365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Tästä ohjeet, joilla et voi epäonnistua taskuliinan kanssa

Onko sinulla ongelmia yhdistää taskuliinasi solmiosi tai rusettisi kanssa? Liity postituslistallemme ja saat 5 idioottivarmaa yhdistelmää, joilla et voi mennä mönkään.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Kiitos

Olemme iloisia,että päätit liittyä meidän listallemme!

Sulje
Ongelmia taskuliinan mätsäämisessä rusettiisi tai solmioosi?

Taskuliinat - Paras oppaasi

Opit kaiken, mitä sinun tulee tietää taskuliinoista. Väriteoriasta ja kangasvaihtoehdoista aina taskuliinojen valinnasta eri tilaisuuksiin ja kaikesta siltä väliltä. Kaikki tämä 20 minuutissa.

Taskuliina voi parantaa tai rikkoa asukokonaisuuden. Sinun ei tarvitse olla tähtitieteilijä onnistuaksesi tässä, mutta taskuliinan oikeanlainen käyttö on taidetta, jotta se sopisi yhteen ja kohentaisi muuta lookiasi, mutta silti erottuisi joukosta riittävästi kiinnittääkseen huomiota.

Mikä taskuliina on? Se on koristeellinen kangasneliö, joka laitetaan takin tai bleiserin rintataskuun lisäämään hohtoa lookiisi.

Tämä opas opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää, jotta osuisit naulankantaan ja varmasti onnistuisit taskuliinan käytössä kaikissa tilanteissa.

 

Taskuliinan ja kankaisen nenäliinan ero

Aivan ensimmäiseksi, kankainen nenäliina EI ole taskuliina. Mutta erittäin puhdasta, uutta puuvillanenäliinaa voidaan hätätapauksissa käyttää taskuliinana.

Kuvassa Kermanvärinen Taskuliina, Lyhyt Kullanvärinen Solmioneula, Sininen Kukka Solmio & Sininen Kukka Rintaneula

Taskuliina on tarkoitettu esiteltäväksi eikä sillä ole muuta käyttötarkoitusta sen lisäksi, että se saa sinut näyttämään todella hyvältä. Kankaisella nenäliinalla puolestaan on tarkoitus pyyhkiä hikeä, niistää nenää, sitä voi tarjota hädässä olevalle neidolle tai esittää improvisoitu härkätaistelu. Lyhyesti, muista tämä: yksi niistämiseen, yksi esiteltäväksi.

Yleisesti ottaen, on olemassa muutamia eroja, jotka haluat erottaa toisistaan.

Taskuliinat

 1. Valmistettu useista kankaista mukaan lukien puuvillasta, silkistä ja pellavasta
 2. Käytetään uloimmassa rintataskussa
 3. Koristeellinen käyttötarkoitus: ei sovellu moppaukseen tai siivoukseen
 4. Silkki ja pellava täytyy kuivapestä ja ne tahriintuvat helposti
 5. Ainoa käytännöllinen tehtävä silkkisille taskuhuiveille on silmälasien puhdistus
 6. Pienempiä kuin kankaiset nenäliinat

Kankaiset nenäliinat

 1. Valmistettu puuvillasta
 2. Voidaan säilyttää missä tahansa taskussa
 3. Suurempia kuin taskuliinat: varo pullottavaa taskua
 4. Niillä on käytännöllinen tehtävä ja niitä voidaan käyttää lähestulkoon mihin tahansa, kuten nenän niistämiseen, otsahien pyyhkimiseen ja miniatyrikokoisiin improvisoituihin härkätaisteluihin.

Lyhyesti, muista tämä: yksi niistämiseen, yksi esiteltäväksi.

Haluatko 52 tapaa, miten voit taitella taskuliinan?

Lähetämme sinulle 52 luovaa tapaa taitella taskuliinasi. Liity listalle alempaa.

Käytätkö Messengeriä?
Mahtavaa! Me ilmoitamme sinulle.

Väriteorian perusteet

Jotta asukokonaisuus näyttäisi hyvältä, värien täytyy sopia yhteen.

Sama pätee taskuliinaasi, kaikkiin muihin vaatekappaleihisi, kuten myös ihosi ja hiustesi väriin. Älä unohda, että pukeutumisessasi tärkeintä on korostaa kasvojesi piirteitä, ja taskuliina voi toimia siinä tyylikkäällä tavalla.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei taskuliinan tulisi olla liian hallitseva. Sen tehtävä on kohentaa, ei ylikuormittaa. Kun näet asukokonaisuuden, josta ajattelet "hyvä yritys, mutta himmaa vähän", se tarkoittaa, että fyysiset ominaisuudet on tukahdutettu räikeillä vaatekappaleilla.

Tee oma väriympyräsi

Mennäänpä takaisin peruskouluun.

Helpoin tapa koordinoida värejä on tuntea väriympyrä ja sen käyttö. Väriympyrä muodostuu pääväreistä, sekundaarisista ja tertiäärisistä väreistä, joita kutsutaan sävyiksi.

 • Päävärit: punainen, sininen, keltainen Nämä ovat perusvärejä, joita ei voi luoda sekoittamalla muita värejä. Niiden luonnollinen sävy on erittäin kirkas ja niitä käytetään huomion kiinnittämiseen. Niitä käytetään usein tehosteväreinä teemoissa ja kuvioissa, koska ne eroavat hyvin tummemmista taustoista.
 • Sekundaariset värit: vihreä, violetti, oranssi Nämä ovat värejä, joita voidaan tehdä sekoittamalla päävärejä toisiinsa. Jokainen niistä sijoittuu väriympyrällä pääväriä suoraan vastapäätä, tehden suurimman kontrastin. Me kutsumme niitä vastaväreiksi ja ne toimivat katseenvangitsijoina.
 • Tertiääriset värit: vermilion (punainen-oranssi), amber (oranssi-keltainen), chartreuse (keltainen-vihreä), teal (sininen-vihreä), violetti (sininen-purppura), magenta (punainen-purppura). Nämä kuusi väriä valmistetaan sekoittamalla yhteen yhtä pääväriä ja yhtä sekundaarista väriä.

Sinun pitäisi ajatella tertiäärisiä värejä itsessään erillisinä sävyinä, eikä ainoastaan päävärien ja sekundaaristen värien "sävyinä". Niillä on olemassa omat vastavärinsä väriympyrän toisella puolella.

Joten sekoittamalla yllä mainittuja värejä saamme 12 eri väriä, jotka muodostavat väriympyrämme. Voit leikitellä alla olevan väriympyrän kanssa. Siirry edelleen alas, niin löydät värimallien selityksen ja sen, miten sitä voidaan käyttää oikean taskuliinan löytämiseen.

