Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Verkkokauppamme toimii ja toimittaa tilauksia aivan normaaliin tapaan!
365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Verkkokauppamme toimii ja toimittaa tilauksia aivan normaaliin tapaan!
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Verkkokauppamme toimii ja toimittaa tilauksia aivan normaaliin tapaan!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Miten solmioa kravattisolmu: 30 erilaista kravattisolmua

Olkoon se sitten ensimmäinen solmusi tai etsit hieman haastavampaa, meidän vaihe vaiheelta opas auttaa sinua oppimaan 30 klassista ja suosittua kravatti solmua.

Alkuun pääseminen

Jokaisella solmulla, kuten kaulalla sen ympärillä, on omanlainen luonne ja tunnelma. Van Wijk solmu luotiin korkeimmaksi käytettäväksi solmuksi kuin mahdollista, kun taas Windsor solmu on virallinen, joka tekee siitä UK:n Roya Air Forcen suosituimman solmun. Riippumatta siitä, minkä solmun valitset, harjoittele solmun tekoa ennen kuin tarvitset sitä

Alkuun tarvitset vain miesten solmion , kauluspaidan ja peilin. Tarvitset myös meidän oppaan – joka sinulla ilmeisesti on – ja kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä. Me emme tiedä sinua henkilökohtaisesti, mutta voimme arvata, että sinulla on nuo kolme korttia jo hallussa. Puhtaat kädet ovat myös hyvä idea sekä leikatut sormen kynnet, jotta solmion kangas ei vahingoitu.

Olemme tehneet jokaisen vaihe vaiheelta oppaan ohjeilla, jotka ovat peilikuvia. Tämä tarkoittaa sitä, että se mitä näet kuvassa, on se mitä näet peilistä.

Tämän 30 eri kravattisolmun solmimisen oppaan lisäksi, sinun kannattaa lukea meidän ultimaattinen opas solmioihin ja oppia, miten pitää solmiosi puhtaana ja sileänä . Tarvitsetko taskuliinaa tämän upean solmun kanssa? Voimme auttaa sinua oppimaan, miten taitella niitä .

Solmiot – Ylivoimainen opas
Lue nyt
Miten säilyttää, pestä & silittää solmiot
Lue nyt

NIPPELITIETOA SOLMIOISTA

Solmion pitäminen on hauskaa. Siitä puhuminen ei kuitenkaan ole. Asiat ovatkuitenkin muuttuneet! Olemme kolunneet internetin ihmeellisen maailman läpi ja löytäneet parhaat (ja kiinnostavimmat) faktat miesten solmioista. Lue ne, muista ne ja vaikuta kaverisi, perheesi ja se yksi henkilö junassa, joka tuijottaa täydellisesti solmittua Cape solmuasi .

-Solmion kerääjä tunnetaan nimellä Grabatologist. Suurin solmio valikoima (Grabatology) on 21,321 solmiota ja sen omistaa Irene Sparks Uudesta-Seelannista. Jos tiedät Irenen, pyydä häntä katsomaan meidän valikoimaamme pitääkseen Guinnessin maailman ennätyksensä .

  • Raidat klassisissa Amerikkalaisissa solmioissa menee oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan, jotta ne erottuvat Brittiläisten rykmenttien raidoista, jotka menevät vastakkaisista kulmista. Brittiläiset raidat suunniteltiin menevän ihmisen sydämestä hänen miekkaansa.
  • Luodinkestävät solmiot ovat oikeasti olemassa
  • Yksi laadukas silkkinen solmio tarvitsee yli 120 silkkimadon koteloa ja noin 54,864-99,060 metriä (180,000-325,000 jalkaa) silkki lankaa!
  • Ensimmäisiä solmioita pitivät kroatialaiset sotilaat. Luodinkestävät solmiot olisivat olleet kova sana silloin.
  • On olemassa yli 100,000 erilaista tapaa solmio kravatti. Kaikkien oppimiseen kuluisi todella paljon aikaa peilin edessä.
  • Kun käytät solmiotasi liian kireällä , aivoihin virtaava veri heikkenee huomattavasti. Tarinan opetus: pidä solmu tyylikkäänä, mutta älä liian kireällä.
  • Suashish solmio on kaikista kallein maailmassa. Sen arvo on $220,000 USD, se on tehty puhtaasta silkistä, 150 grammasta kultaa ja 271 timantista.
  • Maailmanlajuisesti solmioista ja ruseteista saatavat tulot ovat $3,535,000,000 USD 2019 vuonna.
  • Solmiot ovat hyviä isänpäivä lahjoja... sanoo jokainen lapsi kaikkialla.

