365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Sulje
Näytä kaikki tulokset
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Hakutulokset ""
Näytä kaikki tulokset
Tästä meidän mahtava kalvosinnappi käyttöopas

Enää sinun ei tarvitse arvailla, koska olemme valinneet siisteimmät kalvosinnapit , jotka sopivat valkoisen, sinisen, pinkin, musta ja jopa kuviollisten paitojesi kanssa. Liity postituslistallemme, ja lähetämme sinulle Kalvosinnappien käyttöoppaan sinulle heti!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Kiitos

Olemme iloisia,että liityit! Nyt, mennäänpä katsomaan niitä kalvosinnappeja.

Sulje
Haluatko tietää, mitkä kalvosinnapit käy kaiken kanssa?

Kalvosinnapit - Paras oppaasi

Opit kaiken, mitä sinun tulee tietää kalvosinnapeista, aina materiaaleista lukitusmekanismeihin kuten myös sen, miten yhdistää ja käyttää niitä ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki tämä 15 minuutissa.

Kalvosinnapit ovat pieniä koristeellisia asusteita, joilla kiinnitettään yhteen hihansuut (kalvosimet), pitkähihaisen kauluspaitasi kangastaitokset. Etsitpä sitten ensimmäisiä kalvosinnappejasi tai haluat piristää kokoelmaasi, tämän oppaan avulla tutustut erilaisiin kalvosinnappeihin ja niiden materiaaleihin, kuten myös siihen, miten yhdistää ja käyttää niitä ja kaikkea siltä väliltä.

Kalvosinnappien osat

Keskitytäänpä hetkeksi teknisiin asioihin. Se, että tunnet kalvosinnappien osat, ei ainoastaan saa sinua kuulostamaan fiksulta illallisjuhlissa, vaan se myös auttaa sinua ymmärtämään sen, miten ne toimivat ja saavat sinut näyttämään huolitellulta.

1. Etupinta - on kalvosinnapin ylösa, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muotoilu, jalokivi tai muu viehättävä materiaali

2. Tolppa - on osa, joka menee kalvosinnappeille tarkoitettujen reikien läpi. Se kiinnitetään tapilla.

3. Tappi - on kalvosinnapin pohjaosa, joka kääntyy 90 astetta ja lukkiutuu paikalleen. Se estää kalvosinnappia liukumasta irti kalvosinnappireiästä.

Joissakin kalvosinnappimalleissa kuten ketjullisissa kalvosinnapeissa, pallomaisissa kalvosinnapeissa ja silkkisolmuissa ei ole tappeja ja suoria tolppia, vaan ketju, kaareva tolppa tai nauha kiinnitysmekanismina. Kalvosinnapin toisessa päässä on samanlainen tai samankaltainen muotoilu.

Kalvosinnappimallit

Kaikki kalvosinnapit toimivat paidan hihansuiden (kalvosimien) yhteen kiinnittämiseen. Mutta aivan samalla tavalla kuten on olemassa useampi kuin yksi tapa pukeutua tai valmistaa olutta, erilaiset kalvosinnapit kiinnittävät kalvosimet eritavalla.

Katsotaanpa, millaisia tapoja on olemassa ja mitä kaikkea muuta sinun täytyy tietää, kun valitset oikeanlaisia kalvosinnappeja itsellesi.

Kalvosinnapit valastaustalla

Nimensä mukainen muotoilu, koska kalvosinta sitova tappimekanismi on muotoiltu valaan pyrstön malliseksi.¨Nämä kalvosinnapit ovat sekä käytännöllisiä että suosittuja.

Käytä kalvosinnappeja valastaustalla kääntämällä tappi pystysuoraan asentoon yhdensuuntaisesti tolpan kanssa ja sujauta se kalvosimen napinreikien läpi.
Lukitaksesi kalvosinnappi, yksinkertaisesti käännä tappi takaisin kohtisuoraan tolpan kanssa ja kalvosinnappisi pysyy paikallaan mukavasti.

 • Hyvä puoli: Yleinen ja suosittu
 • Hyvä puoli: Helppokäyttöinen
 • Hyvä puoli: Edullinen
 • Huono puoli: Ei aina kestävä

Kalvosinnapit valastaustalla valmistetaan sarjatuotantona, joten ne ovat edullisia. Ne ovat myös erittäin helppo sujauttaa kalvosinnappireiän läpi ja kiinnittää kalvosimet yhteen. Mutta tämän muotoilun ongelma on, riippuen laadusta ja siitä, miten usein niitä käytetään, että mekanismin kuormitus lopulta johtaa sen vaurioitumiseen tai rikkoutumiseen. Lisäksi toisin kuin muut kalvosinnapit, esillä on vain toinen puolista, nimittäin etupuoli.