Interaktiivinen väriympyräsi

MonokromaattinenOlet vielä omalla takapihallasi
AnaloginenOlet seikkailunhaluinen
KolmijakoinenOlet huolitellun rohkea
VastaväriOlet rohkean muodin äärirajoilla

Värimallit

Värimallit ovat väriympyrän eri väriyhdistelmiä. Sinun täytyy tietää perusteet, jos haluat hallita ja parantaa tyyliäsi. Leikittele yläpuolella olevalla interaktiivisella väriympyrällä nähdäksesi, mitkä värit sopivat erilaisiin värimalleihin. Nyrkkisääntönä on, että mitä kauempana erilliset värit ovat väriympyrällä toisistaan, sitä vaikeampi niitä on yhdistää toisiinsa, jotta asukokonaisuus olisi onnistunut.

Nyrkkisääntönä on, että mitä kauempana erilliset värit ovat väriympyrällä toisistaan, sitä vaikeampi niitä on yhdistää toisiinsa, jotta asukokonaisuus olisi onnistunut.

 • Neutraali värimalli: valkoinen, musta ja näiden kahden sekoitus
 • Monokromaattinen värimalli: yksi ainoa värisävy
 • Lähivärimalli: muodostuu väreistä, jotka ovat välittömästi rinnakkain toistensa kanssa väriympyrällä. Niiden avulla voit luoda lähes monokromaattisen kokonaisuuden, jossa on hienovarainen kontrasti.
 • Vastavärimalli: mainittu yläpuolella. Nämä värit ovat suoraan toisiaan vastapäätä väriympyrällä saaden aikaan voimakkaan ja rohkean vaikutuksen. Nämä värit tarjoavat voimakkaimman kontrastin, ja varmasti kiinnittävät katsojan huomion.
 • Kolmijakoinen värimalli: muodostuu kolmesta väristä, jotka ovat tasaisin välein väriympyrällä. Kolmiulotteinen värimalli antaa puhtaan ja sopusointuisen fiiliksen asullesi ja vähemmän kontrastia kuin vastavärit.

Mainitsimme myös, että asusi tulisi sopia yhteen myös ihonvärisi kanssa suurimman vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Kuvassa Kermanvärinen kukallinen solmio, Hopeinen pääkallo -rintaneula, 925-hopeaa, Tummanvihreä villataskuliina, Lämpimän kastanjanruskea nahkavyö & Klassinen kultainen sinettisormus, 925-hopeaa

Vahva kontrasti eli vastavärit solmiossa ja taskuliinassa toimivat tässä hyvin, koska mallilla on vaalea iho ja tummat hiukset.

Joten, esimerkiksi miehet, joilla on suuret kontrastit, esimerkiksi vaalea iho ja tummat hiukset, yleensä näyttävät paremmilta vahvoissa kontrastiväreissä, kuten vastavärin tai lähes vastavärin paleteissa.

Miehet, joilla on pienet kontrastit, esimerkiksi vaalea iho ja vaaleat hiukset, näyttävät hyvältä pienen kontrastin asuissa, kuten monokromaattisissa, lähiväreissä tai jopa kolmijakoisissa väreissä, jos he haluavat leikitellä useilla väreillä.

Kuusi tasoa taskuliinojen värien hallintaan

Taso 1: Klassinen valkoinen taskuliina. Sopii yhteen kaiken kanssa, näyttää aina hyvältä.

Taso 2: Neutraalit värit - ajattele harmaita, ruskeita ja valkoisia sävyjä. Neutraalin solmion kanssa taskuliinasi väri voi olla näistä mikä tahansa, takistasi riippuen.

Taso 3: Monokromaattiset mallit - saman värin eri sävyjä yhdistelemällä saat helpon ja hienovaraisen kontrastin, esimerkiksi kellanruskea beigen kanssa.

Taso 4: Käytä lähivärimalleja, jos haluat tietyn fiiliksen asullesi, esimerkiksi yhdistä keltaista, amberia ja oranssia. Yhdistä kahta tai useampaa viileää tai lämmintä sävyä yleisen harmonian saavuttamiseksi.

Taso 5: Kolmijakoinen värimalli tasapainottaa lämpimiä ja viileitä värejä, ja antaa asullesi hieman luonnetta tekemättä kuitenkaan niin suurta vaikutusta kuin vastavärit.

Taso 6: Nyt olet isojen poikien sarjassa. Olet vihdoin valmis vastaväreihin - niistä kaikista rohkeimpiin. Varma valinta on oranssi taskuliina yhdessä laivastonsinisen takin kanssa, tai laita kaikki peliin ja yhdistä vihreä vaatekappale syvänpunaisen bleiserin kanssa tehdäksesi lähtemätön vaikutus.

Taskuliinan oikean kankaan valinta

Mitä tulee taskuliinoihin, kankaalla on väliä. Kolme tärkeintä materiaalia ovat silkki, puuvilla ja pellava, mutta voit myös löytää villaisia ja polyesterisiä taskuliinoja.

Kaikilla kankailla on erilaiset ominaisuudet, mutta huomiosi tulisi kiinnittyä kankaan pintarakenteeseen. Aivan kuten kuvioilla ja teemoilla, taskuliinan kankaan valinnalla pyrit laskelmoituun kontrastiin, joka sopii parhaiten asuusi. Sinun tulee koordinoida jokaista vaatekappalettasi, jotta ne sopisivat hyvin yhteen, mutta jokaisen niistä tulee toimia myös itsekseen.

Kuvassa Pinkki suorakulmainen lyhyt solmioneula, Barokkihenkinen kuninkaallisen sininen silkkitaskuliina, Ruskea kuviollinen solmio & Luova pinkki kukkarintaneula

Tässä sileä silkkitaskuliina toimii hyvin yhdessä karkeamman villasolmion kanssa, koska se tekee kontrastin pintarakenteelle.

Joten jos käytät hienoa sileää solmiota, valitse karheampi puuvilla- tai villataskuliina. Sama koskee takkeja ja paitoja.

Taskuliinojen kankaat - Niiden hyvät ja huonot puolet

Alla näet yleisimmät taskuliinojen kankaat, sekä niiden hyvät ja huonot puolet.

