Selvä
Sulje
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään

Ups! Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikein.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Oho! Tämä kenttä puuttuu
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Palauta salasanani
Takaisin sisäänkirjautumiseen
Trendhim
MELDE DICH FÜR UNSEREN NEWSLETTER AN um Zugang zu exklusiven Vatertagsangeboten mit 20% RABATT zu erhalten
Oho! Tämä kenttä puuttuuSähköposti ei ole voimassa.
Bereits angemeldet?
Gib Deine E-Mail-Adresse ein, um Deine Anmeldung zu bestätigen
Oho! Tämä kenttä puuttuuSähköposti ei ole voimassa.
Ich möchte mich anmelden
Ilmaiset palautukset 365 päivän palautuspolitiikka
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Sulje
Näytä kaikki tulokset
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Hakutulokset ""
Näytä kaikki tulokset

Rintaneulat - Paras oppaasi

Opit kaiken, mitä sinun tulee tietää rintaneuloista. Sen sijoittamisesta, värien yhteensopivuudesta, mitä valita tilaisuuksiin ja kaikesta siltä väliltä. Kaikki tämä 15 minuutissa.

Rintaneulat ovat tehneet paluun viime vuosina. Vuosikymmenten ajan niitä käytettiin ainoastaan elämän kaikista muodollisimmissa tapahtumissa, mutta nyt niitä käyttävät yhä enenevässä määrin tyylikkäät miehet joka päiväisissä tapaamisissaan. Tämä on tuonut takaisin niiden käytön monimutkaisen taiteen, koska muodollisten tilaisuuksien tiukat säännöt ovat löystyneet ja vaara näyttää amatöörimaiselta ja siltä, että olet yrittänyt liikaa, on liian suuri. Oikein käytettynä, rintaneula on kuitenkin erinomainen esimerkki yksityiskohdasta, joka voi antaa asullesi unohtumatonta hohtoa.

Tämä opas antaa sinulle luottamusta käyttää rintaneulaa silloin kuin haluat, ja onnistua sen käytössä näyttämättä typerältä. Aloitetaan siis perusasioista.

Unohda neula, mikä on kauluskäänne?

Katso mitä tahansa puvun takkia tai bleiseriä. Kauluskäänteet ovat ne taitetut kangassiivekkeet, jotka kulkevat nappien yläpuolella ja kauluksen alapuolella.

Kuvassa Lyhyt Metallipunainen Solmioneula, Metsurin Kašmirvillasolmio & Sininen Ruudullinen Käsintehty Villa Taskuliina

Kauluskäänteet on merkattu kuvaan ääriviivalla. Ne löytyvät kaikista puvun takeista ja bleisereistä.

Suurimmassa osassa kauluskäänteistä on napinläpi, joka voi olla avoin tai kiinniommeltu. Se sijaitsee vasemman puolen yläosassa. Tämä on paikka, johon rintaneula laitetaan.

Kuvassa Metsurin Kašmirvillasolmio

Kuvaan on ympyröity napinläpi, joka löytyy lähes kaikista bleisereistä ja puvun takeista.

Napinlävet olivat alkujaan sen vuoksi, että takki voitiin kiinnittää, jotta rintakehä ja kaula pysyisivät lämpimänä. Ajan myötä ne ovat kehittyneet erityisesti erityyppisiä rintaneuloja varten.

Erityyppiset rintaneulat

Mikä rintaneula on? Tämä lause kattaa kaiken, mikä liittyy kaikkiin kauluskäänteen asusteisiin ja koristeisiin. On olemassa useita erilaisia rintaneuloja, jotka eroavat toisistaan koon, kiinnityksen ja sen mukaan, mitä ne esittävät.

Alapuolelle olemme esitelleet niistä yleisimpiä:

Rintakukat

Rintakukka on omaperäinen asuste. Se on oikea kukka, joka sijaitsee napinlävessä ja lisää takkiisi piirteen, joka ei jää huomaamatta. Sitä käytetään yleensä häissä.

Kukka- tai kukikas rintaneula

Nämä rintaneulat näyttävät kukilta, mutta ne on valmistettu pehmeistä materiaaleista kuten silkistä, pellavasta, satiinista tai puuvillasta. Ne kiinnitetään samalla tavalla kuin rintakukkat, mutta yleensä ne ovat hieman pienempiä kooltaan ja niiden etuna on uudelleenkäytettävyys.