Kalvosinnapit luotitaustalla

Ne kuulostavat vempaimilta, joita käytetään eeppisessä toimintaelokuvassa -- viimeisessä kohtauksessa, kun sankari ja vihollinen ovat käyttäneet kaikki ammuksensa ja juuri kun sankari on lyöty, hän tarttuu kalvosinnappiinsa, vetää luodin ulos, lataa aseensa ja pam!

Mutta ne eivät ole sellaisia. Sen sijaan niissä on tappikiinnitysmekanismi, joka on luodin mallinen, josta johtuu sen nimi.

 • Hyvä puoli: Yleinen ja suosittu
 • Hyvä puoli: Helppokäyttöinen
 • Hyvä puoli: Edullinen
 • Huono puoli: Ei aina kestävä

Käytä kalvosinnappeja luotitaustalla varmistamalla, että tappi on yhdensuuntainen tolpan kanssa. Sujauta se kalvosinnappireikien läpi ja käännä tappi takaisin paikalleen.

Kalvosinnapit luotitaustalla valmistetaan sarjatuotantona, joten ne ovat edullisia. Mutta sulkemismekanismin jatkuva kuormitus voi johtaa niiden vioittumiseen, riippuen siitä kuinka usein niitä käytetään ja miten hyvin ne on valmistettu.

Neppari-/nappimalliset kalvosinnapit

Kuten nimestäkin käy ilmi, ne näyttävät tavallisilta neppareilta tai napeilta, ja kiinnittävät vähemmän huomiota kuin toiset, rohkeammat mallit.

Molemmat puolet ovat esityskelpoisia.

 • Hyvä puoli: Klassinen tyyli
 • Hyvä puoli: Design molemmilla puolilla
 • Hyvä puoli: Kestävä
 • Huono puoli: Hankalampi pukea

Käytä neppari- tai nappityylisiä kalvosinnappeja kallistamalla pohjaosaa sivulle niin, että se on 90 asteen kulmassa kalvosinnappireiän kohdalla. Sujauta se läpi ja suorista uudestaan. Melkein samalla tavalla kuin napittaisit paidan.
Neppari-/nappityyliset kalvosinnapit kestävät normaalisti pidempään, koska ne ovat kiinteitä. Lähes ikuisesti, itse asiassa. Koska niiden molemmilla puolilla on mielenkiintoinen design, tuot esille tyylikkyytesi myös silloin, kun ihmiset näkevät myös hihansuiden alapuolelle. Neppari-/nappityylisissä kalvosinnapeissa on myös klassista viehätysvoimaa.

Ketjulliset kalvosinnapit

Ketjulliset kalvosinnapit ovat yksi vanhimmista kalvosinnappimalleista, ne ovat olleet olemassa jo ennen teollista vallankumousta. Ne on valmistettu kahdesta, yleensä samanlaisesta puolesta, jotka on kiinnitetty toisiinsa ketjulla.

Käytä ketjullisia kalvosinnappeja yksinkertaisesti asettamalla toinen puoli kalvosimen läpi sopivassa kulmassa ja suorista sen jälkeen.

 • Hyvä puoli: Perinteinen tyyli
 • Hyvä puoli: Design molemmilla puolilla
 • Huono puoli: Hieman löysä
 • Huono puoli: Ei ole niin helppo kiinnittää

Ketju antaa löysemmän istuvuuden ja sen vuoksi erilaisen tyylin. Kalvosinnapien molemmat puolet ovat koristeellisia.

Pallomaiset kalvosinnapit

Näiden takaosassa on suurehko pallo, joka kiinnitetään koristeelliseen puoleen joko ketjulla tai kaarevalla tolpalla.

Käytä pallomaisia kalvosinnappeja kallistamalla ja työntämällä pienempi puoli kalvosinnappireikien läpi ennen suoristamista.

 • Hyvä puoli: Klassinen design
 • Hyvä puoli: Käytännöllisesti katsottuna rikkoontumaton
 • Huono puoli: Ei ole niin helppo kiinnittää

Pallomaisissa kalvosinnapeissa on perinteisempi muotoilu, joka kestää kauemmin, koska siinä ei ole liikkuvia osia. Ne ovat kuitenkin vaikeampia kiinnittää, kuin muut kalvosinnappimallit.

Kalvosinnapit kaksoislukituksella

Nämä ovat luultavasti nykyaikaisemmat kalvosinnapit, jotka kiinnitetään innovaatisen, rannekelloa kiinnitysta muistuttavan mekanismin avulla.

Käytä kalvosinnappeja kaksoislukituksella varmistamalla, että kalvosinnappi on saranoitu lappeelleen ja sitten työnnä se kalvosinnappireiän läpi, avaa se uudelleen ja kiinnitä.

 • Hyvä puoli: Nykyaikainen design
 • Hyvä puoli: Kiinnittyy hyvin
 • Huono puoli: Kiinnittäminen vaatii hieman harjoittelua

Kalvosinnapit kaksoiskiinnityksellä on helppo ja nopea käyttää, sen jälkeen kun olet ymmärtänyt miten ne toimivat. Molemmat puolet ovat identtiset, mikä tarjoaa visuaalisen mielenkiinnon kalvosimien molemmille puolille. Ne näyttävät nykyaikaisilta, mutta eivät ehkä toimi perinteisimmässä asetelmassa.

