365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kauluspaidat
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00

Kuinka käyttää rannekoruja – menemättä överiksi

Opi näppärät kikat rannekorujen käytöstä, ettet näytä siltä että yrität liian paljon.

Miesten rannekoruilla on ollut erilaisia malleja vuosien aikana. Rantaloman jälkeisistä simpukkarannekkeista läpsyviin rannekoruihin. banned jotka oli viimeisintä huutoa 90-luvulla joka koulussa. Äläkä unohda tätä neon plastic bracelet trendi vuodelta 2004… ja kaikki ne kopiot, jotka putkahtivat kaikkien ranteisiin ympäri maailmaa.

Ota trendit pois, ja huomaat yhden asian joka on säilynyt - rannekorut.

Rannekoru on yksi helpommista asusteista käyttää. Nahkainen ranneke tai helmet voivat antaa asullesi extra säväyksen ja ne voivat auttaa lisäämään ripauksen persoonallisuutta. Se voi olla pieni tapa vihjata elämästäsi toimiston ulkopuolella, tai tapa jakaa fiilistäsi muille.

Avain sana rannekorujen käyttöön on vaivattomuus.

Kun ymmärrät tämän, et lankea jokaiseen rannekoru trendiin - WWJD, sopiiko sinulle? - tai, vältyt näyttämästä siltä, että astuit juuri ulos Balin koneesta kuukauden joogaretriitin jälkeen.

Miten valitset juuri sinulle sopivan rannekorun

Vaivattomuus löytyy, kun hallitset nämä muutamat perusteet:

  • Tasapaino ja istuvuus
  • Kokonaistyyli
  • Tiedät mihin tähtäät

Tasapaino ja istuvuus

Rannekorusi pitää olla oikein suhteutettu kokoosi ja asuusi.

Tämä on perus juttu, jonka kaikki ymmärtää eli paksumpiin ranteisiin sopii suuret rannekorut, kun taas pienemmät sopivat ohuemmille ranteille.

Lisäksi, rannekorun pitäisi olla tarpeeksi tiukkka, että se istuu mukavasti ranteeseen. Jotkut rannekorut, kuten helmet tulevat kuminauhassa, yksi-koko-kaikille, joka rajoittaa kuinka suuri/pieni rannekoru voi olla.

Suuret ja raskaat metalli rannekorut liukuvat edestakaisin käsivarttasi pitkin, ja tämä kuluttaa korua. Kaikki korut, jotka ovat raskaita tulisi olla hyvin sovitettuja, kun taas kevyemmät rannekorut voivat liikkua hieman vapaammin.

Miten löytää oikea koko

Sopivan kokoisessa rannekorussa on hieman tilaa sen, ja ranteen välissä... Mutta ei niin paljon, että se liukuisi edestakaisin käsivarttasi pitkin.

1 tai 2 sormea rannekorun ja ranteen välissä on hyvä mittari.
.
Hyvä vinkki rannekoruihin on sama, kuin kelloihin - pidä se hihasi alapuolella.
Muista tämä, kun käytät rannekoruja joissa on fyllinkiä, haluat välttää ikävät pullotukset ja napin läpien paukkumista ranteen alueella kun suuri rannekorusi mahdu hihansuun alle.

Kokonaistyyli & Look

Mikä on se look, johon tähtäät? Tämä on tärkein kysymys. Rannekoruja- kuten muitakin asusteita - käytetään tuomaan esille omaa persoonaa ja välittämään omaa tyyliäsi.

Muistatko vaivattomuuden? Se on se, mitä haemme.

Hyvä vinkki on, että käytä luonnon omia materiaaleja.

Luonnon omat materiaalit, kuten nahka, puu, ja kivi ikääntyvät kauniisti ja paranevait vain iän myötä. Myös näiden materiaalien värit ovat helppoja käyttää ja sopivat melkein mihin tahansa asuun.

Kiiltävien metallien käyttäminen voi olla kuin suoraan hip hop videolta... väärällä tavalla. Vältä metallin yhdistämistä luonnon elementteihin. Esimerkiksi nahka estää metallia näyttämästä maskuliiniselta ja vie siltä kaiken viban...hyvällä tavalla.

Rannekorusi välittää viestiä, ja jotkut voivat kysyä onko rannekorullasi syvempi merkitys.
Valitse rannekoru, joka toimii ja kertoo sinun tarinaasi. Tai keksi tarina, että olit lomalla Balilla tai extrana 50 Centin videolla.

Tiedä mihin tähtäät

Muista: Voit ottaa rannekorut pois .

Sinulla on pari suosikkia, mutta sinun ei tarvitse käyttää niitä koko ajan. Ei joka rannekoru sovi kaikkiin tilanteisiin.