Solmioneulat

Solmioneulat on valmistettu erilaisista metalleista (kullasta, hopeasta, kuparista jne). Nämä neulat on muotoiltu pitkiksi, ohuiksi neuloiksi, jotka työnnetään siististi metallikiinnittimeen. Mallista riippuen kiinnitin sijaitsee neulan päässä tai sitä voidaan liu'uttaa ylös ja alas, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida tarkkaan solmioneulan asettelua.

Pienet rintamerkit ja rintanapit

Näissä ei ole vartta ja ne kiinnitetään soljella (perhoskiinnikkeellä, kumisella tai magneettisella kiinnikkeellä), joka on suoraan rintamerkin tai rintanapin alapuolella. Ne valmistetaan useimmiten pehmeästä (uurteisesta) tai kovasta (sileästä) emalista. Sinun on hyvä tietää, että rintamerkkejä käytetään tyylin vuoksi, mutta rintanapeilla on symbolinen arvo ja niitä nähdään usein poliitikoilla.

Rintakorut

Toisin kuin edellä mainitut, miesten pukujen rintakorut kiinnitetään saranoidulla tapilla. Ne ovat tavallisesti suurempia kuin rintamerkit, ja niissä on jalometallisia tai vintage elementtejä.

Näin käytät rintaneuloja

Rintaneulojen käytössä on vain yksi kultainen sääntö: Käytä niitä suunnilleen siellä, missä on kauluskäänteen napinläpi, tai missä sen tulisi olla. Eli vasemman kauluskäänteen yläosassa.

Joissakin kaksirivisissä puvuissa on näpinlävet molemmissa kauluskäänteissä, mutta rintaneulan tulisi olla aina vasemmalla puolella.

Rintaneulat tarjoavat paljon mahdollisuuksia rohkeisiin kokeiluihin, mutta muista tehdä kokeilut rintaneulalla, ei sen sijoittamisella. Rintaneula itsessään, jos se näkyy, pitäisi olla samansuuntaisesti kauluskäänteesi kanssa, ei suoraan ylöspäin tai poikittain. Tämä on erityisen tärkeää pidempien varsien kanssa, joissa väärä kulma voi pilata vaikutuksen. Kuvassa alapuolella, vasemman puoleinen irntaneula on sijoitettu oikein.

Kuvassa Tummansininen voikukka -rintaneula, Viininpunainen ruudullinen taskuliina & Viininpunainen raidallinen solmio

Vasemman puoleinen rintaneula on sijoitettu oikein, koska neula kulkee samansuuntaisesti kuin rintaneulan suljettu pää. Oikealla puolella näkyy, miten sinun ei pitäisi käyttää rintaneulaa.

Neula ja kiinnitin voivat pistää kauluskäänteen läpi etupuolelle tai jäädä piiloon sen taakse. Kyse on siitä, kummasta tavasta pidät eniten valitsemassasi rintaneulassa/takissa.

Mitä voin pukea rintaneulan kanssa?

Voit pukea rintaneulan kanssa melkein mitä tahansa. Perinteisesti voit laittaa sen bleiseriin tai puvun takkiin, mutta myös pikkutakkiin, smokkiin tai suoraan neuletakkiisi tai paitaasi (esim. kaatuneiden muistopäivän unikot). Älä kuitenkaan unohda, että lävistät vaatteesi, ja tämä voi jättää pysyviä reikiä tai merkkejä tiettyihin herkkiin tuotteisiin.

Voit yhdistää rintaneulasi muiden asusteiden, kuten taskuliinojen tai solmioneulan kanssa. Tämä lisää kuitenkin hieman monimutkaisuutta asusi koordinoimiseen. Asusteiden tulisi täydentää toisiaan, ei kilpailla keskenään.

Paras tapa tehdä tämä, on ensin ymmärtää perusasiat värien yhdistämisestä ja väriteoriasta, joita käsittelimme artikkelissa Taskuliinat - Paras oppaasi. Artikkelista löydät myös interaktiivisen väriympyrän, jolla voit pelailla. Kun olet ymmärtänyt kaikki perusasiat, voit aloittaa puvustollasi leikittelemisen.