Silkkitaskuliina

 • Hyvä puoli: Helppo säilyttää
 • Hyvä puoli: Sileä, ylellinen ja hohtava
 • Hyvä puoli: Hyvä kontrasti villapuvulle/takille
 • Hyvä puoli: Taskuliinojen yleisin materiaali
 • Hyvä puoli: Monikäyttöinen, sopii useimpiin tilaisuuksiin
 • Hyvä puoli: Pehmeiden reunojen ansiosta se on täydellinen puhvitaitoksiin
 • Hyvä puoli: Yleensä erittäin ohut, joten se ei pullota takkisi taskussa
 • Huono puoli: Kallis
 • Huono puoli: Ei toimi hyvin rakenteellisissa taitoissa
 • Huono puoli: Vahingoittuu hikoilusta ja valkaisuaineesta
 • Huono puoli: Vaikea hoitaa: vain kuivapesu
 • Huono puoli: Rypistyy nopeasti, hankala silittää
 • Huono puoli: Ei kestä kulutusta
 • Huono puoli: Menee helposti pilalle märkänä

Puuvillataskuliina

 • Hyvä puoli: Halvempi kuin silkki
 • Hyvä puoli: Helppo silittää
 • Hyvä puoli: Helppo säilyttää
 • Hyvä puoli: Konepestävä
 • Hyvä puoli: Jäykkien reunojen ansiosta se sopii rakenteellisiin taitoksiin
 • Hyvä puoli: Vahva, luja, kulutusta kestävä
 • Hyvä puoli: Sulautuu paitaan/takkiin, saa huomion kiinnittymään solmioon
 • Huono puoli: Voi kutistua kuumassa vesipesussa
 • Huono puoli: Rypistyy helposti, täytyy silittää
 • Huono puoli: Homehtumisen riski kosteana
 • Huono puoli: Värit voivat haalistua ajan myötä

Pellavataskuliina

 • Hyvä puoli: Erittäin monikäyttöinen
 • Hyvä puoli: Jäykkien reunojen ansiosta se sopii rakenteellisiin taitoksiin
 • Hyvä puoli: Notkean kankaan ansiosta se sopii rakenteellisiin taitoksiin
 • Hyvä puoli: Lisää viehättävää pintarakennevaihtelua melkein mihin tahansa takkiin
 • Huono puoli: On yleensä kalliimpi kuin puuvillainen
 • Huono puoli: Vahingoittuu, jos se pestään liian kovalla (korkeamineraalipitoisella) vedellä
 • Huono puoli: Voidaan konepestä, mutta pesuaine/kemikaalit voivat vahingoittaa sitä
 • Huono puoli: Rypistyy helposti, joten se täytyy silittää

Villataskuliina

 • Hyvä puoli: Paras talvikuukausina
 • Hyvä puoli: Epätavallinen, mielenkiintoinen pintarakenne taskuliinalle
 • Hyvä puoli: Erityyppisten villojen valinta:
 • Hyvä puoli: Alpakka – silkkinen, kevyt ja kiiltävä
 • Hyvä puoli: Angora – erittäin pehmeä ja paras lämmönkestävyys
 • Hyvä puoli: Kashmir – herkkä ja ylellinen
 • Hyvä puoli: Kamelinkarva – tunnettu kullanruskeasta väristään, pehmeästä pintarakenteestaan ja loistostaan
 • Huono puoli: Suuri hintavaihtelu villatyypistä riippuen
 • Huono puoli: Vaikea pestä ja hoitaa
 • Huono puoli: Koiperhoset ja muut hyönteiset vahingoittavat sitä säilytettäessä
 • Huono puoli: Kutistuu huomattavasti kuumuuden ja kosteuden vaikutuksesta
 • Huono puoli: Vain kuivapesu miedoilla pesuaineilla
 • Huono puoli: Paksu kangas voi pullottaa taskun taskussa

Polyesteritaskuliina

 • Hyvä puoli: Erittäin halpa
 • Hyvä puoli: Kevyt
 • Hyvä puoli: Kuivuu nopeasti
 • Hyvä puoli: Vahva kangas
 • Hyvä puoli: Ei rypisty helposti
 • Hyvä puoli: Helppo säilyttää, ei homehdu helposti
 • Hyvä puoli: Pitää muotonsa ja kokonsa ajan kuluessa
 • Huono puoli: Voi esiintyä keinotekoista hohtoa valossa
 • Huono puoli: Tahranpoisto vaikeaa

Erilaiset taskuliinojen reunat

Taskuliinojen reuna on suurin eroittava tekijä erilaisissa taskuliinoissa sekä kankaan, että laadun suhteen.

Taitoksesta riippuen reuna on taskuliinasi näkyvin osa ja heikkolaatuiset reunat purkaantuvat helposti, mikä tekee niistä käyttökelvottomia.

Reunojen välillä on luontaisia eroja, riippuen valitsemastasi kankaasta. Silkkitaskuliinoissa on notkeat, pehmeät reunat, jotka sopivat täydellisesti puhvitaitoksiin, mutta tekevät rakenteellisista taitoksista lähes mahdottomia.

Vastaavasti pellava- ja puuvillataskuliinoissa on yleensä jäykempi reuna, joten ne soveltuvat rakenteellisiin taitoksiin.

Kankaasta riippumatta on olemassa asioita, joita sinun täytyy tietää reunojen laadusta, jotta sinun uusi vaatekappaleesi ei purkaantuisi heti toisella käyttökerralla.

Valtaosa tunnetuista brändeistä ja taskuliinoista on koneommeltuja. Tämän tyyppinen taskuliina sopii kaikille muille paitsi kaikista vaativimmille, ja niissä on erilaisia reunoja. Kuitenkin niillä, jotka etsivät vain parasta, on mahdollisuus valita käsin rullattu malli.

Alla näet yleiskatsauksen erilaisista reunoista ja ompeleista.

Käsin rullattu taskuliinan reuna

Laadukkaimmissa taskuliinoissa joita rahalla saa, on reunat, jotka on käsin rullattu tiukkaan putkimaiseen muotoon: Ne on ommeltu käsin noin 5 - 6 tuuman ompeleilla.

Käsintehty reuna on hieman epätasainen, joka antaa taskuliinalle ainutlaatuisesti muotoillun viimeistelyn. Tälläinen huomio yksityiskohtiin näkyy tietysti hintalapussa, joten riippuen omista tarpeistasi ja budjetistasi, saatat ehkä harkita seuraavaa, alla olevaa vaihtoehtoa.

Käsin rullatun reunan jäljitelmä

Koneellisesti ommeltuna reuna on suorempi kuin käsin rullatussa, mutta ommel on näkyvämpi ja rullaa reunan yli.

Rinnakkaisreuna

Tämän tyyppinen reuna on litteämpi ja siinä on yksinkertainen yhden rivin ommel. Tämän tyyppinen reuna on myös koneellisesti ommeltu.

Z-muotoinen reuna

Tämä reuna on tehty koneella ja se on samankaltainen kuin rinnakkaisreuna. Z-muotoinen reuna on litteä, mutta siinä on aaltomainen ommelkuvio.