Silkkisolmut

Näissä kalvosinnapeissa, jotka on valmistettu kokonaan silkistä, on kaksi samanlaista solmua, jotka on kiinnitetty toisiinsa punoksella. Silkkisolmut ovat värikkäitä ja leikkimielisiä. Ne sopivat rentoihin tilanteisiin, mutta eivät missään tapauksessa erittäin muodollisiin tapahtumiin tai businesympäristöön, jossa haluat antaa ammattitaitoisemman vaikutelman.

Käytä silkkisolmuja työntämällä jompikumpi solmuista - muista, että molemmat puolet ovat melkein samanlaiset - kalvosinnappireiän läpi.

 • Hyvä puoli: Epävirallinen
 • Hyvä puoli: Edullinen
 • Huono puoli: Ei kestä kovin kauan

Nämä ovat kaikista edullisimpia ja rennoimpia kalvosinnappeja. Kääntöpuoli on, etteivät ne tavallisesti kestä kovin kauan, eivätkä ne sopi tilaisuuksiin, joissa pukukoodina on tumma puku. Voit myös olla varma, ettei niitä anneta perintönä.

Kalvosinnappien perusmateriaalit

Aivan kuten muutkin miesten korut tai asusteet, kalvosinnappeja valmistetaan monista erilaisista materiaaleista.

Katsotaanpa niistä yleisimpiä. Ohimennen sanoen, kaikkia alla olevia materiaaleja voidaan käyttää myös eri materiaaleista valmistettujen kalvosinnappien etupinnalla tai etupinnoilla. Toisin sanoen, ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kalvosinnapissa voi olla pinnoitus mistä tahansa muusta materiaalista.

Kalvosinnapit ruostumattomasta teräksestä

Sen lisäksi että ruostumattomassa teräksessä on päivänselvä - ja viehättävä - etu, että se ei ruostu, siinä on myös harmahtava kiilto, joka jää väriympäyrän ulkopuolelle ja sen vuoksi se on helppo sovittaa yhteen kaiken kanssa. Se on siis "turvallinen" vaihtoehto.

Sen muotoilusta riippuen, ruostumattomassa teräksessä on puhdas, lähes teollinen look. Sen sanoma on lähestulkoon en-välitä-hölynpölystä-olen-täällä-jotta-asiat-tulisi-tehtyä. Ruostumaton teräs on erittäin kestävä. Jos sinulla on mahdollisuus valita, valitse aina kirurginen ruostumaton teräs - se on hypoallerginen.

Kalvosinnapit titaanista

Titaani on nimetty mytologisten titaanien mukaan. Se on erittäin kestävä ja bioyhteensopiva metalli.

Titaani on melko uusi korujen valmistamiseen käytettävä metalli. Sellaisenaan siinä on nykyaikaista viehätystä, jota useimmat muotoilut heijastavat. Aivan kuten ruostumattomassa teräksessä ja hopeassa, siinä on neutraali harmahtava sävy, joka jää väriympyrän ulkopuolelle, joten se on helppo yhdistää.

Kalvosinnapit platinasta

Platina on valkohopeinen jalometalli, jota usein käytetään miesten koruissa.
Platina on hypoallerginen ja toisin kuin hopea, se ei tummu.

Se myös viimeistelee kauniisti ja päinvästoin kuin muut hopeiset metallit, sitä ei ole vaikea yhdistää.

Kalvosinnapit kuparista

Kuparissa on ihastuttavan lämmin sävy. Se on tummempi kuin kulta ja näyttää vähemmän muodolliselta. Kupariset kalvosinnapit eivät ole niin yleisiä kuin hopeiset tai kultaiset.

Kuparin kelta-punertava sävy vaatii, että se yhdistetään asianmukaisesti. Puhdas kupari patinoituu ajan myötä, se tummuu ja siihen voi jopa ilmestyä vihreitä läikkiä. Nämä antavat sille erityistä vintagehenkistä viehätystä, joka, riippuen maustasi, sopii sinulle tai sitten ei.

Kalvosinnapit pronssista

Pronssi on edelleen lämmin sävy, ja siinä on vähemmän punaista värisävyä kuin kuparissa. Se sijoittuu jonnekkin kullan ja kuparin väliin.

Kuparin lailla pronssi tummuu ja patinoituu, joten sen yhdistäminen vaatii ajattelua.

Kalvosinnapit sterling-hopeasta

Hopea on samanlainen kuin ruostumaton teräs, mutta siinä on aavistuksen lämpimämpi kiilto. Sitä on käytetty paljon pidempään kuin ruostumatonta terästä ja se yhdistetään aina tyylikkyyteen ja hyvään makuun.