Millainen rintaneula minun pitäisi valita?

Jälleen kerran, tämä riippuu omasta henkilökohtaisesta mieltymyksestäsi, mutta myös asustasi tai tilaisuudesta.

Mitä tulee väriin, tyyliin ja kokoon, säännöt eivät ole niin selkeitä, mutta on olemassa muutamia hyviä nyrkkisääntöjä, jotka on hyvä pitää mielessä.

Metalliset rintaneulat: kokeile ja yhdistä metalli asukokonaisuuteesi, rintaneula, kalvosinnapit, solmioneula, vyö, kello ja kaikki sormukset mukaan lukien. Valitse kaikki kultaisina tai kaikki hopeisina.

Kirkkaat, värikkäät rintaneulat: nämä toimivat yleensä parhaiten neutraalin paidan kanssa, jotta niiden kontrasti toimisi parhaiten. Varmista vain, ettei rintaneula ole ristiriidassa muiden käyttämiesi värien kanssa. Väriteorian perustuntemuksella ja joillakin yleisillä yhdistelmillä pääset pitkälle.

Pastelliväriset / kyllästetyt rintaneulat tai kukkarintaneulat: nämä ovat huomaamattomampia ja toimivat hyvin muiden asusteiden kanssa. Ne ovat yleensä myös leikkisämpiä kuin rohkeammat yksilöt. Voit esimerkiksi yhdistää vaaleanvihreän asusteen keskiyön sinisen puvun kanssa, erityisesti jos rintaneulassa on aavistus metallia. Kuitenkin, myös vaaleampienkin värien tulisi aina sopia yhteen solmion tai taskuliinan kanssa.

Lopuksi muista, että pukeutumisen koko pointti on korostaa kasvojasi ja fyysisiä ominaisuuksiasi. Tavoitteena ei ole, että kaikki tuijottavat rintaneulaasi, vaan että neula integroituu kaikkeen muuhun, mihin olet pukeutunut, jotta huomio kiinnittyisi tärkeimpään asiaan: kasvoihisi. Ja jos olet epävarma, muista, että vähemmän on enemmän: on parempi hieman vähätellä kuin kävellä ympäriinsä kuin pelle.

Milloin rintaneulaa pitäisi käyttää?

Nykyään tämä riippuu täysin sinusta itsestäsi. Jotkut tapahtumat vaativat rintaneulan tai rintakukan käyttöä, joko perinteen tai pukeutumiskoodin vuoksi, mutta ei ole olemassa mitään tapahtumaa, missä et voisi käyttää rintaneulaa.

Kiinnitä huomiota siihen, millainen tapahtuma on kyseessä, ennen kuin valitset rintaneulan käyttöösi.

Kuvassa Mahonginruskea kudottu solmio, Hopeanvärinen Royal Stag -rintaneula & Raidallinen Oldschool Taskuliina

Hienovarainen peurarintaneula voi tehdä ihmeitä muuten ammattimaisessa asussa.

Rintakukat ja kukkarintaneulat ovat yleensä muodollisempia ja herättävät enemmän huomiota, mutta jopa vapaasti pukeutuneena ne sopivat parhaiten sosiaalisiin tapahtumiin. Jos haluat käyttää asusteita työpaikallasi, harkitse huomaamattomampaa, metallista rintaneulaa, joka kiinnittää huomion mutta on vähemmän... kukikas.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintakukasta

Rintakukka on tuoreena leikattu kukka kauluskäänteeseen, joten sinun täytyy hankkia se kukkakaupasta. Perinteisesti niitä käytetään kaikista muodollisimmissa tapahtumissa kuten häissä, hautajaisissa, tanssiaisissa tai jopa hevoskilpailuissa. Rintakukat ovat omaa luokkaansa, kun puhutaan kauluskäänteen asusteista.

Yleisimmät rintakukat ovat valkoinen neilikka, lilja tai ruusu, mutta myös muita kukkia voidaan käyttää, esimerkiksi orkideoita.

Pidä kukka tuoreena

Varmista, että rintakukka on mahdollisimman tuore. Paras tapa on leikata se viime hetkellä, mutta ota huomioon, että eri kukat kestävät eri ajanjaksoja. Esimerkiksi neilikat ovat suhteellisen pitkäkestoisia, kun taas ruusuilla on lyhyempi säilyvyysaika.