Brodeerattu reuna

Brodeerattu reuna on tehty koneella. Siinä on tiukka ja vahva spiraali, joka lisää hieman jäykkyyttä taskuliinaasi, joten se soveltuu paremmin rakenteellisiin taitoksiin, joissa on kaksi tai useampia pisteitä.

Loppusanat reunoista

Viimeinen varoituksen sana taskuliinan laadusta. On yleistä, erityisesti polyesterimalleissa, löytää sarjatuotettuja kappaleita, joissa on huolittelemattomat kulmat ja löysät, epätasaiset ompeleet. Nämä kappaleet purkaantuvat nopeasti ja eikä niitä kannata ostaa.

Minkä kokoinen taskuliinan tulisi olla?

Taskuliinan koko riippuu takistasi ja valitsemastasi materiaalista. Tässä on muutamia asioita, joita on otettava huomioon:

 • Taskuliinat ovat kooltaan 25 - 45 cm.
 • Ihanteellinen koko on taskusta ulos pursuamisen ja sinne tippumisen välillä.
 • Amerikkalaiset ja englantilaiset tuotemerkit yleensä tekevät suurempia taskuliinoja vuorattuihin rintataskuihin.
 • Italialaiset tuotemerkit yleensä tekevät pienempiä taskuliinoja paikkataskuihin, jotka eivät ole niin syviä.
 • Paksummasta kankaasta, kuten pellavasta, puuvillasta ja villasta valmistettujen taskuliinojen täytyy olla pienempiä, kun taas kevyemmästä kankaasta, kuten silkistä valmistetut taskuliinat ovat suurempia.
 • Jos taskuliina on liian pieni (erityisesti silkkinen), taitos menettää muotonsa. Sopivan taskuliinan ei pitäisi olla pienempi kuin 25 cm.
 • Vertaa taskuliinan kokoja (pituutta ja leveyttä) ja taskua, jossa taskuliina tulee olemaan, nähdäksesi, toimiiko se.
 • Ota huomioon taskuliinan paino nähdäksesi, onko se juuri oikea.

Näin käytät taskuliinaa

Nyt kun tiedät perusasiat, jotka liittyvät yleisesti tyyliisi eivätkä ole ominaisia ainoastaan taskuliinoille, sinun tulee myös tietää, miten taskuliinaa käytetään.

Taskuliinan asianmukaisessa käytössä on kaksi pääasiaa;

 1. Valitse oikea taskuliina. Tässä kohtaa edellä oleva osio on kätevä.
 2. Valitse oikea taitos tilaisuuteen, asuun ja taskuliinaan. Tästä lisää myöhemmin.

Nyt kun tiedät kaiken, mitä sinun tarvitseekin tietää (luithan varmasti ensimmäisen osion?), tässä on muutamia vinkkejä oikean taskuliinan valintaan sekä yleiskatsaus tärkeimmistä taitoksista.

Oikean taskuliinan valinta

 • Pukeutumisen perisynti on näyttää LIIAN koordinoidulta ja laskelmoidulta. Se näyttää siltä, että olet yrittänyt liikaa ja se tukahduttaa ominaispiirteesi. Tämä pätee taskuliinojen lisäksi kaikkeen muuhunkin.
 • Asukokonaisuutesi tulisi toimia kokonaisuutena, mutta jokaisen vaatekappaleen pitäisi tehdä kontrasti ja täytentää muita, ei sopia yhteen täydellisesti.
 • Valitse taitos ja taskuliina mielialastasi riippuen lisävaikutuksen aikaansaamiseksi.
 • Pysy yhdessä "räikeässä" vaatekappaleessa asukokonaisuutta kohti. Kirkkaat, rohkeasti kuvioidut taskuliinat ylikuormittavat, jos ne yhdistetään yhtä rohkeaan solmioon, mutta korostavat yksinkertaisempaa, yksiväristä solmiota.
 • Värien ja kuvioiden lisäksi ota huomioon erilaiset kankaat ja se, koska niitä on sopivinta käyttää. Silkki ja puuvilla ovat monikäyttöisimpiä ja ne näyttävät aina hyvältä.
 • Katso nykyisen puvustosi värejä ja yritä miettiä, mitä voisit yhdistää niiden kanssa. Mitä varmemmaksi tunnet olosi, sitä mahtailevampi voit olla värien, kuvioiden ja materiaalien suhteen.
 • Yksivärinen on aina varmin vaihtoehto, erityisesti muodollisessa tai businespukeutumisessa. Mitä tummempi väri on, sitä muotollisempi se on. Yksivärinen valkoinen on poikkeus - se on aina asianmukainen.
 • Printit tekevät taskuliinoistasi vähemmän muodollisia. Mitä mahtailevampi printti on, sitä vähemmän vakava taskuliinasi on.
 • Älä käytä kolmea kuviota enempää asukokonaisuudessasi.
 • Koordinoi värejä muiden asusteiden kanssa, esim. yhdistä maanläheiset sävyt ruskeiden kenkien kanssa.
 • Älä pidä esillä tuotetunnusta ja brändin logoa.

Näin taittelet taskuliinan

Alapuolelta löydät muutamia suosituimpia taitoksia, ja jos ne eivät riitä, tsekkaa tämä:
Trendhimin 50 tapaa taitella taskuliina

Presidentillinen taitos

Yhden kärjen taitos

Kolmen kärjen kruunu -taitos

50 tapaa taitella taskuliina

Ei ole olemassa lausumattomia sääntöjä taskuliinojen taitoksista, joten vaikka me tarjoammekin ehdotuksia, voit taitella taskuliinasi miten haluat. Siinä tapauksessa, että et innostunut yhdestäkään yllä mainitusta taitoksesta, ja kaipaat inspiraatiota, olemme koonneet tähän ehkä kattavimman kokoelman taskuliinojen taitoksista ohjeineen:

Trendhimin 50 tapaa taitella taskuliina

Tilanteen mukaan pukeutuminen - Eri tyylit

Olemme antaneet sinulle tietoa etiketistä, väreistä, kankaasta ja miten ne kaikki toimii (ja eivät toimi) yhdessä. Pitäen tämä kaikki mielessä, tässä on muutamiin sosiaalisiin skenaarioihin vinkkejä ja ehdotuksia, jotka takaavat, että hallitset pelin.