Jälleen kerran, koska se jää väriympyrän ulkopuolelle, se on erittäin helppo yhdistellä ja sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia käyttää sitä olemassa olevien paitojesi ja pukujesi kanssa. Valitse sterling-hopea ennen aitoa hopeaa. Se on kiiltävämpi, kirkkaampi, vahvempi ja se säilyttää kiiltonsa pidempään.

Kalvosinnapit kullasta

Kulta on aina ollut henkilön aseman, hyvinvoinnin ja etevyyden symboli. Kalvosinnapeissa se tekee vaikutuksen. Toisin kuin hopea, kulta on neutraalia sävyä keltaisempi ja se pitäisi yhdistää harkiten.

Kultaisia kalvosinnappeja tulisi käyttää tilanteissa, joissa haluat tehdä suuren vaikutuksen kuten tärkeissä businestapaamisissa, häissä tai muissa erittäin muodollisissa tapahtumissa.

Kalvosinnapit metallisekoituksesta

Kalvosinnapit, jotka on muotoiltu metallien sekoituksesta, ovat usein kiillotettu näyttämään hopealta tai ruostumattomalta teräkseltä, mutta niissä voi olla myös kullankaltainen viimeistely.
Materiaalien runsaus ja niiden sarjtuotanto tekevät metalliseoksesta valmistetuista kalvosinnapeista erittäin edullisia.

Jos sinun budjettisi ei yllä kalliimpiin yksilöihin tai olet juuri aloittelemassa kalvosinnapien kanssa, metalliseoksesta valmistetut kalvosinnapit ovat mahtava tapa testata vesiä ennen kuin sukellat syvemmälle.

Silkkiset kalvosinnapit

Silkki on proteiinikuitu, joka on tuotettu tiettyjen hyönteisten toukista. Sitä voidaan värjätä kaiken väriseksi ja se sopii epävirallisempiin tilanteisiin, kuten toimistoon tai muuhun tilanteeseen, missä haluat näyttää hyvältä mutta et projektoi valtaa tai statusta.

Silkki voi purkaantua ja se ei kestä niin kauan kuin muut materiaalit. Toisaalta se on erittäin edullinen.

Kalvosinnappien koristemateriaalit

Nyt kun tunnemme kalvosinnappien perusmateriaalit, katsotaanpa yleisiä materiaaleja, joita käytettään kalvosinnappien etupinnoilla.

Kangas

Kankaisissa kalvosinnapeissa on joko luoti- tai valastausta ja kankainen etupuoli.

Kangas antaa rennomman lookin ja se sopii erinomaisesti epävirallisiin tilaisuuksiin.

Emaali & lasi

Perinteisesti nämä tehdään levittämällä käsin hienoksi jauhettua värillistä lasia leimattuun muotoon. Kalvosinnappi laitetaan uuniin ennen kuin toinen kerros lisätään. Prosessi toistetaan useita kertoja ja lopullinen kiillotus antaa kalvosinnapille erittäin kiiltävän ja viehättävän pinnan. Koska emaloituja ja lasisia kalvosinnappeja on olemassa eri kuvioisina ja -värisinä, ne pitäisi sovittaa yhteen yksilöllisesti. Ne voivat olla sopivia tai epäsopivia asukokonaisuuteen muotoilusta riippuen.

Koska laadukkaiden kalvosinnappien emalipintojen tekeminen vaatii paljon työtä, se heijastuu myös niiden hintalappuun. Valitse pari, johon tulet olemaan tyytyväinen vuosien ajan. Tai sellainen, jonka poikasi tai pojanpoikasi haluaisivat joskus periä.

Jalokivet & puolijalokivet

Kalvonsinnappien etupintaa voi koristaa mikä tahansa, ylellisestä rubiinistä ja smaragdista helposti saataviin puolijalokiviin.

Syvyyden ja kiillon lisäksi kivillä on värinsä, jotka on yhteensovitettava asianmukaisesti. Jos et ole suurherttua tai piispa, pidä huolta siitä, että tiedät mitä teet kun ennen kuin käytät erittäin kimaltavia kalvosinnappeja.

Puu

Puulla on lämmin, maanläheinen sävy ja siinä on aina ainutlaatuinen puunsyykuvio. Puiset kalvosinnapit tai kalvosinnapit, joissa on puinen etupinta, ovat loistava tapa lisätä metsurihenkistä fiilistä puolimuodolliseen asukokonaisuuteen.

Ne ovat myös erinomainen tapa tuoda esille kapinallisuutta ja henkilökohtaista tyyliä. Toisin kuin klassisemmat materiaalit, puiset kalvosinnapit ovat melko moderneja. Jos ne yhdistetään oikein, ne antavat silmiinpistävän visuaalisen kontrastin. Se ei ole kuitenkaan aina hyvä asia muodollisissa tapahtumissa.

Nahka

Nahassa on maskuliinista, karua vetovoimaa ja se on erinomainen tapa kanavoida henkilökohtaisia ominaispiirteitä.