Jos olet menossa viralliseen tilaisuuteen, suosittelemme että valitset ohuen, hillityn rannekorun tummassa värissä. Voit myös käyttää hopeista tai kultaista ketjua, joka sopii yhteen kalvosinnappiesi kanssa.

Mutta mitä, jos haluan erottua?

Jotkut tilanteet - yökerhot, keikat ja urheilutapahtumat - on mahtava paikka vähän irrotella ja pukeutua villimmin.
Erotu muista omalla tyylilläsi. Älä pelkää olla rohkea!

Kuinka käyttää rannekorua

Instagram saa kaiken näyttämään helpolta. Ongelma on siinä, että matkimalla sosiaalista mediaa tulemme helposti saman näköisiksi, ja olemme vain "se jäbä". Rannekoru hemmo. Karikatyyri tyylikkäästä miehestä, jonka look voi olla kuinka täydellinen tahansa, mutta kukaan ei kiinnitä siihen huomiota, vaan laskee rannekorujen määrää yhdessä käsivarressasi.

Mitä yksinkertaisempi, sen parempi

Tyyli ja pukeutuminen pohjatuu tasapainoon ( tai pieneen epätasapainoon).
Kuvittele,että ranteesi on perinteinen vaaka. Toisen puolen pitäisi olla hieman painavampi,kuin toisen. Tämä konsepti on nimeltään visuaalinen paino.

Et halua käyttää montaa rannekorua yhdessä ranteessa, kun toisessa ei ole yhtään. Et myöskään halua, että molemmissa on yhtä monta... ellet sitten tähtää ketju-ja-kahle lookiin.

Seiso peilin edessä, ja katsasta itsesi. Ota rannekoru pois, jos se mietityttää.
Voit aina käyttää sitä huomenna.

SOLO: Miten käyttää yhtä rannekorua

Tämä on helpon ja yksinkertaisin tapa käyttää rannekorua. Aloita 1 tai 2 rannekorusta ja laita ne yhteen ranteeseen. Valmista.

Käytä rannekoruasi vastakkaisessa ranteessa, missä käytät kelloasi, tai unohda kello ja käytä vain rannekorua. Pidä huoli, että rannekorusi ja kellosi eivät ole saman levyisiä (visuaalinen paino) - paksumpi kello vaatii ohuemman rannekorun.

Käytä rannekorua tuomaan lookisi yhteen ja valitse hillityin väri asustasi. Käytä paitasi väriä tai nappien väriä, ja yhdistä rannekorusi jomman kumman väriin tai sävyyn. Tai pysy luonnollisissa väreissä - puu ja nahka - nämä rannekorut sopivat kaikkeen.

KASA: Miten käyttää montaa rannekorua

Tämä tyyli on sellainen, jota monet haluaisivat salaa käyttää. Useat rannekorut yhdessä ranteessa voivat kertoa siitä, että olet matkustellut, vapaa tai tavoittelet persoonallista lookia.

Viisitoista rannekorua likumassa edestakaisin kättäsi pitkin näyttää hyvältä kuvissa, mutta on hankala jokapäiväisessä käytössä. Käytätkö tietokonetta koko päivän? Kasa saattaa olla epämiellyttävä ja painaa, kun käytät näppäimistöä tai hiirtä.. saatat myös lopulta näyttää Bollywood filmin taustatanssijalta..

Aloita yhdistämällä 3 tai 4 miesten rannkoruja, joissa on sama teema, mutta eivät välttämättä mätsäää täydellisesti. Älä valitse kaikkia rannekoruja samassa värissä, tai metallia.

Paras kasa on syntyy siitä, kun yhdistät eri värejä ja materiaaleja. Kokeile 2 helmirannekorua (laavakivi tai tiikerinsilmä) 1 luonnollisen värisen nahka rannekkeen kanssa. Jos se näyttää hyvältä ja olet varma asiasta, lisää kasaan yksi nahkaranneke, joka on eri levyinen.

Jos kellosi kuuluu kasa-yhtälöön, niin et välttämättä tarvitse kuin 2 rannekorua tuomaan saman efektin.

Muutama kokeilun arvoinen tyyli:

  • Yhdistä eri tyylisiä/kokoisia helmiä
  • Keltaruskea nahka ja metalli
  • Boheemiin lookiin yhdistä nahkaa ja helmiä
  • Maskuliiniseen lookiin yhdistä ketjuja ja laattarannekoru

Vinkkejä monen rannekorun käyttöön

Vältä väriövereitä, käytä jokaista 2 värillistä rannekorua kohden 1 neutraalin väristä rannekorua.

Vältä kasaamasta paksuja, metalli rannekoruja.