Taskuliinat häihin

 • Tärkeimmät kankaat: Silkki, sametti, kashmir, villa, tweed, puuvilla ja pellava, jos osallistut rantahäihin tai muihin "rentoihin" häihin.
 • Kaulassa: Aina - solmio tai rusetti
 • Värit: Riippuu häiden ajoituksesta. Iltavastaanotto on yleensä muodollisempi kuin päivävastaanotto - valitse tumma. Jos kyseessä on päiväjuhlat, valitse vaalea - neutraali tai pastellivärit.
 • Säännöt: Älä sovita asuasi yhteen hääjuhlan kanssa, älä jätä morsianta tai sulhasta varjoosi, pidä kiinni pukukoodista - rantahäissä tai rennommissa häissä on rennompi estetiikka. Smokki on vaihtoehto, jos pukukoodi sen sallii. Ei monokromisia lookeja.
 • Taitostyylit: yhden kärjen taitos, puhvitaitos, presidentillinen taitos

Taskuliinat liikemiehille

 • Tärkeimmät kankaat: Puuvilla, pellava, tweed ja villa (ota myös sää huomioon)
 • Kaulaan: solmio
 • Värit: Kaikki tummat sävyt - laivastonsininen, viininpunainen, vihreä, palanut oranssi. Niin kauan kuin kyseessä on tumma sävy, olet oikealla linjalla. Valkoinen väri taskuliinalle on myös mahtava vaihtoehto.
 • Säännöt: Yleisesti ottaen, pidä tyylisi yksinkertaisena ja varauksellisena, erityisesti konservatiivisessa työympäristössä. Jos olet luova, voit menettää ohjakset ja olla, no, luova.
 • Taitostyylit: yhden kärjen taitos, kahden kärjen taitos, kolmen kärjen kruunu, neilikka, puhvi tuplasiivekkeillä tai presidentillinen taitos. Voit myös kokeilla kahta erillistä taitosta, jotka täydentävät toisiaan (yhdessä rintataskussa).

Taskuliinat sunnuntailounaalle

 • Tärkeimmät kankaat: Pellava, puuvilla, tweed, silkki - mutta vain taskuliinoissa.
 • Kaulassa: Ei mitään! Jätä paitasi kaksi ylimmäistä nappia auki ja heitä päällesi pikkutakki, jossa on kontrastin tekevä pintarakenne. Voit myös valita yksinkertaisen neulepuseron.
 • Värit: Sinulla on vapaus valita. Mitä tahansa, mistä itse pidät! Pidä kuitenkin huoli siitä, että väripaletti on sopusointuinen.
 • Säännöt: Pidä tyyli rentona. Chinokset tai pellavasekoitushousut ovat varma valinta. Tämä look on paljon yksinkertaisempi, koska sinun ei tarvitse murehtia solmion tekemästä kontrastista - käytä taskuliinaa lisämään väriä paitaasi ja/tai takkiisi.
 • Taitostyylit: Rohkaisemme sinua pitämään hieman hauskaa rohkeimmilla taitoksilla - tuuletin, paratiisilintu, fleur de lis, kierretty ruusu tai kaksinkertainen ruusu

Taskuliinan säilytys

Kun taskuliinakokoelmasi alkaa kasvaa, haluat löytää hyvän tavan säilyttää taskuliinojasi niin, että ne on helppo löytää, ja että ne ovat vahingolta suojassa.

Meidän kaikkien onneksemme taskuliinat yleensä tehdään melko kestävistä kankaista: silkistä, puuvillasta tai polyesteristä. Tämä on hyvä uutinen, kuten sekin, että sinun ei tarvitse murehtia hyönteisistä, kun säilytät taskuliinoja pitkiä aikoja. Toisin on villan kanssa.

Joka tapauksessa, suurin murheenaihe materiaalista riippumatta, on homeen kasvu märissä taskuliinoissa, jotka eivät voi kuivua kokonaan. Taskuliinan ei tulisi kastua liian paljon, mutta niin voi tapahtua nesteen läikkyessä tai sateessa. Huomioi, että jos laitat märän taskuliinan säilöön muiden joukkoon, ne kaikki voivat homehtua. Joten, ja tämä on tärkein pointti, koska jotkut kehoittavat sinua tekemään juuri niin, älä koskaa säilytä taskuliinojasi muovilaatikoissa. Ne ovat ilmatiiviitä ja on melkein taattua, että hometta alkaa kasvaa.

Säilytä taskuliinojasi niin kuin käyttäisit niitä. Jos käytät siistimpiä taitoksia, pidä niitä siististi taiteltuina ja valmiiksi silitettyinä etteivät ne rypistyisi. Jos käytät puhvitaitoksia, voit olla huolettomampi taitoksen kanssa mutta älä kuitenkaan rytistä niitä liian tiukkaan tai ne rypistyvät. Toinen vaihtoehto on laittaa ne tasaisesti päällekkäin, mutta tästä tavasta tulee nopeasti epäkäytännöllinen ja toimii vain siinä tapauksessa, että kokoelmasi on pieni.

Joten miten sinun pitäisi säilyttää niitä?

Tässä on erilaisia vaihtoehtoja:

Vaihtoehto 1 - Puulaatikot

Ehdottomasti tyylikkäin, mutta myös tilaavievin ja kallein tapa säilyttää taskuliinoja, on pitää niitä puisessa laatikossa. Toisin kuin muoviset, puiset laatikot eivät ole ilmatiiviitä, joten niissä sisältö kuivuu siinä tapauksessa, että ne säilötään hieman kosteana.

Tämä on mahtava vaihtoehto miehille, joilla on suuri vaatekaappi tai tilaa, jossa he voivat pitää laatikkoa. Korulaatikkojen tyyliset laatikot ovat erityisen hyödyllisiä, koska niissä on erilliset lokerikot, joihin voit järjestellä taskuliinasi värin, motiivin tai kankaan mukaan, tai muulla haluamallasi tavalla.

Me tykkäämme käyttää vanhaa sikarilaatikkoa tai hienoa seetri- tai tammilaatikkoa. Ne eivät ainostaan näytä upeilta, vaan antavat myös taskuliinoille hienovaraisen maanläheisen tuoksun.

Vaihtoehto 2 - Sukkalaatikossasi

Samalla tavoin kuin käyttäisit puulaatikkoa, voit varata osan sukkalaatikostasi taskuliinoillesi.

Tämä riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on tilaa laatikossasi, mutta siististi taiteltuina taskuliinasi eivät vie liikaa tilaa.

Vaihtoehto 3 - Takeissasi

Toinen helppo, minimalistisempi ratkaisu on säilyttää taskuliinoja takkiesi taskuissa niiden riippuessa. Näin säilytät niitä samalla tavalla kuin käyttäisit niitä, eikä sinun tarvitse viime minuuteilla kiirehtiä viimeistelläksesi taskuliinan taitosta.

Tämä on myös täydellinen ratkaisu matkustaessa, kun takkisi on laukussasi.

Jos sinulla on liian monta taskuliinaa jokaista takkiasi kohti, käytä myös niiden sisätaskuja säilytystilan maksimoimiseksi.