Puun tavoin nahassa on modernimpaa viehätysvoimaa, ja se täydentää erinomaisesti särmikkäämmät asusi rennolla tavalla, mutta sitä pidetään ongelmallisena tilaisuuksissa, joissa pukukoodina on tumma puku.

Helmiäinen

Helmiäiskalvosinnapit ovat vanha herrasmiesmäinen klassikko, jotka on valmistettu kauniisti sateenkaaren kirjavasta nilviäisen kuoresta.

Kaunis helmiäiskalvosinnappipari yhdistettynä sulavalinjaiseen pukuun antaa voimakkaan ja ajattoman vaikutelman. On olemassa myös sellaisia kalvosinnappeja, jotka kulkevat ja joita vaalitaan sukupolvelta toiselle.

Näin kiinnität kalvosinnapit

Tässä on ohjeet niille, jotka eivät tiedä, miten kalvosinnapit kiinnitetään.

 1. Aloita paidasta, jossa on taittamaton ja erityisen pitkä ranskalainen kalvosin.
 2. Taita ranskalainen kalvosin kaksinkerroin.
 3. Käännä kalvosinnapin tolppa pystysuoraan asentoon ja liu'uta se kahden ensimmäisen kangaskerroksen läpi.
 4. Liu'uta kalvosinnappi kahden jäljellä olevan kangaskappaleen läpi. Yhteensä neljän kerroksen läpi.
 5. Käännä tolppa takaisin.
 6. Ole ylpeä ja nauti. Olet valmis.

Kalvosinmallit

Jotta elämäsi helpottuisi, seuraavista kuvista näkyy kirjaimellisesti kaikki olemassa olevat erilaiset kalvosinmallit. No ehkä ei sittenkään, mutta me emme löytäneet niitä enempää. Lue tämä nopeasti läpi ja tulet tietämään tarkalleen, mitkä kalvosimet sopivat kalvosinnapeille ja mitkä eivät.

Lieriökalvosimet

Löydät lieriökalvosimia useimmiten normaaleista paidoista ja niissä on yleensä 1-3 nappia. Et voi käyttää kalvosinnappeja lieriökalvosimissa.

On olemassa vähintään 9 erilaista lieriökalvosinmallia

 1. Kahden napin suorakulmainen kalvosin (1,2 tai 3 nappia)
 2. Kahden napin kulmikas kalvosin (1,2 tai 3 nappia)
 3. Kahden napin pyöristetty kalvosin (1,2 tai 3 nappia)
 4. Mannermainen kalvosin (sama design löytyy myös ranskalaista kalvosimesta, katso alapuolelta)
 5. Kirjekuorikalvosin
 6. Kartiokalvosin
 7. Napolilainen kalvosin
 8. Lenkkikalvosin
 9. Italialainen kalvosin

Ranskalaiset kalvosimet

Ranskalaiset kalvosimet ovat tuplasti normaaleja kalvosimia pidemmät ja ne taitetaan toisensa päälle. Niissä ei ole koskaan nappeja, vaan ne aina kiinnitetään kalvosinnapeilla. Perinteisesti ne sidottiin nauhoilla, ja kuninkaalliset sekä papisto saattoivat jopa puffata ne. Aiemmin niitä käytettiin ainoastaan takkien kanssa, mutta nykypäivänä näet miesten käyttävän yksistään paitoja, joissa on ranskalaiset kalvosimet.

Nimensä perusteella me veikkaamme, että niillä on jotain tekemistä Ranskan kanssa, mutta sillä ei ole väliä. Kyse on tästä: kun kalvosimen nimessä on mainittu ranskalainen, se on tarkoitettu käytettäväksi kalvosinnappien kanssa.

On olemassa 4 erilaista ranskalaista kalvosinmallia

 1. Ranskalainen suorakulmainen kalvosin
 2. Ranskalainen kulmikas kalvosin
 3. Ranskalainen pyöristetty kalvosin
 4. Ranskalainen mannermainen kalvosin

Erikoiskalvosimet

Joten, on olemassa lieriökalvosimia, ranskalaisia kalvosimia ja niitä, jotka jäävät kategorian ulkopuolelle.

Numero yksi on käännettävä kalvosin. Se tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä kalvosinnappien kanssa tai ilman, miten tilanne vaatii.

Numero kaksi on oma lieriökalvosimesi, jonka olet muuttanut kalvosimeksi, jotta voisit käyttää kalvosinnappeja. Se ei ole ihanteellinen, mutta jos todella haluat vilauttaa kalvosinnappejasi, se voi olla hyvä vaihtoehto. Sinun pitäisi kylläkin antaa räätälin tehdä muutokset paitaan.

On olemassa kaksi erilaista erikoiskalvosinta

 1. Käännettävä kalvosin
 2. Kotitekoinen "ranskalainen kalvosin"

Kalvosinnappien yhteensovittaminen muun asukokonaisuuden kanssa

Kun sovitat kalvosinnappeja yhteen muun asusi kanssa, sinun tulee miettiä väriä, muotoilua ja muodollisuutta.