Etsit sitten solmiota, joka on täydellinen lahja isänpäivänä, jouluna tai parhaalle kaverillesi syntymäpäivänä... tai tarvitset jotakin kertoaksesi oman tarinasi ja esittääksesi tyyliä, selaa meidän valikoimaamme. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sen solmion, jota olet aina kaivannut. Ja solmun, jotta solmio pysyy siellä, missä sen pitäisi.

Erityinen kiitos vielä Joven Santosille ilmiömäisistä kuvista tämän oppaan yhteydessä.

Sinä kysyit – me vastasimme

Mikä on paras solmu solmiopinnille?

Mikä on paras solmu kaulusneulalle?

Kokeile Four-In-Hand tai Half Windsor. Kummatkaan näistä solmuista ei peitä kaulusneulaa

Näe Four-In-Hand tästä ja klikkaa tästä , jos haluat solmia Half Windsorin.


Mikä on helpoin solmu?

Oriental solmu – toiselta nimeltään Simple solmu.


Mikä on vaikein solmu?

Eldredge solmu on yksi monimutkaisimmista solmuista opetella, mutta se on vaivan arvoista!


Mikä on yleisin solmu sulhaselle?

Windsor Knot tai Half Windsor solmu sopivat hyvin useimpien häiden virallisuuteen ja ne on myös helppo oppia. Jos haluat lisätä romanttisuutta ja ilmaista itseäsi solmion avulla, kokeile Trinity solmua tai Truelove solmua .

Lisää inspiraatiota saat, kun luet meidän ultimaattisen oppaan sulhasen asusteista .


Mitä kangasta kannattaa käyttää paksuimmissa solmuissa?

Harkitse solmion välivuorta. Solmiot, joissa on paksumpi välivuori, tekevät paksumpia solmuja. Solmiot, joissa on ohuempi välivuori, tekevät ohuempia solmuja. Kokeile Half Windsor solmua tai Pratt solmua ohuemmalle solmiolle ja Four-In-Hand paksummille solmioille.


Uudet artikkelit

Menossa jonnekin? Miten pakata työmatkalle

Opi, miten pakata kevyesti seuraavalle työmatkallesi. Liikematkustajat kertovat, mitä ja miten pakata.

Onnistu heti ensimmäisellä kerralla: Kaiverrusvinkkejä ja -ideoita

Opas, jonka avulla onnistut lahjan kaiverruttamisessa ensiyrittämällä.

Kuinka pukeutua työhaastatteluun: Opas miehille

Kattava oppaamme auttaa sinua kokoamaan harkitun ja edustavan asun jokaiseen haastatteluun.

Partasutien perusteet: Kaikki, mitä tarvitsee tietää partasudeista

Perusteellinen opas mäyrän, villisian ja hevosen karvoista tehtyihin partasuteihin sekä synteettisiin suteihin. Opi, mik...

Perusteellinen opas märkäajoon

Kenenkään ei pitäisi saada haavoja partaa ajaessa. Lue perusteellisesta märkäajo-oppaastamme, miten ajaa parta mahdollis...

Parturin viisi vinkkiä parranhoitoon

Olemme koonneet viisi vinkkiä helpottamaan parranhoitoa muotoilusta partaöljyn käyttöön. Saat ammattilaisen neuvoja tarv...

Miten pukeutua lätsään näyttämättä lattealta

Oletko epävarma siitä, sopiiko lätsä sinulle? Kerromme kaiken lätsästä ja näytämme, mitä muuta sen kanssa voi tehdä kuin...

Miten käyttää rusettia ja näyttää hyvältä

Miten solmia rusetti: Vaihe vaiheelta -opas, jolla rusettisolmu onnistuu aina. Lisäksi kaikki, mitä kannattaa tietää rus...

Mitä pukea päälle häihin : häävieraan pukeutumisopas

Miehet, ettekö ole varmoja mitä pukea päälle häihin? Me annamme vinkin kaikkiin tilanteisiin - smokista rentoon asuun –...

Katso kaikki artikkelit
Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.