Vaihtoehto 4 - Tyhjä nenäliinalaatikko

Vähemmän tyylikäs, mutta erittäin käytännöllinen ratkaisu on käyttää tyhjää nenäliinalaatikkoa taskuliinojen säilyttämiseen. Voit vetää ne ulos yksitellen silloin, kun niitä tarvitset. Tämä toimii parhaiten jos käytät puhvitaitosta, koska sinun ei tarvitse säilyttää taskuliinoja taiteltuina.

Bileversio taskuliinojen historiasta

Yksinkertaisesta nenäliinasta statussymboliksi. Taskuliinan alkuperää koskeva keskustelu on yhtä kiivasta kuin politiikassa konsanaan.

Tässä on joitakin tärkeimpiä asioista, joita sinun tulee tietää.

 • Jotkut historioitsiat uskovat, että taskuliinat ovat peräisin antiikin Kreikasta. Varakkaat kreikkalaiset käyttivät hajustettuja kankaita suojautuakseen pahoilta hajuilta. Paljon myöhemmin, englantilaiset ja ranskalaiset aateliset seurasivat tapaa käyttämällä tuoksuvia vaatekappaleita, joissa oli viehättäviä brodeerauksia.
 • Toiset sanovat, että taskuliinat ovat peräisin katolisen kirkon virkamiehiltä, jotka käyttivät kankaisia nenäliinoja oikeassa käsivarressaan osoittaakseen, että he ovat omistautuneita Jumalalle.
 • Britannian kuninkaan Richard II:n hovimiehet väittivät hänen keksineen kankaisen nenäliinan.
  Tästä on saattanut tulla se taskulliina, jota miehet alkoivat säilyttämään taskuissaan.

Tarkasta alkuperästä riippumatta on käyty keskustelua siitä, että 1400-luku olisi ollut taskuiinojen kulta-aikaa, jolloin niitä oli kaiken mallisia, kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Hienoimmat, jotka olivat usein brodeerattuja silkillä ja hienolla pitsillä, siirtyivät perheessä eteenpäin perintökalleutena.

1700-luvulla Ranskan kuningas Louis XVI toi mukanaan järjestyksen tuolloin vallitsevaan taskuliinakaaokseen: hänen vaimonsa Marie Antoinetten tiukan ohjeen mukaan kuningas ilmoitti, että kaikkien taskuliinojen universaali vakiokoko oli 16 tuumaa tai 40 cm.

Kysymyksiä & vastauksia

Miten estän taskuliinaa valumasta taskuun?

Lötköt taskuliinat ovat ärsyttäviä, mutta todella yleisiä. Tässä muutama vinkki, miten saat taskuliinasi pysymään särmästi koko päivän.

Ensiksi, jos käytät suorakaiteen muotoista taitosta, voit vain jättää hieman enemmän liinaa näkyviin. Näitä taitoksia varten, taita liinasi suorakaiteeksi, sen jälkeen taita se sopivan mittaiseksi, jotta sitä näkyy taskusta oikean verran. Jos liinasi valuu taskuusi, tee siitä hieman pidempi eli älä taita taskuun jäävää osuutta niin lyhyeksi. Näin se ei pääse valumaan taskuusi ja kaunis taskuliinasi on aina näkyvissä.

Toiseksi, pidä huoli siitä, että taskuliinasi on mahdollisimman leveä. Tämä pätee kaikkiin taitos tyyleihin. Kun teet taitoksesta hieman leveämmän, että se istuu rintataskuusi täydellisesti, annat liinalle hieman lisää kitkaa eikä se luisu taskun pohjalle.

Kolmanneksi, jos käytät suorakaiteen muotoista, mutta hieman enemmän taiteltua mallia kuten i Presidential fold, voit laittaa liinan sisään pienen palan pahvia tukemaan taitostasi.

Viimeinen vinkki, voit käyttää taskuliinan pidikettä. Nämä pienet ja kevyet "lisäosat" sujahtavat rintataskuusi, ja niiden kiinnike pitää huolen siitä, että liinasi pysyy paikallaan eikä koskaan valahda alaspäin.  


Mitä voin tehdä, jos taskuni on ommeltu kiinni?

Useimmissa takeissa, olivat ne sitten mittatilaustyönä tehty räätälillä tai ostettu rekistä, taskut (ja takahalkio) ovat ommeltu kiinni. Tämä tunnetaan harsinpistona ja tehdään siksi, ettei takki menettäisi muotoaan. Ne jätetään takkiin tästä syystä, varsinkin jos takkien kuljetuksen ajaksi.

Siitä on ollut vääntöä pitäisikö harsinpistoa poistaa miesten vaatteista vai ei. Hyvä puoli on,että takki pitää muotonsa käytössä. Huono puoli on se, ettei sinulla ole taskuja ja jos, joku huomaa sen niin siitä voi tulla hieman nolo tilanne.

Jos haluat käyttää taskuliinaa, on sinun poistettava harsinpistot rintataskusta. Käytä veistä tai saksia leikataksesi pistot ja vedä hellästi langat pois takistasi. Ole TODELLA varovainen ettet vahingossa leikkaa takin kangasta tätä tehdessäsi, suosittelemme ettet tee tätä yön krebaamisen jälkeen.
Mitä päätätkin tehdä, älä revi taskua avoimeksi koska se voi vahingoittaa takin kangasta.

Takistaan todella välittävän henkilön työkalu on ratkoja, joka on suunniteltu juuri tähän hommaan.


Voinko käyttää taskuliinaa ilman solmiota?

Kyllä, ja nykyään tämä on yleistymässä.

Siinä missä solmion käyttö tuntuu muodolliselta, taskuliinan käyttö bleiserin ja farkkujen tai chinojen kanssa voi olla viimeinen silaus asukokonaisuudellesi. Tämä voi tehdä asustasi rennomman ja on erittäin hyvä yhdistelmä kuumille keleille.


Kuinka kestäviä taskuliinat ovat?

Kuinka kauan taskuliinasi kestää, riippuu siitä miten pidät niistä huolta.
Jos todella haluat eroon taskuliinastasi käytät sitä nenäliinana tai tiskirättinä. Tämä varmasti tuhoaa silkkiliinan, mutta puuvilla saattaa selvitä - tokikaan käyttökelpoinen se ei enää ole.

Toinen varma tuhoamiskeino on home. Hometta voi muodostua taskuliinoihin, jos niitä ei säilytetä oikein. Katso ylempää kohta "Taskuliinojen säilytys" ja välty homeelta.


Onko tiettyjä materiaaleja, jotka sopivat paremmin tiettyihin taitoksiin ja Puff-tyyleihin?

Kyllä, puuvilla ja pellava näyttävät hyviltä monissa taitoksissa, kun taas silkki ei pysy paikallaan ja onkin siksi parempi vaihtoehto taitoksiin, joissa ei tarvita jämäköitä kulmia tai taitteita.