Rintakukka on tuoreena leikattu kukka kauluskäänteeseen, joten sinun täytyy hankkia se kukkakaupasta.

Rintakukan tyypistä riippumatta, voit pitää omasi hyvän näköisenä seuraavien vinkkien avulla:

Suihkuta vedellä: tämä on yksinkertainen tapa pitää rintakukka raikkaan näköisenä koko päivän/yön. Mutta älä liioittele - et halua sen näyttävän märältä, tai roiskia vettä paidallesi tai takillesi.

Käytä kukkatiivistettä: kukkakauppiaat usein myyvät erityistä kukkatiivistettä, joka on suunniteltu pitämään terälehdet ja varret kosteutettuina pidemmän aikaa.

Käytä pientä maljakkoa: kyllä, kuulit oikein! Tämä oli suosittua edwardiaanisella ajalla ja maljakot piilotettiin kauluskäänteen taakse, jotta kukat pysyisivät kosteutettuina. Maljakko voi aavistuksen pullottaa rinnallasi, mutta saat lisäpisteitä vintage-henkisyydestä. Voit myös hankkia sellaisen version, joka laitetaan kauluskäänteen yläpuolelle. Tämä varmasti lisää keskustelua asustasi.

Pidä se jääkaapissa: jos sinun täytyy leikata rintakukka ennen sen käyttöä, jätä se vesilasissa jääkaappiin.

Hedelmät eivät ole sallittuja: tämä saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta sinun pitäisi säilyttää kukkia hedelmäkulhosta erillään. Hedelmät, erityisesti omenat, vapauttavat etyleenikaasua, joka edistää kukkien kuihtumista.

Näin käytät rintakukkaa

Vaikka se ei olekaan monimutkaista, on rintakukan käytössä noudatettava tiettyjä periaatteita, jotta se näyttäisi mahdollisimman hyvältä:

  • Samoin kuin muutkin rintaneulat, kukka tulisi sijoittaa napinläpeä lähelle tai napinläpeen.
  • Monissa muodollisissa takeissa on kauluskäänteen takana lanka, jonka avulla rintakukan varsi pysyy paikallaan ja piilossa.
  • Kukan pitäisi osoittaa rinnastasi pois päin.
  • Lehdet pitäsi taivuttaa terälehtien taakse niiden näkyvyyden minimoimiseksi.

Huomaa, että joissakin takeissa ei ole napinläpiä, jolloin sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vie takkisi räätälille, joka tekee siihen näpinlävet.
  2. Kiinnitä koko kukka kauluskäänteeseesi. Varmista, että noudatat sijoittelun ja varren asennon sääntöjä (kauluskäänteen suuntaisesti), mutta huomaa, että tämä on väistämättä vähemmän tyylikäs vaihtoehto kuin ensimmäiseksi mainittu.

Muut puvun kukat ja miesten rintaneulat juhliin

Arvokkaiden juhlien lisäksi, joissa oletetaan käytettävän rintakukkia, on olemassa muutamia juhlia, jolloin sinun pitäisi käyttää koristeita kauluskäänteessäsi.

Me tarkoitamme kaatuneiden muistopäivän unikoita ja sotilasmitalleita.

Kaatuneiden muistopäivän unikkoja käytetään entisen Britannian imperiumin maissa (Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa) sekä Isossa-Britanniassa kahden viikon ajan ennen 11. marraskuuta ja 25. huhtikuuta (Anzac-päivä - ainoastaan Austraaliassa ja Uudessa-Seelannissa). Riippumatta siitä, milloin käytät niitä, kaatuneiden muistopäivän unikot ovat punaisia, keinotekoisia ja hyväntekeväisyysyhdistykset keräävät niiden myynnillä varoja sotaveteraaneille. Niiden käyttöä koskevat samat säännöt, kuin muitakin aikaisemmin mainittuja rintaneuloja.

