Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Kalvosinnappiopas

Voi aiheuttaa päänvaivaa keksiä, minkälaisia kalvosinnappeja käyttää päivittäin. Helppo oppaamme ei jätä arvailulle varaa, ja saat täydellisen aloituksen kalvosinnappikokoelmallesi!

Minkälaiset kalvosinnapit sopivat valkoiseen kauluspaitaan?

Valkoinen on neutraali väri, joten voit vapaasti kokeilla erilaisia värejä ja kuviointeja. Muista kuitenkin, että asun metallien tulee olla keskenään samanvärisiä – jos kellosi on hopeanvärinen, valitse hopeanväriset kalvosinnapit.

Mitkä kalvosinnapit sopivat sinisen kauluspaidan kanssa?

Sinisen paidan kanssa suosittelemme hopeanvärisiä kalvosinnappeja, joissa on lisäksi säväys sinistä.

Minkälaiset kalvosinnapit yhdistää vaaleanpunaiseen kauluspaitaan?

Kun kauluspaita on vaaleanpunainen, valitse moniväriset kalvosinnapit, joissa on mukana vaaleanpunaista, tai pitäydy pelkistetyssä tyylissä pukemalla hopeanväriset kalvosinnapit.

Mitkä kalvosinnapit pukea mustan kauluspaidan kanssa?

Miltei mitkä tahansa kalvosinnapit sopivat mustaan paitaan, mutta ei voi mennä vikaan kalvosinnapeilla, joiden värissä on kultaa.

Minkälaiset kalvosinnapit sopivat kuviolliseen kauluspaitaan?

Se on kiinni kuvioinnin väristä.

Jos haluaa pelata varman päälle, ehdotamme yksinkertaisia hopeanvärisiä kalvosinnappeja, koska hopea sopii yhteen useimpien värien ja kuvioiden kanssa. Kuten yleensäkin kalvosinnappeja valitessa varmista, että ne ovat samanvärisiä kuin muut ylläsi olevat metallit.

Miten sovittaa kalvosinnapit yhteen kullanväristen asusteiden kanssa?

Samanväristen metallien yhdistäminen on helppo tapa saada asukokonaisuus näyttämään siistiltä ja yhtenäiseltä.

Hopeaa ja kultaa yhdistävät kalvosinnapit sopivat kaikenvärisiin paitoihin eivätkä riitele kullanvärisen solmiopidikkeesi kanssa.

Miten kalvosinnappeja pidetään

  1. Aloita niin, että kauluspaidan ranskalaiset kalvosimet eli kaksinkertaiset kalvosimet ovat avoinna eivätkä käännettyinä. Tiedät, että kyseessä on oikeanlainen paita, kun kalvosimet ovat pitkät eikä niissä ole nappeja.
  2. Käännä seuraavaksi kalvosin kaksinkerroin niin, että napinreiät ovat linjassa.
  3. Pujota kalvosinnapin tausta reikien eli kaikkiaan neljän kerroksen läpi.
  4. Kiinnitä kalvosinnappi.

Miten ostaa kalvosinnapit lahjaksi?

Kalvosinnapit ovat loistava lahjaidea. Vaikka ne eivät ehkä sovi kaikille listasi lahjansaajille, tyylitietoinen mies osaa arvostaa näkemääsi vaivannäköä täydellisten kalvosinnappien löytämiseksi.

Kun olet ostamassa kalvosinnappeja lahjaksi, mieti ensin, minkä värinen lahjansaajan kello on. Jos hänellä on kullanvärinen rannekello, osta kullanväriset kalvosinnapit. Sama pätee hopeiseen kelloon, eli valitse silloin hopeanväriset kalvosinnapit.

Kalvosinnappien värien sovittaminen saajan kellon väriin on helpoin tapa varmistaa, että saaja myös käyttää saamiaan kalvosinnappeja. Värin päätettyäsi voit valita niin huomiota herättävät tai hienovaraiset kalvosinnapit kuin haluat – valikoimaa löytyy joulupukin reestä Thorin vasaraan.

Ja jos haluat tehdä lahjastasi aivan erityisen, lisää kalvosinnappeihin oma kaiverrus. Tästä näet ideoita ja saat inspiraatiota kaiverrettavaan tekstiin.

Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.