Kuten jo aikaisemmin on mainittu, yksinkertaiset kalvosinnappidesignit, joissa on ainoastaan yhtä väriä kuten mustaa, harmaata, beigeä tai hopeaa, voidaan yhdistää helposti melkein minkä kanssa tahansa, koska nämä värit jäävät väriympyrän ulkopuolelle.

Mutta jos päädyt johonkin muuhun, katsotaanpa joitakin suuntauksia, joista voit valita.

Varma yhteensovittaminen

Jos haluat pelata varman päälle, varmista, että kalvosinnappiesi väri sopii yhteen toisen asusteen tai vaatekappaleen väriin, tai jopa niihin kaikkiin -- riippuen siitä, mitä sinulla on päälläsi. Joten jos sinulla on sininen solmio, takki ja housut... jep, valitse itsellesi kauniit siniset kalvosinnapit.

Metallien yhteensopivuus on aina hyvä vaihtoehto. Kuten yllä olevassa kuvassa, jossa sormus, ranneke, kello, kalvosinnapit ja solmioneula ovat kaikki kullanvärisiä.

Sitten on olemassa design ja muodollisuuden taso. Se, että sinulla on olemassa timattiset kalvosinnapit, ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi käyttää niitä grillijuhlissa. Oikeastaan timanttisia kalvosinnappeja pitäisi käyttää ainoastaan iltajuhlissa, ei koskaan päivällä. Sinun ei ehkä myöskään pitäisi laittaa pääkalloaiheisia kalvosinnappejasi häihin. Käytä aina hyvää makua.

Kontrastien yhteensovittaminen

Jos tunnet olosi varmemmaksi, kontrasti on loistava tapa lisätä hieman ominaistyyliä lookiisi. Onko sinulla sininen puku? Yhdistä se punaisten kalvosinnappien kanssa. Voit myös leikitellä tummemmilla ja vaaleammilla sävyillä. Joten, yhdistä laivastonsininen takki vaaleansinisten kalvosinnappien kanssa. Suosittelemme sinua kuitenkin lukemaan väriteoria ja ottaa avuksi interaktiivinen väriympyrä.

Leikkisä yhteensovittaminen

Moitteeton tumma puku pääkalloaiheisiin kalvosinnappeihin yhdistettynä voi olla silmiinpistävä kannanotto, mutta se myös vaatii (suurikokoisen) parin onnistuakseen. Periaattessa voit tehdä mitä haluat. Tule hulluksi. Sinä itse tuomitset lopullisesti, toimiiko se vai ei, ja niin kauan kuin olet itse tyytyväinen siihen, miltä näytät ja et tietoisesti yritä olla kiistanalainen, sen pitäisi sopia.

Milloin käyttää mitäkin?

Kalvosinnapit voivat tuntua pieneltä ja hienovaraiselta tavalta ilmaista tyyliä. Mutta sellaisessa ympäristössä, jossa jokainen on pukeutunut samalla tavalla pukuun ja solmioon, ne voivat olla aikamoinen kannanotto.

Työ

On olemassa useampi kuin vain yksi tapa laittaa leipää pöydälle. Rennosta nuoresta kokoonpanosta suurten yritysten kokoushuoneisiin, asukokonaisuutesi laatu voi olla erottava tekijä kunnioituksen suhteen, kaupan sulkemisen onnistumiseen ja siihen, ettei sinua oteta vakavasti. Se, miten olet pukeutunut kertoo sinusta paljon.

Jos olet iso kiho, voit käyttää mitä haluat. Mutta ei ole olemassa mitään parempaa tapaa kertoa kaikille, kuka on pomo, kuin käyttää klassisia hopeisia, kultaisia, helmiäisin tai jalokivin koristeltuja kalvosinnappeja.

Jos et ole pyramidin yläpäässä, säästä kalvosinnapit erikoistilanteisiin kuten asiakastapaamisiin, konferensseihin ja muihin tärkeisiin liiketapaamisiin. Tiedä paikkasi: älä astele sisään safiireilla nastoitettujen kalvosinnappien kanssa ja asetu tyylikilpailuun pomon kanssa.

Jos olet luovemmassa asemassa, kalvosinnapit ovat upea tapa tuoda esille omituisuutesi. Valitse jotain legoista ja Star Warsista korttipakkaan. Jos et vielä ole löytänyt sitä jotain, mikä kuvaa sinua aidosti, et ole etsinyt tarpeeksi.

Jos työskentelet rennommassa ympäristössä, tyylikäs silkkisolmu tai yksinkertaiset, ei-yksityiskohtaiset designit toimivat hyvin.