Mitkä materiaalit sopivat parhaiten yhteen?

Perussääntö on, että mitä kiiltävämpi materiaali sitä muodollisempi se on.

Kun valitset taskuliinaa, kannattaa tutkia takkisi materiaalia. Haluat ehkä muodostaa kontrastia niiden välillä, jos takkisi on karkeampaa kangasta, kannattaa valita sileämpää kangasta oleva taskuliina.
Takissa, joka on tehty pehmeästä kankaasta puuvilla taskuliina näyttää hyvältä, kun taas silkki viimeistelee kovempi lankaisen puuvilla bleiserin täydellisesti.


Missä tilanteessa voin yhdistää eri kuoseja?

Jos olet vasta aloittamassa asustamisen, suosittelemme pitäytymään yhdessä kuosissa.

Kun olet vähän kokeneempi, voit yhdistää 2 tai jopa 3 eri kuosia, mutta muista tämä että 3 kuosia on todella vaikea saada näyttämään hyvältä. Tästä hyvä esimerkki on eri kuosit taskuliinassa, paidassa ja solmiossa.
Vinkkinä onkin, että kuvioiden pitää olla eri kokoisia.

You can get away with matching similar colours and patterns (just don’t look too coordinated or you’ll look unnatural). But the one golden rule in pattern matching is to vary the scale. If you have a fine polka dot pocket square, do not match it with a thinly striped tie, but with big thick stripes.
Voit aloittaa yhdistelemällä värejä ja kuvioita, (mutta älä sovita kaikkia yhteen, siinä on vaarana, että ala näyttää yliluonnollisen yhteensopivalta) . Kultainen sääntö on kuosien ja kuvioiden yhdistämisessä on, että skaalaat niitä. Jos sinulla on "polkkapilkkuinen" eli polka dot-taskuliina, älä yhdistä sitä ohut raitaiseen solmioon, mutta voi veljet, kuinka paksut raidat sopivatkin tämän kanssa yhteen, kuin isä äitiin.

Jos yhdistät samankokoisia kuvioita, se aiheuttaa epämiellyttävän ja huimaavan olon muille huoneessa oleville ja tätä tulisi välttää loppuun saakka. Onko yhdenmukaista lookia, joka toimii kellä vain missä vain?

Et voi ikinä tehdä virhettä, jos yhdistät valkoisen pellava taskuliinan, tummansinisen bleiserin ja puhtaanvalkoisen paidan.


Mikä on paras paikka ostaa taskuliina?

Kun ostat taskuliinan, tärkeintä ei ole vain nähdä taskuliinaa paketissa, vaan miltä se näyttää, kun sitä käytetään.

Rippuu siitä, mitä ostoskanavaa suosit, mutta me suosittelemme menemään kivijalkaliikkeeseen, jossa voit kokeilla taskuliinoja itse. Jos ostat taskuliinan netistä, suosi arvostettuja nettikauppoja, joiden sivuilta saat hyvän tuntuman laatuun ja tyyliin jo pelkkien kuvien kautta.


Mitä perustaskuliinaa suosittelette, joka jokaisella miehellä pitäisi olla?

Mielestämme kaikkien on hyvä omistaa valkoinen puuvilla taskuliina. Jos käytät paljon pukua on sinulla hyvä olla noin 5 taskuliina vaihtoehtoa, että sinulla on aina puhdas taskuliina valmiina käyttöön.

Voit käyttää tässä liinassa melkein mitä vain taitosta ja se viimeistelee asusi. Se on myös monipuolisin osa asuasi, aivan varmasti.


Voinko käyttää taskuliinaa 3-osaisen puvun kanssa, vai onko se liikaa?

3-osainen puku on jo itsessään lausunto tyylistäsi, mutta pidä huoli ettet näytä liian huolitellulta. Pukeutumisen ydin on näyttää luonnolliselta, ja siltä että tämä tyyli on sinulle vaivaton.

Tämän sanottuamme, jos pystyt käyttämään tätä luonnollisesti valinta on sinun. Pystyt mihin vain.


Millainen taskuliina on paras valinta sulhaselle?

Riippuu häistä. Missä tapahtuma pidetään, millainen pukukoodi on jne.

Kuten aina, tilanne on kuningas. Mutta oletamme,että häät ovat perinteinen tapahtuma,joten valkoinen silkkinen taskuliina sopii tähän tilanteeseen todella hyvin.


Voinko käyttää taskuliinaa päällystakin taskussa?

On todella yleinen näky, että taskuliinaa käytetään päällystakin taskussa. Mutta kuuluisiko näin tehdä?

Meidän mielestämme tämä on jo hieman liikaa. Ei ole mitään kunnon syytä, miksi nenäliinaa tai taskuliinaa pitäisi käyttää päällystakin taskussa, ja mielestämme sinun tulisi välttää tätä.

Jos olet eri mieltä, et ole ainoa.


Miten voin räätälöidä taitoksen? Esim. yhdistää kaksi eri taitosta yhdeksi.

On niin monia taitoksia eri tilaisuuksiin, ja 95% kerroista turvaudut klassikko taitoksiin.

Jos olet uskalias, haluat kokeilla eri yhdistelmiä ja luoda oman tyylisi, ainoa mitä sanomme sinulle on anna palaa, mutta pidä huoli että luomuksesi näyttää oikeasti hyvälle. Onko jotain värejä, jotka sopivat paremmin rennompiin tapahtumiin?

Yleinen väriteoria on, että vaaleammat värit ovat rennompia. Vertaa vaikka vaalean harmaata hiilenharmaahan.

Tärkeintä on, että valitsemasi värit sopivat asuusi,eivätkä ole ristiriidassa ihosi/hiusten värisi kanssa.

Esimerkiksi vaalea iho ja tummat hiukset näyttävät paremmilta vaatteiden kanssa, jotka luovat suuren kontrastin, kun taas sama ihon väri ja vaaleat hiukset näyttävät paremmilta hennommilla kontrasteilla.


Kuinka monta taskuliinaa tarvitsen?

Se riippuu täysin sinusta. Mielestämme jokaisella pitäisi olla yksi - nimittäin valkoinen puuvilla taskuliina, mutta kuinka monta sinulla pitäisi riippuu sinun tyylistäsi, mausta sekä budjetistasi.

Aloita yhdellä ja kerrytä kokoelmaasi, kun löydät sellaisia mistä pidät tai kun inspiroidut blogeista / muiden tyylistä / mielikuvituksestasi.

Yksi vinkki, sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta, jotta saat kauniita korkealaatuisia taskuliinoja.


Voinko käyttää normaalia nenäliinaa taskuliinana?

