula, Klassinen Harmaa Musta Taskuliina & Musta/valkoinen Daalia Rintaneula

Älä pelkää pitää hauskaa värikkäillä solmiokoristeilla.

Tuo solmiopidikkeellä hauskuutta lookiisi. Ripaus väriä tai blingiä lisää leikittelevyyttä muodolliseen asuusi ja on myös mahtava keskustelun aloittaja.

Ei liiviä

Kuvassa Kullanvärinen & valkoinen Time Keeper -taskukello, Kullanvärinen ankkuri solmioneula, Keltainen ankka-rintaneula & Ruskea & kellanruskea yksinkertainen Roy-nahkaranneke

Olemme kokeilleet sitä ja mielestämme solmioneulan käyttäminen yhdessä liivin kanssa ei toimi.

Älä käytä solmiopidikettä yhdessä liivin kanssa. Liivi pitää solmiosi paikallaan, joten solmiopidike on hyödytön. Aivan kuten olkaimet vyön kanssa. Olemme kokeilleet sitä, ja vaikkakin viimeaikainen trendi on käyttää niitä yhdessä, me pysymme kannassamme.

Ole oma itsesi

Kuvassa Hopeiset Viikset Solmioneula

Ole oma itsesi ja rokkaa siinä solmiopidikkeessä, joka sinusta tuntuu parhaalta.

Valitse jotain, joka sopii omaan henkilökohtaiseen tyyliisi. Solmioneula, jossa on pääkallo tekojalokivisilmillä toimii, jos tiedät sen onnistuvan ehdottomasti. Jos olet juuri aloittelemassa, hopeanvärinen solmiopidike on aina hyvä valinta, koska hopea jää väriympyrän ulkopuolelle ja sen vuoksi toimii lähes kaiken kanssa.

Tilaisuus

Kuvassa Lyhyt ovaalinmallinen hopeinen solmioneula, 925-hopeaa, Musta vyö tukevalla soljella, Musta ruudullinen taskuliina & Musta ruudullinen solmio

Käytä kaikkia tekosyitä solmioneulan käyttämisen! Mutta älä käytä sitä hautajaisissa. Se ei olisi sopivaa.

Valitse solmiopidikkeesi tilaisuuden mukaan. Ne eivät sovi esimerkiksi hautajaisiin tai työhaastatteluun - ne ovat liian hohtavia. Mutta entä häissä tai uhkapelissä Monte Carlossa? Miksipä ei?

Ole varovainen raitojen kanssa

Vältä raidallisen solmiopidikkeen käyttöä raidallisen paidan tai solmion kanssa. Rajoita kuvioitujen solmiopidikkeiden käyttöä yksiväristen paitojen ja solmioiden kanssa.

Solmiopidikkeissä käytetyt materiaalit

Useimmat solmiokoristeet on valmistettu metallista. Yksityiskohtaisemmat mallit on koristeltu eri materiaaleilla kuten puulla, kankaalla, jalokivillä, helmillä, emalilla, muovilla, hartsilla ja lasilla. Solmioneulan oikean materiaalin valitseminen juuri sinun tarpeisiisi on ensiarvoisen tärkeää, sillä sinun tulee ottaa huomioon sen muoto, toiminto ja kestävyys solmioneulaa käytettäessä.

Solmiopidikkeet metalliseoksesta

Metalliseokset ovat kahden tai useamman elementin seoksia. Se tekee niistä vahvoja, muokattavia materiaaleja korujen valmistamiseen. Ne on usein päällystetty kullalla, hopealla tai platinalla, mikä tekee niistä erityisen viehättäviä vaihtoehtoja solmiokoristeisiin.

 • Hyvä puoli: Erittäin edullinen
 • Hyvä puoli: Vahva metalli
 • Hyvä puoli: Voidaan päällystää
 • Hyvä puoli: Naarmuuntumaton
 • Huono puoli: Kunkin metalliseoksen hoito riippuu perusmetallista
 • Huono puoli: Voi sisältää nikkeliä, allergeeniä

Solmiopidikkeet messingistä

Messinki on kupari-sinkki-seos, jolle ominaista on kultainen sävy. Messinkiä käytetään usein korujen valmistuksessa, koska se ei tummu niin kuin hopea, ja se on edullisempaa kuin kulta. Oikein hoidettuna messinkiset solmiopidikkeet voivat olla pitkäikäisiä ja viehättävä vaihtoehto muille metalleille.

 • Hyvä puoli: Samankaltainen ulkonäöltään kullan kanssa
 • Hyvä puoli: Edullisempi kuin kulta
 • Hyvä puoli: Ei tummu niin helposti kuin hopea
 • Hyvä puoli: Helppo puhdistaa
 • Huono puoli: Voi tummua ajan myötä ilman asianmukaista hoitoa
 • Huono puoli: Päällystämätöntä messinkiä ei voi kaivertaa

Miesten solmiopidikkeet ruostumattomasta teräksestä

Ruostumaton teräs on ylivoimaisesti yksi vahvimmista ja kestävimmistä metalleista, joita käytetään solmiopidikkeiden valmistamiseen. Voit luottaa siihen, että se kestää koko elinikäsi ja enemmänkin ilman, että siihen tulee näkyviä naarmuja tai vikoja. Tätä materiaalia on myös saatavana erilaisilla viimeistelyillä kuten kullanvärisenä, ruusukullanvärisenä ja mustana, joka sopii yhteen kaikkien lookiesi kanssa.

