Vastaanota tilauksesi ennen joulua - tilaa viimeistään maanantaina 18. joulukuuta klo 16:00 CET mennessä

Vastaanota tilauksesi ennen joulua - tilaa viimeistään maanantaina 18.

joulukuuta klo 16:00 CET mennessä

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

MAAILMAN PELASTAMINEN

Vaatii useita pieniä askelia

Recapture-kellossa ei ole kyse siitä "miten" tai edes siitä "mitä". Pohjimmiltaan kyse on siitä "miksi". Miksi suunnitella yksinkertainen muovikello, jossa on PET-kuituranneke useissa urheilullisissa väreissä, kun markkinoilla on jo niin paljon vastaavia?

Pelastaaksemme planeetan.
Siksi.

Okei, tuo voi olla hieman liioiteltua, mutta Recapture-kello on suunniteltu alusta alkaen hyödyntämään kierrätysmuovia ja polyeteenimateriaaleja. Kuori on valmistettu kierrätysmuovista, joka on karkaistu kestäväksi ja kevyeksi. Ranneke on valmistettu polyeteenitereftalaattikuiduista, jotka on kudottu joustaviksi ja käytössä mukaviksi. Rannekkeissa on kierrätetyistä omenankuorista ja muista luonnontuotteista valmistettu tekonahkainen sisäosa, joka jäljittelee aidon nahan ulkonäköä, tuntumaa ja kestävyyttä.

"Muovi itsessään ei ole huono materiaali. Huonoa on tapa, jolla käsittelemme sitä. Muovilla on monia hyviä ominaisuuksia, mutta meidän on oltava tarkkoina, miten ja mihin käytämme sitä.

– Daniel Sano Mirecki, Omhu:n toinen perustaja

Recapture-kelloa varten teimme yhteistyötä Omhu:n kanssa. Omhu: on tanskalainen rantojen puhdistusjärjestö, jonka tarkoituksena on paitsi puhdistaa muovia ympäristöstä myös käyttää sitä uudelleen hyödyllisellä tavalla.

1 Maailman pelastaminen1.1 Trendhim x omhu:1.2 Jätteiden syntymisen estäminen1.3 Älä jää tästä paitsi

Trendhim x Omhu:

Omhu: tarkoittaa “huolenpitoa.” Huolenpitoa ympäristöstä, tulevaisuudesta ja kestävyydestä, mutta Omhun perustajan Daniel Sano Mireckin mukaan kyse on myös siitä, että mitä ikinä teetkin, tee se huolella.

"Olemme toivottavasti käännekohdassa, jossa ymmärrämme, että meidän on kierrätettävä paljon enemmän ja paremmin ja että meidän on todella tarkasteltava kriittisesti sitä, mihin käytämme muovia. Se antaa minulle toivoa tulevaisuudesta."

– Daniel

Osa jokaisen ennen 1. syyskuuta myydyn Recapture-kellon tuotosta menee Omhu:n ympäristönpuhdistustyön tukemiseen. Jokaista toimittamaamme kelloa kohden voimme auttaa poistamaan luonnosta jopa 100 muovipulloa vastaavan määrän jätettä.

Lisäbonuksena elokuun 1. päivään asti voit saada ilmaisen rajoitetun erän Recapture-kellon erityisen haasteen kautta. Siitä lisää myöhemmin.

JÄTTEIDEN SYNTYMISEN ESTÄMINEN

Recapture-kelloihin valitsimme japanilaisen Miyota 2035 -koneiston. Tämä kvartsikoneisto on erittäin tarkka, luotettava, kestävä, korjattavissa ja yksinkertainen. Näillä ei ehkä ole samaa vaikutusta kuin superseksikkäillä sanoilla, kuten "sisäänrakennettu ajanotto" tai "iskuja vaimentava nanorakenteinen grafeeniputki" (viimeinen on keksitty), mutta ne ovat kuitenkin tärkeitä.

"On tärkeää pitää mielessä, että kaikilla toimilla ja ponnisteluilla, niin pienillä kuin suurillakin, on merkitystä."

– Daniel

Koko kellon filosofia perustuu jätteen vähentämiseen ja kaiken mahdollisen uudelleenkäyttöön, jotta materiaalit eivät päätyisi luontoon. Mitä vähemmän kellossa on ominaisuuksia, sitä vähemmän se kuluttaa energiaa. Mitä vähemmän se kuluttaa energiaa, sitä vähemmän paristoja kuluu sen käyttöiän aikana. Jos et tarvitse päivämääräikkunaa, erillistä 24:n tunnin alakellotaulua tai ajanottoa, nämä ominaisuudet ovat vain pariston tuhlausta. Miyota 2035 on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja siksi uusin versio on helppo korjata ja osia on saatavilla helposti ja edullisesti.

Kaikki tämä tekee kellosta ympäristön kannalta suotuisan, näin toivomme. Se poistaa muovijätettä ja muuta materiaalia ympäristöstä kiinnittämällä ne ranteeseesi. Se on energiatehokas ja kestävä, joten sitä ei tarvitse pian olla vaihtamassa uuteen. Ja jopa siinä erittäin epätodennäköisessä tapauksessa, että se hajoaisi vuosien käytön jälkeen, se on halpa ja helppo korjata, joten sitä ei vieläkään tarvitse heittää pois.

"Parasta on, että käytämme resursseja ja raaka-aineita, jotka ovat jo saatavilla."

– Daniel

ÄLÄ JÄÄ TÄSTÄ PAITSI

Jos haluat saada ensimmäisenä lisätietoa rajoitetun erän kellon haasteesta ja kaikista tulevista julkaisuistamme sekä saada ainutlaatuisia Trendhim Tribe -alennuksia, vinkkejä ja ohjeita muiden etujen lisäksi, rekisteröidy alla.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..