Tapahtumat, joissa pukukoodi on tumma puku

Jos olet menossa häihin, gaalaan, vastaanottoon, juhliin tai tanssiaisiin, sinun odotetaan näyttävän upealta, ja kalvosinnapit ovat erinomainen tapa lisätä komea ja hienostunut loppusilaus pukuusi. Ja jos tilaisuus ei nimenomaan vaadi leikkisämpää asukokonaisuutta, vältä ase- ja pinup-tyttöaiheisia kalvosinnappeja tai rentoja tyylejä, kuten silkkisolmuja.

Valitse klassikoita: hopeaa, kultaa, tyylikästä emalia, helmiäistä, kiviä jne.

Casual

Illanistujaiset ja juhlat ovat mahtavia paikkoja esitellä ainutlaatuista tyyliäsi. Tämä on tilaisuutesi valita pääkallo- tai meriaiheiset kalvosinnapit, tai leikitellä puulla, nahalla tai uutuusdesigneilla.

Oikeanlaiset kalvosinnapit voivat saada aikaan mahtavan keskustelun. Pidä hauskaa!

Kalvosinnappien puhdistus

Jotta voisi nauttia kalvosinnapeistasi koko elämäsi ajan, sinun on puhdistettava ja säilytettävä niitä oikein. Helpoin tapa puhdistaa kalvosinnapit on käyttää pätevän kultasepänliikkeen ammattitaitoista palvelua. Jos kuitenkin haluat tehdä työn itse, ainoa mitä tarviset metalliesineiden puhdistamiseen on vettä, mietoa pesuainetta, pehmeäharjaksinen hammasharja ja puuvillakangasta kuivaamiseen.

Pehmeä korunkiillotusliina on myös edullinen ja tehokas tapa poistaa vähäiset tummentumat. Jos kalvosinnapeissasi on jalokiviä, pidä kosteus minimissä ja älä käytä hankausaineita naarmuuntumisen estämiseksi. Vetoperoksiidiin upotetut vanutupot saavat korun kiiltämään uudestaan. Puu- ja nahka-asusteita ei saisi kastella. Itse asiassa, jos haluat välttää tuotteen homehtumisen, nahan ei pitäisi edes olla kosteissa tiloissa.

Näin säilytät kalvosinnappejasi

Kun olet puhdistanut kalvosinnappisi, sinun pitäisi miettiä sopivaa tapaa niiden säilyttämiseksi. Ihanteellinen säilytyspaikka on kalvosinnappilaatikko, jossa pidät ne poissa lämmöstä ja suorasta auringonvalosta. Se estää myös hapettumista ja tummumista, joka johtuu reaktiosta hapen kanssa. Ihannetapauksessa pidät jokaista paria erillisessä, pehmustetussa osastossa, jotta toiset korut eivät naarmuunnuttaisi niitä.

Älä säilytä kalvosinnappeja kosteissa tiloissa tai muovipusseissa, joiden kemialliset yhdisteet voivat tummuttaa niitä nopeammin. Asusteiden asianmukainen hoito kannattaa ja jotkut niistä tulevat olemaan ihania perintökalleuksia seuraaville sukupolville. Haluathan poikiesi ja pojanpoikiesi olevan yhtä tyylikkäitä kuin sinäkin?

Bileversio kalvosinnappien historiasta

Olemme käyttäneet paitoja jo seitsemän vuosituhannen ajan, melkein siitä lähtien kuin kudottu kangas keksittiin. Mutta vasta suhteellisen äskettäin paidasta itsestään on tullut koristeellinen.

Miksi me aloimme käyttää paitoja?

Paidat olivat alusvaatteita, jotka toimivat ihon ja raskaampien vaatteiden välissä estäen niitä likaantumasta.

Silloin hihansuiden näyttäminen oli yhtä paha asia, kuin että olisit kulkenut sepalus auki.

Entä sen jälkeen?

1500-luvun alkupuolella miehet alkoivat kiinnittää hihansuitaan kietomalla kapeita nauhoja tai nyöriä kalvosinnappireikien läpi.

Mutta vasta 1700-luvun alkupuolella rohkeimmat ja hienostuneimmat ihmiset alkoivat käyttää ketjullisia nappeja hihansuiden kiinnittämiseen. Usein näissä ketjullisissa kalvosinnapeissa oli kuuluisien henkilöiden tai rakkaiden miniatyyrimuotokuva.

Paitojen hihansuut alkoivat jäykistymään, kun keksimme tärkkelyksen 1800-luvun puolessa välissä. Nappien pakottamisesta kalvosinnappireikien läpi tuli hankalaa ja tilanne vaati toisenlaisen ratkaisun.

Kalvosinnapit astuvat kuvaan

Kalvosinnapit ratkaisivat täydellisesti jäykistä kalvosimista aiheutuneen ongelman. Ja kun teollinen vallankumous tuli mukaan, niiden suosio rähähti*; jokainen keskiluokasta eliittiin käytti eri mallisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja kalvosinnappeja.