 • Hyvä puoli: Erittäin kestävä metalli
 • Hyvä puoli: Saatavana erilaisilla viehättävillä viimeistelyillä
 • Hyvä puoli: Naarmuuntumaton
 • Hyvä puoli: Ei tummu
 • Hyvä puoli: Voidaan kaivertaa
 • Huono puoli: Näkyy tahrat ja sormenjäljet
 • Huono puoli: Voi sisältää nikkeliä, allergeeniä

Solmiopidikkeet sterling-hopeasta

Sterling-hopea koostuu hopeasta ja muista metalleista, jotka lisäävät sen kovuutta ja kestävyyttä. Vaikka se tummuukin helposti, se on myös helppo puhdistaa. Sterling-hopea ei sisällä nikkeliä, joten se on hypoallerginen vaihtoehto korujen suunnittelussa.

 • Hyvä puoli: Voidaan kaivertaa
 • Hyvä puoli: Nikkelitön
 • Hyvä puoli: Helppo puhdistaa
 • Hyvä puoli: Esteettisesti erittäin miellyttävä
 • Huono puoli: Naarmuuntuu helposti
 • Huono puoli: Tummuu helposti
 • Huono puoli: Metalli on pehmeämpää

Solmiopidikkeet titaanista

Titaani on kevyt ja kolme kertaa vahvempaa kuin teräs. Uskomattoman kestävyydensä ansiosta se sopii täydellisesti korujen valmistamiseen. Titaani on halvempaa kuin useimmat muut metallit, ja se on myös hypoallerginen.

 • Hyvä puoli: Voidaan kaivertaa
 • Hyvä puoli: Kevyt
 • Hyvä puoli: 100% hypoallerginen
 • Hyvä puoli: Naarmuuntumaton ja lommoontumaton
 • Hyvä puoli: Helppo puhdistaa
 • Huono puoli: Puuttuu kullan ja hopean arvostus
 • Huono puoli: Ei voida juottaa, rajoittaa muotoilumahdollisuuksia

Solmiopidikkeet volframista

Volframi on toinen viehättävä, äärimmäisen kova metalli, joka sopii upeasti korujen valmistamiseen. Sen hohtava viimeistely kestää kulumista ja tummumista. Se on edullinen ja hypoallerginen, joten se on erinomainen materiaali solmiopidikkeisiin.

 • Hyvä puoli: Kestää äärimmäisen hyvin naarmuuntumista ja tummumista
 • Hyvä puoli: Viimeistely säilyttää sen hohtavan laadun
 • Hyvä puoli: Voidaan kaivertaa
 • Huono puoli: Painavampi
 • Huono puoli: Trendikäs materiaali, joka voi mennä pois muodista

Bileversio solmioneulojen historiasta

Solmiokoristeet saapuivat estraarille 1800-luvun puolessa välissä. Alkuperäiset solmiot valmistettiin usein ylellisistä materiaaleista, kuten silkistä ja pitsistä, jotka olivat kevyitä ja hyvällä todennäköisyydellä ne eivät pysyneet paikallaan. Kuvaan astuu solmiopinni, jota alun perin käytettiin kaulassa käytettävien asusteiden paikallaan pitämiseen, missä se näyttikin toimivan yllättävän hyvin. Kuitenkin vuonna 1926, kun solmiomallien design kehittyi diagonaaliseksi leikkaukseksi, jolla vältettiin solmion ylösnouseminen ja rypistyminen, syntyivät solmiopidikkeet ja -neulat, ja niistä tuli valinnanvapaita solmiokoristeita. Neulalla pistäminen ja solmiokankaan runnominen ei ollut enää tarpeen!

Toisen maailmansodan jälkeen ajatus yritysten brändäyksestä kehittyi ja solmiopidikkeistä tuli täydellinen keino liittää ihmiset yritykseensä tai klubiinsa. Vuoden kuluivat ja "flower powerista" tuli se juttu, jolloin tyylit olivat luonteeltaan rennompia ja kaulassa käytettävät asusteet jäivät pois käytöstä. Nykypäivän hyvin pukeutuneen miehen onneksi miesten muoti on palannut klassisille, jo unohdetuille juurilleen, ja solmiokoristeet ovat uudestaan huomion keskipisteenä ympäri maailmaa.

Inspiraatio

Inspiraation saamiseksi, tutustu viikon lookissamme solmioneulojen uusimpaan käyttöön.