Sotilasmitallit noudattavat myös tiukkaa etikettiä, kun ne laitetaan siviilivaatteisiin ja kyllä, niitä käytetään vasemmassa kauluskäänteessä.Tärkein ero on, että ne kiinnitetään horisontaalisesti metallipalkilla tai rintaneulalla. Ja vain yhdelle riville, joten joskus ne voivat olla rinnan päällä päällekkäinkin. Vanhin niistä laitetaan oikealle puolelle ja loput lisätään laskevassa järjestyksessä. Ja on huono tapa käyttää taskuliinaa, joka saattaa viedä huomion pois sotilaallisista saavutuksistasi.

Inspiraatio

Inspiraation saamiseksi, tutustu viikon lookissamme rintaneulojen uusimpaan käyttöön.

Bileversio rintaneulojen historiasta

Huolitta siitä, mitä olet kuullut, prinssi Albert ei keksinyt napinläpeä tai rintakukkaa. Olet ehkä kuullut romattisen tarinan siitä, miten hän kiinnitti kuningatar Victorian antamat kukat rintaansa romanttisena eleenä - mutta niin ei tapahtunut. Hänen takissaan ei edes ollut kauluskäännöksiä...

Kauluskäännökset ovat olleet olemassa jo hyvin kauan. Ne periytyvät sotilasasuista, joissa oli korkeat kaulukset ja läpät, jotka voit nähdä Lordi Nelssonin hännystakissa. Niissä oli monia nappeja ja reikiä, ja ylin niistä jätettiin usein napittamatta. Kauluskäännös ja alkuperäinen napinläpi ovat tästä peräisin.

Rintakukista tuli erityisen suosittuja 1800-luvulla. Kukat yhdistettiin usein miehekkyyteen ja rintakukat kulkivat käsikädessä miesten vaatetuksen kanssa.

Rintakukista tuli vaihdettavia 1900-luvulla rintaneulojen ja muiden koristeiden myötä. Mutta samalla tavalla kuin smokki, rintakukat varattiin hyvin muodollisiin tapahtumiin, kun taas rintaneulat pysyivät hieman rennompina.

Loppusanat rintaneuloista

Ok, nyt tiedät perinpohjaisesti kaiken rintaneuloista ja niiden hienostuneimmista serkuista, rintakukista. Ja kyllä, ne saattavat tuntua hieman pelottavilta aluksi. Mutta luota meihin, kun olet saanut vähän kokemusta, mietit, miten olet ylipäätänsä pärjännyt ilman niitä. Saatujen kohteliaisuuksien määrä poistaa tunteen siitä, että olisit ylipukeutunut.

Muista, että niin kuin kaikissa tyyliin liittyvissä asioissa, avainsana on itseluottamus. Joten aloita oman mukavuusvyöhykkeesi reunalta sen suhteen, miten rohkea rintaneulasi on, ja katso, miten pitkälle pääset.

Kysymyksiä & vastauksia

Miksi kauluskäänteessä on napinläpi?

Perinteisesti kauluskäänteet kiinnitettiin, jotta rintakehä pysyisi lämpimänä, joten napinlävellä oli käytännöllinen tarkoitus aivan kuten sen alapuolellakin olevilla napeilla.

Ajan myötä ne ovat kehittyneet erityisesti rintakukkia ja rintaneuloja varten.

Miten kiinnitän rintaneulani?

Pistä se kauluskäänteesi napinläven läpi.

Voit antaa neulan pistää kauluskäänteen läpi etupuolelle tai pitää sen piilossa kauluskäänteen alla.

Kiinnitin rintaneulan päässä pitää varren paikallaan.

Miksi rintaneuloja käytetään?

Syyt riippuvat tilaisuudesta ja henkilöstä.

Joskus kyse on symboliikasta, kuten liput tai unikot. Joskus perinteestä tai muodollisuudesta, esimerkiksi häissä. Ja joskus niillä vain halutaan lisätä hohtoa asukokonaisuuteen.

Kummalla puolella rintaneulaa käytetään?

Kaikki kauluskäänteen asusteet pitäisi laittaa vasemmalle puolelle.

Miksi rintaneuloja käytetään vasemmalla puolella?

Jotkut väittävät, että rintamerkki halutaan kiinnittää sydämen lähelle, mutta todellinen syy on vähemmän romanttinen.

Alunperin kauluskäänne oli mahdollisuus napittaa, aivan kuten muutkin takin napit, jotta rintakehä pysyisi lämpimänä. Joten napinlävellä oli käytännöllinen käyttötarkoitus. Miestenvaatteissa napinlävet ovat aina vasemmalla puolella; tämä helpottaa niiden napittamista (oikeakätisille).