Muista, että tarvitset vain yhden "kasan". Jos käytät useita rannekoruja molemmissa ranteissa, alkaa ranteesi näyttää raskailta. Eikä se voi olla edes mukavaa... asia on tietenkin eri, jos olet merirosvo.

RANNEKORU & KELLO COMBO: Miten käyttää rannekorua kellon kanssa

Tämä on cool idea laittaa 1-2 rannekorua kellosi kanssa samaan ranteeseen. Ohuet rannekorut sopivat tähän tarkoitukseen, ja ne istuvat kellosi alle kuin nakutettu. Muista laittaa ne kellon alapuolelle (kätesi lähelle) mieluummin, kuin kellon yläpuolelle.

Tämä look näyttää hyvältä, kun kellosi ja rannekorun välillä ei ole liikaa kontrastia. Pidä silmällä kelloa , vyötä , solmioneulaa ja rannekoruja. Yhdistä metallit ja metallinsävyt niin, että ne sopivat yhteen.

Kuvitellaan, että asusi on elokuva. Et tarvitse toista tähtinäyttelijää, jos olet jo nimennyt kellosi olemaan tämän elokuvan tähti.
Isommat kellot voivat sopia isompien rannekorujen kanssa, kun taas hienostuneemmat kellot kaipaavat kaveriksi ohuempaa rannekorua.
Joka tapauksessa, asusteesi tulisi välittää samaa viestiä.

Hyvä rannekoru tekee sen,mitä kaikki asusteet tekevät - viimeistelevät lookin.

Muista visuaalisen painon tärkeys, kun stailaat rannekoruilla. Äläkä pelkää koittaa jotain uutta.

Voit aina ottaa rannekorun pois, jos päätätkin ettei ollutkaan sen aika.
Tämä on sääntö kaikille asusteille - saat muuttaa mieltäsi ja ottaa ne pois.
Leiki asusteilla ja päätä sitten mikä toimii sinulle juuri tänään.

Oletko valmis löytämään kellollesi parhaan kaverin? Sinulla on kaksi rannetta ja nyt tiedät miten.
Joten mitä vielä odotat?

Sinä kysyit - Me vastaamme

Kummassa ranteessa minun tulisi käyttää miesten rannekoruja?

Jos haluat käyttää rannekorua kellosi kanssa... käytä rannekorua samassa ranteessa kellosi kanssa. Muuten suosittelemme käyttämään rannekoruja vastakkaisessa ranteessa.

Ei ole mitään sääntöjä - on vain mieltymyksiä. Ole varovainen, ettei rannekorut tule tiellesi töissä. Siksi on parempi, jos käytät niitä ei-dominoivassa kädessä.

Se kummassa ranteessa käytät rannekoruja ei kerro mitään seksuaalisuudestasi.
Ei ole olemassakaan hetero - ja homo-ranteita.


Mitä rannekoruja voin käyttää salilla?

Suosittelemme helmirannekorua, joka istuu hyvin ihoasi vastan. Miksi? Kuminauha ei ime hikeä itseensä, ja näin sinun ei tarvitse pelätä, että helmesi leviävät ympäriinsä viimeisen burpeen aikana.

Maskuliiniseen lookiin sopii musta ketju , jos taas haluat jotain joka sopii hyvin yhteen aktiiviisuus rannekkeesi kanssa. Ruostumaton teräs voi käydä suihkussa kanssasi.


Voinko käyttää kelloa ja rannekorua yhtä aikaa?

Tottakai voit! Se on todellakin OK yhdistää kello ja rannekoru. Ole tarkkaana siinä, millaiset rannekorun valitset,ettei se naarmuta kelloasi.


Voinko käyttää rannekoruja molemmissa ranteissa?

Miksi muuten sinulla olisi kaksi rannetta?

Rannekorujen käyttö molemmissa ranteissa on kiinni visuaalisesta painosta. Pidä huoli,että toinen puoli on hieman visuaalisesti raskaampi kuin toinen ja olet valmis!


Onko tiikerinsilmä vaarallinen?

Ostit rannekorun, jossa on tiikerinsilmä, ja olet huolissasi asbestista? Tai ehkä et tiennyt, että siinun pitäisi edes olla huolissasi asbestista?

Ei syytä huoleen. Tiikerinsilmä on safe . Ja ihan vain tiedoksi... asbesti on pahasta.


Voinko käyttää rannekoruja suihkussa? Kestävätkö ne vettä?

Se riippuu mistä materiaalista rannekorusi on tehty. Rannekorut, jotka ovat vahattua puuvillaa (and some stainless steel models) on vedenkestäviä ja voit käyttää niitä suihkussa.

Useimmat miesten rannekorut ovat melko helppoja ottaa pois. Käytä ylimääräiset 15 sekunttia ottamalla rannekorusi pois ennen kuin hyppäät mereen. Lupaamme, se on paras ratkaisu, mitä olet tehnyt aikoihin.