Vastaus tähän on kyllä.

Voit käyttää puuvilla tai pellava nenäliinaa taskuliinana (varmista vain,että se on puhdas), mutta joskus koko voi tuoda vaikeuksia.

Et halua,että rintataskusi pullottaa, ja joskus nenäliinat saattavat olla merkittävästi suurempia, kuin taskuliinat ja sen vuoksi aiheuttavat melkoisen kuhmun rintaasi.

Joten oikea vastuas on kyllä.. mutta koolla on väliä.


Mikä on paras tapa silittää taskuliina?

Taskuliinat tulee silittää tasaisella alustalla, mutta ole varovainen ettet silitä pyöristettyjä reunoja.
Pelaa varman päälle, ja käytä leivinpaperia liinan ja välissä. Näin estät sen,ettei liinasta tule kiiltäväpintaista.

Kuviolliset kankaat tulee silittää kääntöpuolelta. Syviin ryppyihin käytä silitysraudan höyryä tai höyrysiltiysrautaa.
Ole myös varovainen, jos höyrytät liinasi sillä joskus hyörysilitysraudat "sylkevät" vettä, joka jättää kankaaseen pisaroita.


Mitä taskuliinataitokseni kertoo minusta?

Jokaisella taitoksella on aika, paikka ja tunne.

Mitä selkämpi taitos on, sitä muodollisempi ja hillitympi se on. Huomaa, että rohkean asun kanssa hillitympi taskuliina taitos voi tuoda asuun kaivattua tasapainoa.

Huolittelemattomat taitokset sopivat rennompiin tilaisuuksiin.
Kuten aina, tilanne on avain ja sinun tulee yhdistää taskuliinasi tilanteen ja tunteesi mukaan.


Onko se liian riskaabelia poistaa taskuliinan laput?

Tämä riippuu siitä, kuinka tiukkaan ne ovat ommeltu kiinni. On aina riski, että niistä jää ompeleen jäljet, joten jos haluat irroittaa laput tulee sinun tehdä tämä todella varovasti ratkojalla tai todella terävällä ohuella terällä.

Tiedä kuitenkin, että taskuliina on kuin jäävuori. 90% siitä on piilossa taskussasi. Joten jos et irrota lappuja, tai jos irrotuksesta jää ompeleen jäljet, niiden ei tarvitse olla koskaan näkyvissä.


Vaikuttaako taskun malli?

Monissa takeissa ja bleisereissä on kahdenkantin taskut, rennommissa (italialaisissa) takeissa on läppätaskut, jotka ovat ommeltu takin ulkopuolelle, eikä takin vuoreen.

Kun ostat läppätaskullisen takin, tulee sinun huomioida, että yleensä rintataskut ovat pienemmät, joten puuvillaiset tai pellavaiset taskuliinat ovat yleensä liian paksuja.


Pitääkö taskuliinan pullottaa vai pitääkö sen olla litteä?

Haluat aina taskusi olevan mahdollisimman litteä, jottei se vaikuta siluettiisi.
Pullottava taskuliina ei näytä kovin elegantilta, joten siksi on tärkeää tarkistaa taskusi koko, että voit valita oikean taskuliinan.


Voinko ostaa valmiiksi taitellun taskuliinan?

Valmiiksi taiteltuja taskuliinoja on, samoin kuin valmiiksi solmittuja rusetteja. Ne ovat täydellisesti taiteltuja, ja niissä on mukana jäykkä pahvi/kortti joka sopii taskuusi. Huomaa,ettet voi vaihtaa taitoksen tyyliä näissä valmiiksi taitelluissa liinoissa.


Miten taittelen nenäliinan?

Taittelet nenäliinan samoin kuin taskuliinan ; puhdas puuvilla nenäliina on aivan yhtä monikäyttöinen kuin taskuliina.

Huomioi,että nenäliinat voivat olla selkeästi isompia, kuin taskuliinat ja voivat olla paksumpaa materiaalia riippuen laadusta.
Molemmat näistä faktoista voivat johtaa inhottavaan taskun pullotukseen, joten valitse nenäliinasi oikein.


Miten taittelen taskuliinan niin kuin James Bond?

Parhaat Bondit, Sean Connery ja Daniel Craig, ovat molemmat taskuliinojen faneja.

Conneryn Bond käyttää aina valkoista pellavaa, kun taas Craigin Bond käyttää puuvilla nenäliinaa käyttäessään valkoisia tai vaalean sinisiä paitoja.

Molemmat suosivat samaa taitosta Presidential fold, helppo ja elegantti suorakaide taitos.


Haluatko tietää lisää?

Jos pidit tästä artikkelista, varmista että saat viestin, kun julkaisemme lisää. Tilaa uutiskirjeemme alapuolelta.

Käytätkö Messengeriä?
Mahtavaa! Me ilmoitamme sinulle.

Uudet artikkelit

Miten käyttää flat capiä näyttämättä tylsältä

Etkö ole varma, pystytkö pitämään flat capiä hyvin? Me kerromme sinulle kaikki yksityiskohdista sekä kerromme enemmän ku...

How to Wear a Bow Tie (And Wear It Well)

How to tie a bow tie: a step-by-step guide for getting yours right every time. Plus everything you need to know to wear...

Miten solmioa kravattisolmu: 30 erilaista kravattisolmua

Opi 30 eri tapaa solmio kravatti vaihe vaiheelta ohjeiden avulla – aina klassisista solmu tavoista mielenkiintoisiin sol...

Mitä pukea päälle häihin : häävieraan pukeutumisopas

Miehet, ettekö ole varmoja mitä pukea päälle häihin? Me annamme vinkin kaikkiin tilanteisiin - smokista rentoon asuun –...

Sulhasen asusteet - Ylivoimainen opas

Häät ovat oiva mahdollisuus ajatella enemmän asusteita kuin normaalisti. Kalvosinnapit, rusetit, smokkivyöt, rannekorut...

Opas miehille korvien lävistämiseen

Everything to know about getting an ear piercing for men. From types of piercings to aftercare to how to avoid infection...

Aloittelijan opas miesten korvakoruihin

Valmiina korvakoruun, mutta et välttämättä tiedä mistä aloittaa? Me käymme läpi miesten korvakorutyylejä ja miten käyttä...

7 laukkua, joita sinulla ei ole... Mutta pitäisi olla

Hommaa itsellesi täydellinen laukku. Oli se sitten viikonloppuloma tai salikassi, sinun ei tulisi koskaan lähteä kotoa i...

Tietoa meistä

Tarinoiden kertominen miesten asusteiden kautta on meidän ydin. Kaikilla on oma tarinansa. Millainen on sinun?

Katso kaikki artikkelit
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.