Nykyään kalvosinnappeja käytetään useimmissa tilanteissa kuin koskaan ennen, ja meillä miehillä on taipumus ottaa ne erittäin vakavasti - tai leikkimielisesti - keinona ottaa kantaa ja erottautua ikätovereistamme.

*Lukuun ottamatta lyhyttä suosionmenetystä aikana, jolloin napitettu urheilupaita keksittiin 1920-luvulla.

Kysymyksiä & vastauksia

Miksi kalvosinnappeja käytetään?

Kalvosinnappeja käytetään sulkemaan hihansuut paidoissa, joissa ei ole nappeja. Kalvosinnapit lisäävät juhlallisuutta asuun kuin asuun.


Miten valitsen kalvosinnapit?

Kun valitset kalvosinnappeja, mieti missä meinasit niitä käyttää. Jos tarvitset kalvosinnapit häihin tai juhlaillalliselle haluat valita jotain arvokasta ja juhlallista. Hopea, kulta, helmiäinen, elegantit kivet tai kiiltävät mallit ovat kaikki sellaisia, joista voit valita mieluisat.

Jos kyseessä on ensimmäinen parisi, suosittelemme hopeisia malleja. Klassisen komeat ja sopii mihin vain asuun.

Laajentaessasi asustevalikoimaasi, voit valita minkä materiaalin vain haluat,mutta muista mihin tilaisuuteen olet menossa.


Mihin hihansuussa kiinnitän kalvosinnapit?

Ensimmäisenä varmista, että paitasi on sellainen jonka kanssa voit käyttää kalvosinnappeja. Eli paita jossa ei ole nappeja, vaan kalvosinnapeille suunnitellut reiät hihansuissa.

Tämän jälkeen taita hihansuut kaksinkerroin, nipistä ne yhteen, ja tarkista että reiät ovat samassa tasossa. Sen jälkeen aseta nappi paikoilleen, ennen kuin suljet sen.

Kalvosinnappien sulkeminen riippuu millä mekanismilla napit sulkeutuu. Voit lukea ylempää informaatiota erilaisista kalvosinnapeista.
 


Miten käytän kalvosinnappeja smokin kanssa?

Katso aiempi kysymys.

Jos haluat käyttää nappeja smokkipaidassa työnnä koristeellinen puoli takaa eteen. Voit jättää napit huomioimatta, niitä ei tarvita jos käytät kalvosinnappeja.


Millaista paitaa voin käyttää kalvosinnappejen kanssa?

Kalvosinnappeja normaalisti käytetään pukupaitojen kanssa, joissa ei ole nappeja.

Joten vastaus on helppo - voit käyttää niitä paidoissa, joissa ei ole nappeja tai kalvosinnapeille suunnitellut reiät.


Voinko käyttää kalvosinnappeja työhaastattelussa?

Vastaus on … se riippuu tilanteesta.

Mihin työhön haastattelu on? Missä yrityksessä haastattelu on ? Onko kyseessä rento startup vai perinteinen yritys?

Jos haluat viestittää voimaa ja arvokkuutta, voit totta vie käyttää kalvosinnappeja lisäämään särmää asuusi. Suosittelemme klassisia kalvosinnappeja, jotka on tehty kullasta, hopeasta (tai muusta harmahtavasta neutraalista metallista), helmiäisestä tai hillittyjä kiviä.

Jos haet johonkin luovaan työhön, voit viestittää yksilöllisyyttäsi kalvosinnapeilla.

Joihinkin haastatteluihin kalvosinnapit ovat vähän liikaa, joten asusta varovaisuudella tilaisuuden mukaan.


Minkä kanssa kalvosinnappejen pitäisi sopia yhteen?

Tähän ei ole mitään tiettyä sääntöä,mutta pari vinkkiä auttavat sinua.

Väriympyrän ulkopuoliset värit kuten valkoinen, harmaa,musta ja hopea on aina helpompi saada sopimaan yhteen asun kanssa.

Jos asussasi on muuta metallista, pidä huoli että kaikki metalliset asusteet sopivat yhteen. Kuten kultakellosi sopii hyvin yhteen, kultaisen solmioneulasi ja kalvosinnappejen kanssa.


Maksuvaihtoehdot

Hyväksymme melkein kaikki kortit. Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä meihin.

Ota meihin yhteyttä

09 4245 0312
Olemme tavoitettavissa arkipäivisin kello 9 - 17

Inspiraatiota ja etuja

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Voit peruuttaa milloin tahansa

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

Tutustu meihin

Lue kuinka Trendhim kasvoi nollasta yli 5000 ainutlaatuiseen tuotteeseen. Kaikilla on tarinansa… meidän tarina sisältää gasellin.


Löydä meidät

© 2009-2019 | Trendhim.fi | Puh: 09 4245 0312 - info@trendhim.fi | Käyttöehdot | CSR | Lehdistö
Selvä
Sulje
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään

Ups! Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikein.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
Oho! Tämä kenttä puuttuu
Palauta salasanani Luo tili
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.