Toimivatko kuparirannekorut?

Kysy joltain, joka on 1920-luvulta, ja he sanovat, että kyllä! Kupari rannekorut Kuparirannekkorut kuulemma lievittävät nivelreumaa, mutta tämä on todistettu olevan satua.


Miten löydän oikean koon?

Käytä mittanauhaa tai narua mitataksesi ranteen ympäryksesi. Mittaa juuri luun yläpuolelta ja lisää 2cm (0.8") tulokseen ja saat täydellisen rannekorun mitan.


Miten pidän rannekoruni puhtaana?

Toivomme, ettet tiputa sulavaa jäätelöä käsillesi... tai ehkä niin vain tapahtuu. Joka tapauksessa, rannekorut likaantuvat ajan myötä.

Metalliset rannekorut: Ensimmäinen askel on selvittää millaisesta metallista on kyse. Jos se on ruostumaton teräs ja vettähylkivä, voit pestä rannekorusi lämpimällä vedellä ja tipalla tiskiainetta. Pidä huoli,että kuivaat korusi huolellisesti. Kulta-ja hopeakoruille suosittelemme kysymään hoito-ohjeet kultasepänliikkeestä.

Nahka tai helmirannekorut: Taputtele rannekorua kostealla liinalla. Vältä käyttämästä liian märkää liinaa, joka tippuu vettä. Älä myöskään liota koruasi vedessä. Pyyhi rannekorusi hellästi ja sitten kuivaa se kuivalla liinalla.


Minkälaisia rannekoruja voin käyttää, kun pukukoodina on smokki?

Kultainen tai hopeinen rannekoru sopii virallisiin tilaisuuksiin ja näyttää hyvältä pukusi tai smokkisi kanssa. Muista yhdistää asusit metallit. – hopeanvärinen rannekoru with hopeanväriset kalvosinnapit .


Mikä on cuff-rannekoru?

Cuff-rannekorut ovat yleensä tehty metallista, ja se liukuu ranteeseen helposti. Ne ovat kuin rannekoruja, mutta niissä ei ole ranteen ympäri menevää kiinnitystä. Ne antaa särmää asuun kuin asuun, ja tyypillisesti ne näyttävät paremmilta käytön myötä, kun niihin kertyy ajan patinaa.

Älä sekoita tätä käsirautoihin, ne ovat aivan eri juttu, eivätkä näytä hyvältä minkään asun kanssa. t.


Kuinka kauan voin käyttää festarirannekkeita?

Ota se pois parkkipaikalla, kun olet lähdössä kotiin. Festarit meni jo... niin myös kankainen ranneke.


Uudet artikkelit

Menossa jonnekin? Miten pakata työmatkalle

Opi, miten pakata kevyesti seuraavalle työmatkallesi. Liikematkustajat kertovat, mitä ja miten pakata.

Onnistu heti ensimmäisellä kerralla: Kaiverrusvinkkejä ja -ideoita

Opas, jonka avulla onnistut lahjan kaiverruttamisessa ensiyrittämällä.

Kuinka pukeutua työhaastatteluun: Opas miehille

Kattava oppaamme auttaa sinua kokoamaan harkitun ja edustavan asun jokaiseen haastatteluun.

Partasutien perusteet: Kaikki, mitä tarvitsee tietää partasudeista

Perusteellinen opas mäyrän, villisian ja hevosen karvoista tehtyihin partasuteihin sekä synteettisiin suteihin. Opi, mik...

Perusteellinen opas märkäajoon

Kenenkään ei pitäisi saada haavoja partaa ajaessa. Lue perusteellisesta märkäajo-oppaastamme, miten ajaa parta mahdollis...

Parturin viisi vinkkiä parranhoitoon

Olemme koonneet viisi vinkkiä helpottamaan parranhoitoa muotoilusta partaöljyn käyttöön. Saat ammattilaisen neuvoja tarv...

Miten pukeutua lätsään näyttämättä lattealta

Oletko epävarma siitä, sopiiko lätsä sinulle? Kerromme kaiken lätsästä ja näytämme, mitä muuta sen kanssa voi tehdä kuin...

Miten käyttää rusettia ja näyttää hyvältä

Miten solmia rusetti: Vaihe vaiheelta -opas, jolla rusettisolmu onnistuu aina. Lisäksi kaikki, mitä kannattaa tietää rus...

Miten solmioa kravattisolmu: 30 erilaista kravattisolmua

Opi 30 eri tapaa solmio kravatti vaihe vaiheelta ohjeiden avulla – aina klassisista solmu tavoista mielenkiintoisiin sol...

Katso kaikki artikkelit
Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.