Naisten napinlävet ovat oikealla puolella, koska odotettiin, että joku muu napittaisi ne.

Voinko käyttää rintaneulaa smokissa, päällystakissa tai neuletakissa?

Ehdottomasti. Niitä koskee sama sääntö kuin tavallisia takkeja ja bleisereitä.

Huomaa, että smokkiin voit kiinnittää valkoisen kukan tyylikkään lookin aikaansaamiseksi.

Neuletakissa sinun täytyy pistää neula kankaan läpi, joten varmista, ettet lävistä liian montaa reikää.

Annanko rintaneulan kiinnittimen näkyä vai piilotanko sen?

Tähän ei ole tiukkaa sääntöä. Kiinnittimen voi pistää kauluskäänteen läpi etupuolelle tai sitten ei - riippuu sinusta itsestä kumpi näyttää mielestäsi paremmalta.

Mikä on rintakukka?

Se on kukka tai nippu kukkia, jotka on suunniteltu kauluskäänteeseen käytettäväksi. Yleisimmät kukat ovat neilikat, ruusut ja liljat.

Milloin rintakukkaa käytetään?

Ne on varattu muodollisiin tilaisuuksiin, kuten häihin tai tanssiaisiin, sekä hevoskilpailuihin.

Ei ole kuitenkaan olemassa mitään syytä, etteikö nykyaikainen hienoilija voisi käyttää niitä toistuvana osana omaa lookiaan.

Mille puolelle rintakukka laitetaan?

Aivan kuten muutkin kauluskäänteen asusteet, ne kuuluvat ehdottomasti vasemmalle puolelle.

Mikä on kukikas rintaneula?

Se on moderni asuste, joka on suunniteltu korvaamaan rintakukan.

Se edustaa kukkaa, mutta sitä voidaan käyttää rennommissa tilanteissa.

Kuka ostaa rintakukan?

Tämä riippuu tilaisuudesta.

Tanssiaisiin ja muihin sosiaalisiin tapahtumiin, partnerisi tai seuralaisesi ostaa rintakukan.

Häissä häiden suunnittelijalla on usein erityisvaatimuksia siitä, mitä kukkaa käytetään.

Miten rintakukka pidetään tuoreena?

Roiski sitä vedellä noin 30 minuutin välein. Olennainen sana tässä on roiskia, ei kastella läpimäräksi.

Voit myös ostaa kukkatiivistettä kukkakaupasta sen käyttöajan pidentämiseksi.

Muista, ettet osta rintakukkaasi liian aikaisin ennen tapahtumaa. Jos et voi ostaa sitä samana päivänä, pidä se jääkaapissa, jotta se pysyisi mahdollisimman tuoreena.

Näytänkö rintakukasta koko kukan vai piilotanko sen varren?

Varren pitäisi mennä kauluskäänteesi napinläven läpi, joten se pitäisi olla piilossa.

Jos sinulla ei ole napinläpeä tai jos käytät kukkaa neuletakin tai paidan kanssa, varsi on näkyvissä, koska sinun täytyy laittaa neula varren yli, jotta se pysyisi paikallaan.

Voinko käyttää rintaneulaa tai rintakukkaa sekä solmioneulaa samanaikaisesti?

Kyllä voit, mutta ole varovainen. Liiallinen metalli voi helposti ylikuormittaa asukokonaisuutta ja saada lookisi näyttämään hienostuneen sijasta siltä, että olet yrittänyt liikaa.

Voinko käyttää rintaneulaa häissä?

Se todella riippuu siitä, millaisiin häihin osallistut. Mutta jos kyseessä ei ole äärimmäisen hienostuneet häät, niin kyllä voit.

Siirry alkuun

Maksuvaihtoehdot

Hyväksymme melkein kaikki kortit. Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä meihin.

Ota meihin yhteyttä

09 4245 0312
Olemme tavoitettavissa arkipäivisin kello 9 - 17

Inspiraatiota ja etuja

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Voit peruuttaa milloin tahansa

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

© 2009-2018 | Trendhim.fi | Puh: 09 4245 0312 - info@trendhim.fi | Käyttöehdot | CSR | Lehdistö