Loppusanat

Vaikka olemmekin jo kertoneet mitä kuuluu tehdä ja mitä ei, jokaisella sukupolvella on omat kapinallisensa, jotka vikuroivat status quota vastaan ja pukeutuvat miten haluavat. Joten, niin kuin kaiken muodin suhteen, käytä solmiokoristeita oman harkintasi mukaan tavalla, joka korostaa omaa persoonallista tyyliäsi.

Kysymyksiä & vastauksia

Miten käytän solmiopidikettä?

Sinun pitäsi käyttää solmiopidikettä kolmannen ja neljännen paidannapin välissä ylhäältä laskettuna. Yksinkertaisesti liu'uta se vaakasuoraan solmiosi ja nappilistan yli. Sen pitäisi olla suunnilleen samalla tasolla takkisi taskun kanssa.

Voinko käyttää solmiopidikettä hautajaisissa?

Yleissäännön mukaan vältä solmiopidikkeen käyttöä hautajaisissa tilaisuuden surumielisyyttä kunnioittaen.

Voinko käyttää solmiopidikettä häissä?

Tietenkin voit! Häät on loistava tilaisuus kaivaa esille perintökorut ja varastaa morsiamen huomio. Kunhan vitsailemme. Pysy tyylikkäänä.

Voinko käyttää solmiopidikettä smokin kanssa?

Ottaen huomioon, että smokkia käytetään rusetin kanssa, sinun ei luonnollisestikaan pitäisi käyttää sen kanssa solmiopidikettä.

Mikä on varmuusketju?

Varmuusketju kiinnittää solmiokoristeesi paitasi nappiin. Näin varmistetaan, että se ei huku kun viuhotat villisti firman juhlissa.

Miten minun pitäisi hoitaa solmiopidikkeitäni?

Useimmat solmiopidikkeet tulisi puhdistaa sen materiaalin mukaan, niin kuin muutkin korusi. Vältä niiden kastumista ja kiillota ne pehmeällä liinalla. Säilytä näitä asusteita erillisessä pussissa tai solmioneulalaatikossa, jotta ne eivät naarmuuntuisi ja altistuisi ilmalle.

Miten minun pitäisi säilyttää/kuljettaa solmiopidikkeitäni silloin, kun ne eivät ole käytössä?

Voit ostaa pienen kätevän matkalaatikon solmiopidikkeille. Tämä pitää ne erillään toisistaan ja ehkäisee naarmuuntumiselta.

Kummalle puolelle paitaa kiinnitän solmioneulani?

Sinun täytyy kiinnittää solmiopidike nappilistaan, joten voit itse asiassa käyttää sitä vain yhdellä puolella.

Voinko käyttää solmiopidikettä urheilutakin, tai neuletakin ja farkkujen kanssa?

Voit loistavasti käyttää solmiopidikettä urheilutakin, tai neuletakin ja farkkujen kanssa. Se on myös loistava mahdollisuus käyttää hieman erilaisia solmiopidikkeitä, kuten aikaisemmin mainitsemiamme pääkallo-aiheisia solmiopidikkeitä.

Onko mautonta käyttää samaa solmiopidikettä joka päivä?

Ei ollenkaan, niin kauan kuin käytät hienovaraista, neutraalia solmiopidikettä. Tietenkin, jos ihastut solmiokoristeiden käyttöön, kokoelmasi tulee kasvamaan ja sinulla on enemmän valinnanvaraa.

Täytyykö minun käyttää solmion ja solmiopidikkeen kanssa napillista kauluspaitaa?

Ottaen huomioon, että solmiopidikkeen tehtävä on kiinnittää solmio paitaasi, jotta se pysyisi paikallaan, on vastaus melko ilmeinen.

Voiko käyttää solmiopidikettä ja solmioneulaa samaan aikaan?

Voit tietysti käyttää solmiopidikettä, kalvosinnappeja ja taskuliinaa yhdessä. Mutta solmiopidike ja solmioneula (solmiohaka) palvelevat molemmat samaa tehtävää, joten niiden käyttäminen yhdessä on turhaa. Mutta jos haluat aloittaa uuden trendin, tee miten haluat.

Voinko käyttää solmiopidikettä kapean solmion kanssa?

Toki. Voit käyttää solmiopidikettä kapeamman solmion kanssa, kunhan se ei ole solmiotasi leveämpi.

Voinko käyttää solmiopidikettä vinossa?

Jos sinun on pakko, voit käyttää liian pitkää solmiopidikettä ylöspäin vinossa peittääksesi sen ylimenevän osan. Mutta tee näin vain tilanteessa, jossa olet absoluuttisen epätoivon partaalla. Parempi vaihtoehto on olla kokonaan ilman solmiopidikettä.

Maksuvaihtoehdot

Hyväksymme melkein kaikki kortit. Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä meihin.

Ota meihin yhteyttä

09 4245 0312
Olemme tavoitettavissa arkipäivisin kello 9 - 17

Inspiraatiota ja etuja

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Voit peruuttaa milloin tahansa

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

© 2009-2018 | Trendhim.fi | Puh: 09 4245 0312 - info@trendhim.fi | Käyttöehdot | CSR | Lehdistö